2012 Şubat Anneleri

kızlar bizde bugün yola çıkıyorum bayramda giremem ben
herkese iyi bayramlar
bayram sonunda bebişlerimizle sağlıklı bir şekilde görürüşürüz inşallah

Esim 1 hafta yok yanımda simdiden cok özledim onu napıcam 1 hafta ben

çok iyi anlıyorum geçenlerde benim de eşim gitti memleketine 4 gün yoktu ev bomboş geliyordu bana eksik hissediyordum kendimi ama oyalanacak bişeyler buldum kendime kafa yoracak uğraştıracak başka şeyler bir kız arkadaşım geldi bende kaldı eşim gelene kadar sohpet muhabbet derken sanki işe gitti de dönecek gibi bir havaya girdim.

Ben kaynanamlarla kalıyorum ama suan kimse yok evde bir an boslugunu hissettim esimin..
Evlendigimizden beri ilk defa yalnız yatıcam yatagımızda

Ben kaynanamlarla kalıyorum ama suan kimse yok evde bir an boslugunu hissettim esimin..

canım ayrılık bir haftaysa kendini oyalayacak birşeyler bulabilirsin. ben de evlendiğimizden beri eşimden ayrı bir gece geçirmedim. ama arada küçük ayrılıklar iyi bile gelebilir. bilmiyorum bu belki de benim cins karakterimden kaynaklı bir görüştür yanına davet edebileceğin kimse yok mu?

ilk sefer çok zor gelir telefonda sesini duyduğunda bile tutamazsın kendini ama döndüğünde öyle 1 sarılıyorsun ki... Allah başımızdan eksik etmesin ya didişmeler bile güzel oluyor :)

bencede kücük ayrılıklarr iyi gelir balım bende inanırımm.. ama hamileligimden beri kocama bagımlı oldum onsuzz duramıyorum hep yanımda olsun istiyorum:26::26: dünyamın yerinde olsam oturmuss aglıyodum simdi

ene benim kocam da yok şehirdışın da birazdan gelecek ama. bugün geleneksel hamiş kadınların kocasız kalma günü mü yoksam? dünyamın kocası nerde?

edelim valla :)

o değil de neden tv'lerde hiç bir şey yok izlenecek? insan sıkıntıdan ne yapacaığını şaşırıyor yahu. şu dizi sezonu açılsa da saçma da olsa bişeyler izlesek, oyalansak... sonra bebişlerimiz doğsa ohhh misss...

zaten hayırlısıyla 1 doğsalar dizi değil izleyecek başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak ahhhh ahhhhhhh gelesin şubat diyorum başkada birşey demiyorum

zaten hayırlısıyla 1 doğsalar dizi değil izleyecek başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak ahhhh ahhhhhhh gelesin şubat diyorum başkada birşey demiyorum

:) katılıyorum. varsın kaşıyacak zamanımız olmasın yeterki onlar sağlıkla huzurla gelsinler... neyse ben kaçayım nette de bakacak bişey yok. opuyorum sızı kızlar kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın... ıyı akşamlar

Listeye eklenmek için, listedeki bütün bilgileri eksiksiz yazın buraya arkadaşlar ekleyelim.

Canım ben de bilgilerimi veriyorum..
Canim yasim 24
İlk bebek
Memleket kırşehir ama Sivasta yaşıyorum
Cinsiyeti belli degil
Sat 2 mayıs
Dogum 20 Subat
İsim belli degil
Dogum seklide belli degil

teşekkurler şimdiden:))

Listeye eklenmek için, listedeki bütün bilgileri eksiksiz yazın buraya arkadaşlar ekleyelim.

şimdiden teşekkür ederim, öpüldün şeker :)

yaşadığım şehir: izmir
yaşım: 27
çocuk sayısı: ilk bebek
cinsiyeti: erkek
bebeğimin ismi: Ata
Sat: 17 mayıs
tahmini doğum tarihi: 14 şubat
kesin doğum tarihi : belli değil
Doğum şekli: normal

Bu da sloganım:
Artık peşinden koşacağım tek erkek "oğlum" olacak

günaydın arkadaşlar dün 17 haftalık olduk dr a gittik dr bebeğin ölçümlerini yaparken karnında bi sorun farketti ve bebeğimin sol böbrek pelvisi normalden büyük çıktı yapacak bişey yok dedi belki büyümez belki büyür dedi takibini doğduktan sonra dahi yaptırın dedi sonra erkek dedi cinsiyeti, tabi eşimle bende renk falan gitti cinsiyetini öğrendiğimize sevinemedik bile ben yolda ağladım ve hiç uyumadık bu arada istanbulda oturuyoruz normalde ama benim doğunun en sınır yerine atamam yapıldı yalnız gideceğim orda kime takip ettireceğim detaylı ultrason yaptır mutlaka orada 20 haftadan sonra dedi ama belki var belki yok dünden beri gözüme uyku girmedi böyle bişeyle karşılaşanınız oldumu çok üzgünüm sadece

Geçmiş olsun..
İnşallah bir problem çıkmaz tatlım..
Pozitif düşünmeye çalış..
İlk kez böyle bir sorun duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…