- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.941
kızlar merhaba ben bir mart 2012 annesiyim yorumcu die bi sitede bebek cinsiyeti ile ilgili bi şey var tutuyomu die bakıyoruz ben üye oldum.cinsiyeti yakında belli olan veya olacak olanlardan yardım isticektim.olabilir mi?
canım ben de şubat annesi olacam inşallah da listeye nasıl eklenecem yeniyim,tecrübesizim(
Ben bılemem kı
Cok afedersın ama bız hem bebıs ıstıyoruz dıye hemde ıkımızınde lıbıdosu yuksek oldugu ıcın gun asırı gorusmeler yapıyorduk.
Bazen daha sık.
O nedenle tahmın edemem.
Sık ilişki olursa kız, nokta atışı ise erkek olurmuşErkek mi geliyor sana acaba ??
Ben biliyorum hamile kaldığım geceyiAdet bitimiydi, eşiminde patronu bunları balık yemeye götürdü.Bir iki kadeh birşey içmiş, ben de bir tuhafım içki kokusuna tav olurum Yine öyle tav olduğum bir geceydi :78:
merhaba.inşallah bende şubat annesi olucam.benim 2 tane oğlum var.hep istemiştim 3. çocuğu.29 yaşındayım.tahmini doğum tarihi 2 şubat.bir kızım olucak allah nasip ederse.güzel bir forum olmuş.çalıştığım için fırsat buldukça takip ediyorum.sizler bebişlerinize neler aldınız?henüz erken belki ama pembe pembe kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum.birkaç parça kıyafet aldım.tulum,çıtçıtlı badyler,ayaklı altlar gibi....ama henüz kışlıklar çıkmamış sanırım bekliyorum.bu arada 17+3 günlük hamileyim.
günaydın arkadaşlar dün 17 haftalık olduk dr a gittik dr bebeğin ölçümlerini yaparken karnında bi sorun farketti ve bebeğimin sol böbrek pelvisi normalden büyük çıktı yapacak bişey yok dedi belki büyümez belki büyür dedi takibini doğduktan sonra dahi yaptırın dedi sonra erkek dedi cinsiyeti, tabi eşimle bende renk falan gitti cinsiyetini öğrendiğimize sevinemedik bile ben yolda ağladım ve hiç uyumadık bu arada istanbulda oturuyoruz normalde ama benim doğunun en sınır yerine atamam yapıldı yalnız gideceğim orda kime takip ettireceğim detaylı ultrason yaptır mutlaka orada 20 haftadan sonra dedi ama belki var belki yok dünden beri gözüme uyku girmedi böyle bişeyle karşılaşanınız oldumu çok üzgünüm sadece
evet ya süper fikir aslında bugünü hamiş kadınların kocasız kalma günü ilan edelim arkadaşlar bakalım gelecek sene ne olacak :)
Beni de ekleyin kocasiz kalanlar listesineYanimda ama o kadar hasta ki yaklasmak yasak, bulasabilir diye, yemek yapiyorum ona yemiyor sadece corba, dun sabah oyle ateslendi ki bogaz agrisi kulagina vurdu kalktik acile gittik. Siddetli bogaz enfeksiyonu dedi doktor, ilaclar verdi, terlemek de fayda etmedi en guzeli antibiyotik, bugun Allah'ima bin sukur daha iyi. Basini kaldirdi yastiktan birazcik. Uzuldum ben de ozledim resmen, onsuz olmuyor hic
günaydın arkadaşlar dün 17 haftalık olduk dr a gittik dr bebeğin ölçümlerini yaparken karnında bi sorun farketti ve bebeğimin sol böbrek pelvisi normalden büyük çıktı yapacak bişey yok dedi belki büyümez belki büyür dedi takibini doğduktan sonra dahi yaptırın dedi sonra erkek dedi cinsiyeti, tabi eşimle bende renk falan gitti cinsiyetini öğrendiğimize sevinemedik bile ben yolda ağladım ve hiç uyumadık bu arada istanbulda oturuyoruz normalde ama benim doğunun en sınır yerine atamam yapıldı yalnız gideceğim orda kime takip ettireceğim detaylı ultrason yaptır mutlaka orada 20 haftadan sonra dedi ama belki var belki yok dünden beri gözüme uyku girmedi böyle bişeyle karşılaşanınız oldumu çok üzgünüm sadece
kızlar benım miniğim şuan karnımda hareket edıyo çok net hıssedıyorumallahımm ne guzel bı duygu
Ben neden hissetmiyorum yakızlar benım miniğim şuan karnımda hareket edıyo çok net hıssedıyorumallahımm ne guzel bı duygu
kıslarrr sizler ve meleklerınız ıyısınızdır ınşallahdün doktora gıttık nete gırmeye fırsat bulamadık.benım prensımde bı değişiklik yok çok net görduk doktor erkek dedı yıne.yanağını okşayıp duruyodu miniğim doktor anneye el salla dedı ellerını oynattı doktorda şaşırdı bızde nasıl oldu hayret ettık.eşim telefonuyla vıdeoya aldı izliyoruz her dakkıka kocaman olmuş miniğim teyzeleri
Nasıl bir his yaa bende bir an önce duymak istiyorum haraketlerini benim karnım ağrıyor sadece bazen herhalde diyorum haraket ettiği zamanlarda ağrıyor uyurken ağırmıyor:)) mesela bayram için yine 10 saat yolculuk yaptım hiç ağırmadı karnım çok rahat geldim evet geldim yattım uyudum gece başladı ağırmaya ilginç:)
Nasıl bir his yaa bende bir an önce duymak istiyorum haraketlerini benim karnım ağrıyor sadece bazen herhalde diyorum haraket ettiği zamanlarda ağrıyor uyurken ağırmıyor:)) mesela bayram için yine 10 saat yolculuk yaptım hiç ağırmadı karnım çok rahat geldim evet geldim yattım uyudum gece başladı ağırmaya ilginç:)
Ben neden hissetmiyorum ya(
Ne güzel canım..Bende cuma gidicem 18.haftamızı doldurmuş olacağız.
hadı maşallah kocaman olmuş senın mınığın hıssedebılısın aslında belkı dıkkat etmıyorsundurcınsyetlerı çok net bellı oluyor artık annesı inşallah görürsunuzgüzel haberler alırsınız inşalah.ben bıle gördüm doktor bak burda kocaman bı çıkıntı var annesı bu erkek dedı,söylemese kendın bıle anlarsın okadar belırgın bırde doktor evırıyo çevırıyo her tarafına bakıyor isterse görebılıyo gıbıme geldı bazı annişler göremıyo ya acaba doktormu yapıyo:44:bızım doktor her açıdan baktı mınığıme.
Aslında çok dikkat ediyorum ama tembel benimki:))Sadece acıkınca fln sol tarafıma toplanıyor top gibiEvet cinsiyetiniçoktan gördük canım.Doktor pipisi diye gösteriyo ve belli oluyor zaten bariz..:26:
canım ya hiç dıkkat etmedım kusura bakma :26:sen zaten erkek bebiş bekliyormuşsunbenimde yan tarafıma yatınca yuvarlak oluyo düşüyo aşşağı eşimde hemen avuçluyo orayı sevıyo mınığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?