2012 Şubat Anneleri

merhaba.inşallah bende şubat annesi olucam.benim 2 tane oğlum var.hep istemiştim 3. çocuğu.29 yaşındayım.tahmini doğum tarihi 2 şubat.bir kızım olucak allah nasip ederse.güzel bir forum olmuş.çalıştığım için fırsat buldukça takip ediyorum.sizler bebişlerinize neler aldınız?henüz erken belki ama pembe pembe kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum.birkaç parça kıyafet aldım.tulum,çıtçıtlı badyler,ayaklı altlar gibi....ama henüz kışlıklar çıkmamış sanırım bekliyorum.bu arada 17+3 günlük hamileyim.

Selam arkadaşlar, inşallah herkes iyidir.
Geçmişi biraz okudum ama bugün keyifsizim,fazla da bakamadım....
Eski şirketimden (eşim halen o şirkketedir) bir abimizin eşi ve çocuğu bayramda memlekete giderken kaza geçirmişler. Oğulları vefat etmiş, hanımı yaralıymış. Çok üzüldüm ve etkilendim...
Rabbim herkesi korusun, kazalardan belalardan....

kızlar merhaba ben bir mart 2012 annesiyim yorumcu die bi sitede bebek cinsiyeti ile ilgili bi şey var tutuyomu die bakıyoruz ben üye oldum.cinsiyeti yakında belli olan veya olacak olanlardan yardım isticektim.olabilir mi?

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Siteye bakalım da fikirlerimizi söyleyelim.

canım ben de şubat annesi olacam inşallah da listeye nasıl eklenecem yeniyim,tecrübesizim(

Allah tamamına erdirsin canım, hoş geldin

Ben bılemem kı
Cok afedersın ama bız hem bebıs ıstıyoruz dıye hemde ıkımızınde lıbıdosu yuksek oldugu ıcın gun asırı gorusmeler yapıyorduk.
Bazen daha sık.
O nedenle tahmın edemem.

Canlarım pek sık ilişkiyle alakası yok.
Biliyorsunuz kız cinsiyetini belirleyen X, erkeği belirleyen Y kromozomu.
Y kromozomu taşıyan sperm hücreleri çok hızlı fakat kısa ömürlü.
X kromozomu taşıyan sperm hücreleri ise yavaş fakat Y'lerden uzun ömürlü.
Erkeğin sperm hücreleri kadın bedeninde ortalama 3 gün,hatta 1 haftaya kadar yaşıyor.
Kadınların yumurta hücresi ise,olgunlaşıyor bir günde çatlıyor. Buna ovulasyon günü diyoruz.
Çatlayan kadın yumurta hücresi yaklaşık 24 saat yaşıyor. Bu sürede döllenirse dölleniyor,döllenemezse gebelik şansını kaybediyor.
İşte bu ovulasyon gününden öncesinde ilişki varsa Y kromozomu taşıyan hücreler yumurtayı dölleyecekleri yere hızla ulaşıyorlar fakat yumurta henüz çatlamadığı için dayanamıyor ve ölüyorlar.Çünkü kısa ömürlüler.X'ler ise yumurtayı dölleyecekleri yere Y'lerden geç geliyorlar fakat uzun ömürlü oldukları için orda yumurtanın çatlamasını bekliyorlar çatlayınca da döllüyorlar. Kız bebek oluyor.

Eğer birleşme yumurtanın çatlama gününde olduysa,Y'ler hızla X'ten önce yumurta hücresine ulaşıyorlar, döllüyorlar.X'ler Y'lere yetişemiyor. Böylece erkek bebek oluyor.

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun canım,Allah tamamına erdirsin

Canım geçmiş olsun,inşallah önemli bir sorun değildir ve iyileşir.
Benim tanıdıklarımdan böyle iç organda sorunu olan bebeği olanlar vardı hamilelikte...
Ama doğuma kadar kayboldu sorun ortadan.
İnşallah seninkide ortadan kalkacaktır.

bblaucum geçmiş olsun..
İnşallah hemen iyileşir arkadaşların..
Vefat eden kişininde toprağı bol olsun..

Son düzenleme:
evet ya süper fikir aslında bugünü hamiş kadınların kocasız kalma günü ilan edelim arkadaşlar bakalım gelecek sene ne olacak :)

Beni de ekleyin kocasiz kalanlar listesine Yanimda ama o kadar hasta ki yaklasmak yasak, bulasabilir diye, yemek yapiyorum ona yemiyor sadece corba, dun sabah oyle ateslendi ki bogaz agrisi kulagina vurdu kalktik acile gittik. Siddetli bogaz enfeksiyonu dedi doktor, ilaclar verdi, terlemek de fayda etmedi en guzeli antibiyotik, bugun Allah'ima bin sukur daha iyi. Basini kaldirdi yastiktan birazcik. Uzuldum ben de ozledim resmen, onsuz olmuyor hic

çok geçmiş olsun evet sen yaklaşma sakın Allah korusun bulaşırsa çok uğraştırır bildiğim kadarıyla bulaşıcı rahatsılıkların kuluçka süresi 3 gün o yüzden haline şükret daha iyi bir durumdasın :) acil şifalar diliyorum canım...

