- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.961
Evet benimkide
Listeye eklenmek için, listedeki bütün bilgileri eksiksiz yazın buraya arkadaşlar ekleyelim.
slm millet nasılsınız kaç gündür giremedim yoğunluk ve benim iki gündür aşırı sinirli ve uykusuz olmam işleri zorlaştırdı..ne yapıcam bilmiyorum nedense çok sinirlenir oldum herşeye...inş oğluma yansımaz bu sinir...sizler nasılsınız bayram geldi çattı çok şükür bütün ramazanı tuttum bebişimde iyi çok şükür inş bayramda eminönü kadıköy ayasofya camine falan gidicem..sizler içinde kendim içinde kolay doğumlar sağlıklı bebekler dilicem allah kısmet ederse.....
vallaa egerr bebege geciyosaa benim kızda sinir hastası dogcakk.. yetmicek fitne fücur olcakumarım anne karnında huy edinmiyodur:26::26:
aayyyyy..çıktı,çıktıııı..
ayşebaharcım canım ya çok sağolasın..zahmet oldu ,çok teşekkür ederim..çok beyendim çizelgemi.
çizelgemi görünce çok duygulandım..:85:içim bi tuhaf oldu..
inşallah yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız..
ben bugün bi hayal kurudm..seneye allah nasip ederse bayramda bebişlerimizde olacak.cicilerini falan giydiricez..5-6-7 aylık falan olacaklar..tam ısırımlık kıvama gelecekler..butlarını yerim onun ben..
günaydın arkadaşlar dün 17 haftalık olduk dr a gittik dr bebeğin ölçümlerini yaparken karnında bi sorun farketti ve bebeğimin sol böbrek pelvisi normalden büyük çıktı yapacak bişey yok dedi belki büyümez belki büyür dedi takibini doğduktan sonra dahi yaptırın dedi sonra erkek dedi cinsiyeti, tabi eşimle bende renk falan gitti cinsiyetini öğrendiğimize sevinemedik bile ben yolda ağladım ve hiç uyumadık bu arada istanbulda oturuyoruz normalde ama benim doğunun en sınır yerine atamam yapıldı yalnız gideceğim orda kime takip ettireceğim detaylı ultrason yaptır mutlaka orada 20 haftadan sonra dedi ama belki var belki yok dünden beri gözüme uyku girmedi böyle bişeyle karşılaşanınız oldumu çok üzgünüm sadece
slm millet nasılsınız kaç gündür giremedim yoğunluk ve benim iki gündür aşırı sinirli ve uykusuz olmam işleri zorlaştırdı..ne yapıcam bilmiyorum nedense çok sinirlenir oldum herşeye...inş oğluma yansımaz bu sinir...sizler nasılsınız bayram geldi çattı çok şükür bütün ramazanı tuttum bebişimde iyi çok şükür inş bayramda eminönü kadıköy ayasofya camine falan gidicem..sizler içinde kendim içinde kolay doğumlar sağlıklı bebekler dilicem allah kısmet ederse.....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
aranızda bebek arabası alan yada tavsiye edebilecek olan varmı marka ve şubat ayında nasıl bir ihtiyacm olacagı konusunda bilgiszim
netten baktıgım kadarıyla mc laren guzel birde bebe confort loola diye bir model
acaba çokmu acele ediyorum gerçi eşimi durdurmasam su an evde bir set vardı gercekten alıyordu yani sadece bakalım demıstık
Ama bu sabah her zamanki gibi değil yüreğim..
Bayrama bir gün kala...
Kızım hasta teyzeleri...
Suçiçieği belirtileri var...
Ve inanın çok korkuyorum..
Ben henüz geçirmedim suçiçeği....
Oğlum ve küçük kızım da...
Babası hastaneye götürdü şimdi...
Ama ben gerçekten hiç iyi değilim..
Olumlu düşünmek istiyorum
Ama....Acaba? demekten kendimi alamıyorum...
Gunaydın canım.
İnsallah kotu birsey yoktur kızın atlatır gecirdii durumu.
Kendine dikkat et sakın bulasmasın sana Allah korusun..
aysebaharcım tesekkur ederım graco dun görmüştüm alman malı sanırım sağlam degılmı araban?. ben mc laren ararken dun sarachanede bir satıcı cybex diye bir markayı öve öve bitiremedi yaklaşık 200 tl daha dusuktu fiyatı goruntusu pek hos olmasada adam ustune kendı oturdu kalktı aklım cok karıstı pusetle bırlıkte baston bı modelı 550 tl son fıyata bıraktı.
baska araba konusunda tavsıyesı olan varmı kızlar? bırde puset almak sartmı sızce???
Canım bak...
Ben puset almadım
Sadece araba aldım
Ki o arabada 3. bebeğimi büyütüyorum...
Graco bana göre harika bir araba
İnan dün üçünü de içine koydum...
Eşim şart artık dedi ikiz araba...
İnan tek araba yeter...
Fuzuli masraf yapmayın....
Ama durumun varsa al...
Benim durumumda var
Ama ben fuzuli eşya sevmiyorum...
Rahmetli babama çekmişim..
Ama bu sabah her zamanki gibi değil yüreğim..
Bayrama bir gün kala...
Kızım hasta teyzeleri...
Suçiçieği belirtileri var...
Ve inanın çok korkuyorum..
Ben henüz geçirmedim suçiçeği....
Oğlum ve küçük kızım da...
Babası hastaneye götürdü şimdi...
Ama ben gerçekten hiç iyi değilim..
Olumlu düşünmek istiyorum
Ama....Acaba? demekten kendimi alamıyorum...
Kimseler kalmamıs valla herkes kacmıs gitmis =)
Ben de tek kaldım esim de yok.. Oğluşumla idare ediyorum artık ben de eşimin yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?