2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :

Benım begendıgım bır kac ısım var, bazılarının manası hos olmasa da...

Naz:Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.

Farah: Mutluluk, Neşe

Eylül : Sonbahar'ın ilk ayı

Elif : dost tanıdık, ışık saçan güzel kız

Duru : Saf, berrak

Sude : Sürmüş, sürülmüş, ezilmiş

Berna : (Farsça. Erkek Ismidir ama bayanlar icin kullaniliyor) - Genç delikanlı, yiğit. Bereketli olan.

Ben kızım olursa adını Elif Naz koymayı dusunuyorum, yada esımı ıkna edersem Farah Naz.

Bu arada Baharcıgım, gecmısı okudum, kızın hastalanmıs, durumu yazmamıssın daha sonra.
ınsallah dusundugun gıbı degıldır ve ınsallah su an kızın cok ıyıdır.

Son düzenleme:

saol canım allh razı olsun.ben de bakarım senın ıcın ısımlere.

kızlar siz gün içinde nasıl besleniyorsunuz?hangi yemekleri tüketiyorsunuz?insanın canı sıcakta pek sulu yemek istemiyor

canım şu anda taze fasülye bir dilim kepek ekmeği ve yarım yağlı yağlı yoğurt yiyorum. Sabahta peynirli omlet kepek ekmeği,ceviz ve meyvasuyu içtim. Bence canım sulu yemek yemeye özen göster. Bebişimiz herşeye değer. Zaten yazın bitmesine ne kaldı dimi ama :)))

merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :

Merhaba canım sanada iyi bayramlar. Kız ismi olarak Beril,Ceyda,Dila isimlerini seviyorum. Anlamlarına çok dikkat et en önemlisi o. Benim % 80 oğlum olucakmış ama ben yinede bekliyrum bi dahaki hafta kesin belli olucak :))

günaydın kızlarrr!

erkek ismi içinde fikirlernizi söyleyin kızlar çünkü biz çok kararsızızzzzzzz:26:

Merhaba canımm..

Buğra
Kerem
Doruk
İlker
Sezer
Emir

bunlar benim beğendiklerim ama eşim sadece buğra ve emiri beğeniyor.Daha tam olarak bişi söylemedi doktor. O yüzden ikisinede isim düşünmeye başladık. Buğra erkek deve yazıyor ama meğerse peygamber efendimizin devesinin adıymış. Ama yinede sorucam birilerine doğrumu bu ismi koymak. Geelde ben anlamında tereddüt ettiğim isimleri diyanete soruyorum :))) ama daha sormadım buğrayı erkek olduğu kesin belli olsn o zaman sorucam...

doğru söylüyorsun canım.canım istemese de yiyorum ama yine de bazen tam beslenemiyormuşum gibi geliyor.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.hergün yumurtamı cevizimi peynirimi yoğurdumu yiyorum sütümü içiyorum.ben normal ekmek yiyorum kepek ekmeğimi yersek daha faydalı bizim için.bide meyve suyunu şeker katkılı içmeyin diyorlar ama bende bu %100 meyve suları var ya cappynin onlardan içiyorum.kış gelse de şöyle taze taze portakal suyu içsek :)

Neden Kuzey peki? Soruyorum cunku merak ediyorum cok mu artacak bu isim ilerde diye, bir forumda ayni ayda dogacaklar arasinda 2 tane var zaten biri de benim oglum olacak kismet olursa. Dizisi de cikmis galiba simdi.
Bizim bu ismi secmemizin sebebi bundan 3 yil once dunyanin en kuzeyine tasinmaya karar verdigimizde bir oglumuz olursa diye dusunup aklimiza yazmistik ve fazla zorlanmadik isim konusunda. Endise etmeye basladim patlama olabilir bu isimde.... :\

Son düzenleme:

naz ve eylül benimde hoşuma gidiyor :)

merhabalar,
öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun, son anda da olsa yetiştim.
isimler konuşulmuş en son onları okudum. biz de çok kararsızız. okuduğum bir kitaptan çok etkilenmiştim. kız da olsa erkek de adını "Ada" koyacaktım bebeğimin. ama şimdi oğluma yakıştıramıyorum o ismi. o yüzden aynı kitapta beni etkileyen 2. karakterin ismini listemize aldık : Tuna. Ali olabilir, Ege veya Efe olabilir. Deniz veya Kayra olabilir. kısa isimler daha çok cezbediyor beni. iki ismi nedense sevemiyorum. çocukluğumdan beri. ama daha 5 ay var tabi. zaman ne gösterir bilemem

kız olsaydı Mina, Mira, tabiki Ada:), Beril, Zeynep, Duru, Öykü.. ohoo isim çoktu ama erkeğe zor beğeniyorum :)

benimde gönlüm tunadan yana ama kız ismide kullanıldıgı ıcın tereddutteyım bılmıyorum bu arada o romanda bır de aras var onuda dusunebılırız ama anlamı kalın yun at kılı çıkıyor bırde aras nehrı var işte

inşallah oğlumuza Ata ismini koyacağız,
ilerde bir de kızımız olursa ona da Ada ismini koyacağız
sizce isimler nasıl, birbirine uyumlu olması iyi mi acaba?

kumral ada mavi tuna :) Ada mükemmel bir isim. hep hayalimde o vardı. Tuna da Ada da hem kıza hem erkeğe kullanılan isimler ama ben nedense Ada ismini oğluma uygun bulmuyorum artık. Tuna ise kızdan çok erkeğe yakışıyor bence...

bende aynı sekılde dusunuyorum ada kıza tuna erkege yakısıyor bencede yalnız ben yanina ali eklemeyı dusunuyorum kuranı kerimden de bır ısmı olsun ama sadece tuna derız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…