- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.081
merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :
çok güzel ismiyle yaşasın biz aslında kararlıydık tuna istiyorduk ama kız olarakda kullanıldıgı ıcın buyuklerımız koymayın dedı sımdı ısım cok zorlastı o yuzden artık degıstırıyorsam kuranı kerımden bır olsun dıyorum bakalım daha 5 ay var ama aklında varsa yaz lutfen
kızlar siz gün içinde nasıl besleniyorsunuz?hangi yemekleri tüketiyorsunuz?insanın canı sıcakta pek sulu yemek istemiyor
merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :
günaydın kızlarrr!
erkek ismi içinde fikirlernizi söyleyin kızlar çünkü biz çok kararsızızzzzzzz:26:
doğru söylüyorsun canım.canım istemese de yiyorum ama yine de bazen tam beslenemiyormuşum gibi geliyor.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.hergün yumurtamı cevizimi peynirimi yoğurdumu yiyorum sütümü içiyorum.ben normal ekmek yiyorum kepek ekmeğimi yersek daha faydalı bizim için.bide meyve suyunu şeker katkılı içmeyin diyorlar ama bende bu %100 meyve suları var ya cappynin onlardan içiyorum.kış gelse de şöyle taze taze portakal suyu içsek :)canım şu anda taze fasülye bir dilim kepek ekmeği ve yarım yağlı yağlı yoğurt yiyorum. Sabahta peynirli omlet kepek ekmeği,ceviz ve meyvasuyu içtim. Bence canım sulu yemek yemeye özen göster. Bebişimiz herşeye değer. Zaten yazın bitmesine ne kaldı dimi ama :)))
erkek ismi olarak kuzey hoşuma gidiyor benim.kız ismi beren nasıl sizce.akıllı,güçlü,dayanıklı anlamındaymış.diğer anlamı da kuzu :)) aslında benim çok hoşuma gidiyor ama babamız biraz kararsız
Benım begendıgım bır kac ısım var, bazılarının manası hos olmasa da...
Naz:Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.
Farah: Mutluluk, Neşe
Eylül : Sonbahar'ın ilk ayı
Elif : dost tanıdık, ışık saçan güzel kız
Duru : Saf, berrak
Sude : Sürmüş, sürülmüş, ezilmiş
Berna : (Farsça. Erkek Ismidir ama bayanlar icin kullaniliyor) - Genç delikanlı, yiğit. Bereketli olan.
Ben kızım olursa adını Elif Naz koymayı dusunuyorum, yada esımı ıkna edersem Farah Naz.
Bu arada Baharcıgım, gecmısı okudum, kızın hastalanmıs, durumu yazmamıssın daha sonra.
ınsallah dusundugun gıbı degıldır ve ınsallah su an kızın cok ıyıdır.
inşallah oğlumuza Ata ismini koyacağız,
ilerde bir de kızımız olursa ona da Ada ismini koyacağız
sizce isimler nasıl, birbirine uyumlu olması iyi mi acaba?
benimde gönlüm tunadan yana ama kız ismide kullanıldıgı ıcın tereddutteyım bılmıyorum bu arada o romanda bır de aras var onuda dusunebılırız ama anlamı kalın yun at kılı çıkıyor bırde aras nehrı var işte
kumral ada mavi tuna :) Ada mükemmel bir isim. hep hayalimde o vardı. Tuna da Ada da hem kıza hem erkeğe kullanılan isimler ama ben nedense Ada ismini oğluma uygun bulmuyorum artık. Tuna ise kızdan çok erkeğe yakışıyor bence...
Yarın sabah 11'de kontrolüm var kızlar...Dua edin inş iyidir bebişim...
insallah canm iyidir içini ferah tut artık kocaman olmustur cınsıyet ogrenmısmıydın?
inşallah canım..Evet öğrenmiştik..
şimdi gördüm canım senınde oglun oluyormus hayırlı olsun subat ayı erkek ayı malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?