2012 Şubat Anneleri

naz ve eylül benimde hoşuma gidiyor :)

Bır de Nisan var :)
Ay ısımlerı olsa da, benım cok hosuma gıdıyor.
Ama sımdı kızım olsa Eylül yada Nısan adını vermek ıstesem muhtelemen babası ıstemez.

Esım zaten bıraz takıntılı, ılk hangı ısmı soyledıysem ona 'tamam' dıyor, bır daha vazgecmıyor.
Su an ıcın kızımız olursa adı; Elif Naz
Erkek olursa; x Cihangır.
X ın yerınde Duhan vardı ama, mana bakımından artık onu ıstemıyoruz.
Cıhangır'ı ıse kımse ıstemıyor ama esım tarıhe tutkulu oldugu ıcın degıstırmek ıstemıyor.
Bende cıhangır demek ıstemedıgım ıcın, ıkıncı ısmı mutlaka vermek ıstıyorum.
O da Enes olabılır dıye dusunuyorum.

Günaydın kızlar,
Bugün çalışanlar kervanındayım ben de.
İşe boşu boşuna geldik ne telefon çalıyor, ne bir ses var. Şirkettekilerin yarısı da izinli zaten.
Eşim de evde yatıyor, onlara 9 gün tatil...
Çok sinir bozucu bir durum

İnşallah herkesin tatili güzel geçmiştir.
Ben bayramda Eskişehire ailemin yanına gittim, çok güzeldi, çok güzel bir bayramdı hamdolsun.
Annem bebeğime ciciler almış, biz de birşeyler aldık onun müdavimi olduğu mağazadan.
Annem kıyafete ağırlık verdiği için, eşimle ben de bakım ürünleri, biberon, emzik, mamasını sıcak tutacağı termos, tırnak makası, su biberonu filan aldık.
Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin yavruma inşallah

günaydın canım,
çalışıyor olmana üzüldüm. beni şimdiden pazartesinin tasası tuttu. öğretmenler de çalışanlar kervanına katılıyor ne yazıkki. şimdiden iznimi hesaplıyorum.
bayramları hiç sevmem. çocukluktan kalma kötü anılardır benim için. o yüzden geldi geçti diye seviniyorum. ailemin yanındaydım, tek iyi tarafı o
bizim de bugün 4lü sonucumuz çıkacak. kalhvaltımı yapıp bir an önce gitmek istiyorum. inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

Rabbim hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin canım...3lü yerine 4lü mü yaptırdı doktorun?
4lü nasıl oluyor?

Kızlar buarada aklıma gelmişken bana tavsiye edilen iki biberonu size de söylemek isterim.
Chicco’nun ve Dr.Brown’un gaz yapmayan biberonu.
İkisinden de aldım ben, başka biberon almadım…
Bakalım cidden methettikleri kadar var mı….

günaydın kızlar nasılsınız
bende aranıza yeni katıldım 25 şubatta Allah kısmet ederse bebişim bizimle olucak.sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz

chiccodan olanı ben de duymuştum canım. açısı çok güzel. diğerinin de genel olarak markasının methini duymuştum. güzel günlerde kullan. ben daha almadım...

Rabbim hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin canım...3lü yerine 4lü mü yaptırdı doktorun?
4lü nasıl oluyor?

sadece 3lü yaptırmak için bir doktora gittim ya ben geçen cuma, o dediki 3lü de 3 horman 4lü de o 3 hormon harici bir hormona daha bakılıyor. ve 3lünün güvenilirliği %60, ama 4lünün ki %95. tercih senin, hangisini istersen onu yaparım yalnız arada ufak bir fiyat farkı var dedi. bana da açıklamaya göre 4lü daha mantıklı gibi geldi. yani 3lüyü atlamış olduk

günaydın kızlar nasılsınız
bende aranıza yeni katıldım 25 şubatta Allah kısmet ederse bebişim bizimle olucak.sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz

hayırlı olsun, hoşgeldin, bebeğin sağlıkla gelsin...

tşk ederim canım

Benim de daha niyetim yoktu,ama annem bayramın 2.günü sürüye sürüye götürdü bizi mağazaya, gitmişken aldık :)
4lü daha mantıklıymış o zaman, hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım....

kızlar ben şimdilik sadece ikili test yaptırdım sonuc temiz çıktı doktor 3 lüye gerek yok dedi sizce yaptırayımmı karar veremedim :44: :44:

kızlar ben şimdilik sadece ikili test yaptırdım sonuc temiz çıktı doktor 3 lüye gerek yok dedi sizce yaptırayımmı karar veremedim :44: :44:

Bazı doktorlar 2liyi yaptırdıktan 3lüye gerek görmüyor.
Zaten 22. haftada ikinci düzey ultrasonla detaylı inceleme yapıyorlar.
Bazı doktorlar da yaptırıyorlar...
3lüyü yaptırmasan bile istersen AFP hormonuna baktırabilirsin.

Hosgeldiiinn... Eskisehir nasildi birazdan telefon edicem ben de bizimkilere. Biz ordayken serinlemisti bile aksamlari hirkasiz cikilmiyordu.
Ben de burdaki bi eczanedeki indirimi kacirmayip sampuan, bebek yagi, pisik kremi vs aldim. Hepsi parabensiz. kullanmayi da nasip eder Allah'im insallah.
Bu arada sabahlari karnim hic de buyuk degil aksamlari buyuyor. Hepsi gazmi yani :44: Ben istiyorum ki artik buyusun ben de hissedeyim, fazla sabirsizim galiba. Ptesi ebe kontrolune gidicem, sonraki hafta da detayli ultrason icin hastaneye, heyecan verici

Cuma'miz cabucak gecsin insallah, iyi hafta sonlari simdiden

Akşamları serinlemişti evet canım, ama çok güzeldi yine de.
Misafirimiz de vardı, onu biraz gezdirdik...
Benim karnım artık 7/24 büyük vaziyette...Pırpırlanma tarzı hareketler çok arttı....Zaten 19.haftadan itibaren hareketleri hissedebilirsin demişti doktor da...

sağol canım ben bi doktora söyliyeyim bakalım ne diycek

oğlumun kaderi sanırım. 4lü test sonucumuz bayram nedeniyle salı gününe kalmış 2li test sonucu da uzamıştı zaten. çok sinirliyim. bir hafta sonra derken önlerinde bayram olacağını bilmiyorlarmıydı sanki

merhaba arakadaşlar,

ben kadir gecesinde babamı kaybettim.babam akciğer kanseriydi ama genel durumu iyiydi.cuma sabahı ben onlara ziyarete gitmiştim 10.30 gibi.11 de babamı kaybettim.yavrum ben ölüyorum dedi inanmadım ne ölmesi kendini salma şimdi ambulans gelir dr gideriz bişeyin kalmaz diye.bu bayramım çok buruk geçti anlayacağınız.bugün yedisini yapacağız.herkese sevgiler.

Canım başın sağolsun, Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin. Çok zor ama kendini üzmemeye çalış cnm bebişin için hiç olmazsa. Bol bol dua et babacığına tatlım, bu zamanlarımız dualarımızın en çok kabul olacağı zamanlar. Yasin oku bol bol. La ilahe illallah çek. Allah kabul eder, babcığın rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…