- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.341
Amin canım...Bu geceyi en güzel şekilde geçirmek nasip etsin Mevlam...
Sen nasılsın Zerdal? Bebeğin?
Canım ben seyirme gibi hissediyorum. Daha onceden olmadıgı icin boyle birsey ayırt edebiliyorum bebek oldugunu.
Gaz sancısı oldugu zaman anlayabiliyorum eminim yani o olduguna.
Boyle sol tarafım seyiriyor pırpır ediyor
Günaydın kızlar, 16 haftadayım, yarın inşalah bebişi görüp cinsiyetini öğreneceğiz. Benim için hiç farketmez. Ne olursa olsun. Annesi babası sevecek onu.
bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. sanki ben daha net bişeyler hissedemedim gibi. 1-2 ufak tefek bişeyler oluyor ama hani bebeğin hareketi diyebiliceğim. bişeyler hissetmek istiyorum. hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hisssetti.
Benim de icime erkek doguyordu hep.
Senin kız diye ısrarlarına ragmen erkek diyordum ben de
Ruyamda da 2 kere erkek bebek gordum. Benim ruyam tersine cıkmadı.
bendede bazen seğirmeler oluyor, ya da içimde bi tırtıl ufak ufak hareket ediyo gibi, biraz sabırsızım sanırım, tekme atsin istiyor insan.
Canım seninde tüm belirtilerin kızı işaret ediyordu...
Ama sonuçta senin karnında o bebek..
Ve en iyi sen bilirsin ne olacağını...
Sanırım sen benim kız dememe içerledin...
Bu bir tahmin çıkar çıkmaz...
Allah hayırlısıyla oğlunu kucağına aldırsın ...
Gunaydın hepınıze.
demi yaTekme atmalarına daha var annesi,
Daha etleri ne butları ne ki bize tekme atsınlar
Banada hep yememe içmeme göre yorumlar yapılıyor, yada yüzüme karnıma bakıp hayırlısı bakalım yarın öğrenecem, bayramda annemlerden pc ye girersem haber veririm. Bayrama memlekete gidiyoruz.Hayır canım icerlemedim olur mu oyle sey hic
Ben hem kız hem erkek belirtileri yasıyordum gercekten de.
filizim et sevmezsen erkek olur diyor ama ben et istiyorummmmmmmmmmm
Karnım sanki kız karnı gibi geliyordu bana da ama yanılmısız iste.
Sonra kızda portakal suyu icilir derler ben portakal suyunu sevmeye basladım hic sevmezdim..
Kızda eksi erkekte tatlı yenir derler ben eksi elma diye dolanıyordum evin icerisinde, tatlıyı da canım cekiyordu ruyalarıma giriyordu hatta.
günaydın güzel anneler... ayy ben panik oldum şimdi cinsiyetine ilkinden farklı diyenler var sanırım 5 eylülde bende gidicem 14+3'de erkek demişlerdi değişmez dimi yaa... kızlar benimde miğdem delinecekmiş gibi kramplar giriyor birde söylemesi ayıp aşırı derecede kabızım hamileylen form çayı içilebiliyormu bilginiz varmı?
günaydın güzel anneler... ayy ben panik oldum şimdi cinsiyetine ilkinden farklı diyenler var sanırım 5 eylülde bende gidicem 14+3'de erkek demişlerdi değişmez dimi yaa... kızlar benimde miğdem delinecekmiş gibi kramplar giriyor birde söylemesi ayıp aşırı derecede kabızım hamileylen form çayı içilebiliyormu bilginiz varmı?
Günaydın arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun.
Rabbim bu kıymetli gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin, evlatlarımıza ve ailemize sağlık,afiyet,huzur versin.
bitki çaylarını önermiyorlar hacer. içersindeki otlar bazen kasılmalara neden olabiliyorlar.
Gunaydın canım
Nasılsın? Minik yavrun nasıl?
kızlar bende bugünden sonra giremeyeceğim bayramda antalyaya gideceğiz büyük ihtimalle
bu arada bu akşam dişçiye gideceğim benim için dua edin
bu dişten kurtulmam lazım yoksa antalya da falan tutarsa çok kötü olur
Benim sana tahminim erkekti..
Okudun mu bilmiyorum...
Tutturdum....
Hayırlısı olsun ..
Kız çok istemiştin değil mi?
İkisi de bizim için canım ama....
Bu haftalarda kesindir...
Erken gebelikte malesef pipi kuku karıştırılabiliyor..
Keyfım yok Dunyam.
Bebısım ınsallah ıyıdır.
Sen nasılsın?
Hepımızın Kadır Gecesı mubarek olsun bu arada...
ınsallah hayırlı bır gece olur hepımız ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?