2012 Şubat Anneleri

iyi değilim bu sabah efsane kusmalarım geri döndü sanırım. çok moralim bozuk 1 saat önce boru gibi çıkardım yine. 2,5 haftadır iyiydim hiç çıkarmamıştım. niye böyle oldu şimdi ya. devam eder mi ki?

Ehehehe =)=)=)

Benim gorumcemin var suan kullanıyor.
Seneye de biz alıcaz ondan arabayı o zamana kadar onun oğlu yurumeye baslar herhalde 1 yasına girmis olucak cunku.

ama tatlım o zamana kadar siz ne yapacaksınız?:26: hem bu arabalar esas 1 yasından sonra daha cok gerekli oluyor bildigim..

yavrunuz icin en iyisini siz bilirsiniz tabii..

Canım o havalardandır buyuk ihtimalle. Usutmussundur. Cunku biz kusma donemlerini atlattık..

Hele ki 2.5 haftanın ardından kustuysan mutlaka usutmussundur. Kendine dikkat et. Havalar cok anormal bu aralar carpıyor insanı.

20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrason kontrolu icin gitmen gerekiyor...

ama tatlım o zamana kadar siz ne yapacaksınız?:26: hem bu arabalar esas 1 yasından sonra daha cok gerekli oluyor bildigim..

yavrunuz icin en iyisini siz bilirsiniz tabii..

Benimki dogdugumda onun oglu 1 yasında olucak. Zaten Oyle fazla biryere cıkan birisi de degilim ben. Gittigi yere kadar idare ederim 2-3 ay arabasız. Biryere gidersek de esim arabasıyla goturur bizi tek gondermez ilk zamanlarda. Gorumcem zaten suan yurumuyor diye araba kullanıyor kucakta tasınmayacak kadar agır cunku. Arabaya alıstırmak istemiyor. Goruyoruz cocukları gecen gun yolda cocuk nerdeyse okula gidicek ama hala arabada.. Cok tembellik yapıyorlar araba olunca.

Canım o havalardandır buyuk ihtimalle. Usutmussundur. Cunku biz kusma donemlerini atlattık..

Hele ki 2.5 haftanın ardından kustuysan mutlaka usutmussundur. Kendine dikkat et. Havalar cok anormal bu aralar carpıyor insanı.

ilk çıkardığım zamanlar dondurma yer yemez çıkarıyordum. dün canım istedi aylar sonra bi dondurma yiyim dedim. ben sakız dondurmasına bayılırım, dondurmayı koyan çocuk tanıyor bizi, hamile olduğumu da biliyor. (hoş artık göbeğim bariz ben hamile göbeğim diyor ya neyse) çocuk abarttı bende bişey demedim üstüne bir de çikolataya batırdı üstüne de fındık koydu. çok ağır oldu ama aç gözlülüğümden ve aylardır yiyemediğimden ses etmedim yedim. gece ağzıma geldi tadı hep rahat uyuyamadım.

ondan olabilir mi?

20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrason kontrolu icin gitmen gerekiyor...

Yani normalde 2 hafta sonra 1 ayım dolucak ve 21. haftaya girmis olucam o zaman gitsem olur yani.

Bir de benim sigortam yok özel olarak gidiyorum cok fazla gitme sansım da yok malesef..

O yuzden gitmisken hepsi bir arada cıksın istiyorum. Renkli usg fiyatı sordum biryerde 45 den baslıyor 75 e kadar var dedi.

Neye gore fiyat veriyorlar anlamadım valla :44:

Bence dondurmadan degil dedigim gibi usutmeden.

Bir de karnın ac durma sakın o zaman da miden bulanır ve ne kadar gec yemek yersen gider yedigin gibi cıkarırsın.

Benim de oluyor soyledigin agzıma geliyor geri gidiyor yediklerim. Ama artık kusma evresini atlattık biz rahat ol kendine de cok dikkat et.

Soguk yememeye calıs ben dun soguk kola ictim, sabah bogazlarım acıyordu İlac da alamıyoruz zaten dikkat etmemiz lazım..

aman diyim yokuslarda dikkat et kendine canım, gerekirse gec git ama emin git... en onemli sey minnosun ve sen simdi...

Hosgeldin seker, bende 2-3 gün önce geldim

Zaten genelde gec kalıyorum, cok degıl ama 10-15 dk.
ılk zamanlar cok takıyordum ama bakıyorum saglıklı olanlar dahı 09:00'a dogru gelıyor.
Bende artık kendımı cok kasmamaya karar verdım.
Valla sukretsınler, hamılelıgım ıyı gecıyor.
Bugune dek ne ızın aldım, ne de 20 dk.dan fazla gec kaldım.
Doktora gıdecekken bıle, 16:30 gıbı cıkıyorum, kımse laf etmesın dıye.

adencıgım,

Ben hamılelıgım suresınce 3-4 kez ancak kustum.
Bunlardan bırı de dun sabah oldu.
Evet, hamılelıklerımız ılerledı ama arada yıne de olabılıyor.
Vucutlarımız eskısıne gore daha hassas cunku.
Ufacık bır neden yetebılıyor mıdemızın bulanmasına.
Endıselenme yanı. Fark etmemıssındır ama mıdenı usutmussundur belkıde.
Ama ıcın rahat etmeyecek ıse, doktorunla gorus.
Bır kontrol yapsınlar.
Gecmıs olsun, dıkkat et kendıne.

mrb.canım
gözün aydın eşine kavuşcakmişsın ..kayınvalidenler geldimi köyden...
bende bugün kavuşcam 3 gündür nöbetçiydi bugün gelcek evine..

Esime dun kavustum cok sukur bu gece sarılarak uyuduk babamıza

Kayınvalidemler 17 sinde donecekler buyuk ihtimalle yani 2 hafta kocamla basbasayız evde gelen,giden olmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…