canım kendini üzme, bebeğin için en tehlikelisi senin yaşayacağın stres olur çünkü. bana da cuma günü gittiğimde doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu, kramplara hatta düşüğe yol açabileceğini söyledi. ve biliyormusun 2 gündür sabah tuhaf ağrılarla uyanıyorum ama biliyorum psikolojik. çünkü daha önceki kontrolde de bebeğim aynı pozisyonda aynı yerdeydi ama diğer doktor bana böyle bir riskten bahsetmemişti. şimdiyse sadece kafama takıp bebeğimi huzursuz etmekten başka birşey yapamıyorum. Rabbim güzel yazılar yazmış olsun meleklerimize. 3lü testi görüşmek için gittiğimde benim doktorum organlarda saptanan problemlere müdahale edemediklerini, ama doğduktan sonra çoğu sorunu çözebildiklerini söylemişti. buna kalpteki problemler dahil. yani benim anladığım kadarıyla sen detaylı ultrason yaptırsan dahi anne karnında bir müdahale söz konusu değil. o yüzden güzel şeyler düşün, ya detaylı ultrason yoksa gibi vesveselerle kendini sıkma. yoksa eğer, alırsın raporunu dönersin istanbula istediğin yerde yaptırırsın. herşey çok güzel olacak buna inanmalıyız...

arkadaşlar bu arada aklımdayken hemen yazayım size tutku bebe adında bir site var bebek beşikleri oda takımı uyku setleri ve oyun parkı falan satılıyor beşikler çok hoşuma gitti fiyatlarıda uygun sanki gerçi benim ilk olacak daha önce böyle 1 alışverişim olmadı ama :) urfadan geliyormuş sipariş üzerine ve ürünün ücretini teslimat sırasında yapıyormuşuz isterseniz bakın sizde.

çok geçmiş olsun canım belkide bakarsın doğuma kadar herşey düzelir moralini yüksek tut arkadaşlara katılıyorum iyi güzel düşün lütfen stres yapma Allah büyük.herşey düzelir inşallah...

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için bundan sonra bunu stres yapmayacağım inşallah düzelecek anne karnında müdahale edemiyorlar takibini yaptıracağız umarım kimse yaşamaz bebişlerimiz normal olur

canım benım ablam dahıl çevremde anne karnında rahatsızlığı olduğu söylenen bebekler gayet sağlıklı doğdu.ben yakından tanık oldum.inşallah senın bebeğininde allahın iznıyle karnındayken herşeyı normale döner.moralını yuksek tutmalısın kı bebeğinde senden güç alsın annesı.sende dua et bizimde dualarımız senınle

kızlar benım miniğim şuan karnımda hareket edıyo çok net hıssedıyorumallahımm ne guzel bı duygu

Nasıl bir his yaa bende bir an önce duymak istiyorum haraketlerini benim karnım ağrıyor sadece bazen herhalde diyorum haraket ettiği zamanlarda ağrıyor uyurken ağırmıyor:)) mesela bayram için yine 10 saat yolculuk yaptım hiç ağırmadı karnım çok rahat geldim evet geldim yattım uyudum gece başladı ağırmaya ilginç:)

kızlar benım miniğim şuan karnımda hareket edıyo çok net hıssedıyorumallahımm ne guzel bı duygu
Ben neden hissetmiyorum ya(

Ne güzel canım..Bende cuma gidicem 18.haftamızı doldurmuş olacağız.

valla harıka bı duygu :)doktorun bebeğe bakarken jel surup cıhazı dolaştırdığı yerde bağırsak hareketlerı gıbı hareketler oluyor.içerden bişeyın ıttığını hıssedıyosun.ben bıraz önce baktığımda dışardanda hareketını gördüm

canım o ağrı rahım buğuduğu için oluyor.hareket edınce dırek hıssedıyorsun

Ben neden hissetmiyorum ya(

Ne güzel canım..Bende cuma gidicem 18.haftamızı doldurmuş olacağız.

hadı maşallah kocaman olmuş senın mınığın hıssedebılısın aslında belkı dıkkat etmıyorsundurcınsyetlerı çok net bellı oluyor artık annesı inşallah görürsunuzgüzel haberler alırsınız inşalah.ben bıle gördüm doktor bak burda kocaman bı çıkıntı var annesı bu erkek dedı,söylemese kendın bıle anlarsın okadar belırgınbırde doktor evırıyo çevırıyo her tarafına bakıyor isterse görebılıyo gıbıme geldı bazı annişler göremıyo ya acaba doktormu yapıyo:44:bızım doktor her açıdan baktı mınığıme.

Aslında çok dikkat ediyorum ama tembel benimki:))Sadece acıkınca fln sol tarafıma toplanıyor top gibiEvet cinsiyetiniçoktan gördük canım.Doktor pipisi diye gösteriyo ve belli oluyor zaten bariz..:26:

Aslında çok dikkat ediyorum ama tembel benimki:))Sadece acıkınca fln sol tarafıma toplanıyor top gibiEvet cinsiyetiniçoktan gördük canım.Doktor pipisi diye gösteriyo ve belli oluyor zaten bariz..:26:

canım ya hiç dıkkat etmedım kusura bakma :26:sen zaten erkek bebiş bekliyormuşsunbenimde yan tarafıma yatınca yuvarlak oluyo düşüyo aşşağı eşimde hemen avuçluyo orayı sevıyo mınığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…