2012 Şubat Anneleri

valla daha bende tekme filan hissetmedim canını sıkma aklınada kötü şeyler getirme bu haftaya kadar bende tam olarak hissedemiyordum
hissettiklerime de senin gibi bağırsak hareketi filandır deyip geçiyodum

Canım ya aynı yerde mi hissediyorsun pırpırları? Ben hep karnımın sağ alt kısmında hissediyorum :26:

ayşebaharcım bari sen ilgilen benimle oğlumm oluyo deeim tahminin doğru çıktı dedim görmedinmi

CAnım benim çok sevindim canım ya
Hayırlı olsun oğluşun...

Demiştim sana bak erkek diye
NAsıl neler hiissettin gülüm?

Bende sabahtan beri yazıyorum kimse cevap vermiyor
Bende sadece bana yazanlara yazayım
Yada neden sadece belli kişilere yazılıyor?
Ya bana mı öyle geliyor?
Bana da öyle geliyorsa

Birde keyifsizim ki sorma
Canım fena sıkılıyor
Herkesle takışasım var
O derece yani...

Sana çok sevindim balım aama
Git gönlünce alışverişini yap
Gez eğlen
Bi döner iskender yeeeeeeeeeeee

Canim yaramaz bir oglan geliyor bence sana... Ne zamandir hareketlerini hissediyorsun? Ben bir kez hissettigimi dusundum... Ama emin diilim...:26::26:

Allah nazarlardan saklasin canim... Benim de bulantim baya oldu... Ama hep midem kaziniyordu, birseyler yiyince kendime geliyordum...

çok şükür.doktorum 2.ayımda kemik gelişimi için devit-3 vermişti.sanırım onun etkısı benım mınığım ıyı hıssettırıyo kendını.öğrendiğim kadarıyla doğduklarındada çok hareketlı oluyolarmış( anne olan kadınlarla yaptığım araştırma

Ayy iskender demeeeeeee hala canım çekiyor doyamadım :84:
Yazma işine gelince, kaç zamandır herkese herşeyi yazmaya gayret ettim, ama dikkat ettim akşam çıkarken ya da sabah geldiğimde yazdığım selamlara belirli kişiler cevap veriyor, gözünaydın diyenler belirli kişiler, artık ben de sadece onlara yazmaya özen gösteriyorum.Kimisi geliyor kendinden bahsedip gidiyor, kim ne durumda sormuyor bile...Onlara da yazmıyom daha artık Ben de hamişim ben de alınıyorum

yaaa çok mutluyum yerimdeduramıyorum annem ve eşimden başka kimseye sölemedim henüzz çok farklı ya nie keyifsizsinki bebişim ya bu arada benim canımda iskender çekmiyo deil valla

sagol bebişim onlar mide yanması için dıye bılıyorum ben. ben de gavısgon kullanıyorum çünkü. dün sabah evden çıkmadan süt içtim ve bi adet ekşi elma yedim. işe gelıp çıkarınca akşam yediğim balığa ve kafam kadar (abartmıyorum) dondurmaya yormuştum çünkü bu ikisi bana ağır geliyordu ilk başlarda. bugun işe geldim süt içmedim çünkü onu da ne zaman içsem çıkarıyordum bundan 1 ay önce. bi adet simit yedim çayla bırlıkte. aradan 1 saat geçince ekşi elma yedim yine ve anında başladı midem. beni elma mahvedıyor sanırım.
öffff valla o kadar rahattım ki şu 3 haftadır inşallah başlamaz yıne bulantılar kusmalar.

sanırımda oyle.zaten bende eşimde küçüklüğümzde çok yaramazmışızben 16+4 hissettim

Bende brsey hissetmiyorum canim... 3-4 gun once birsey hissettigimi dusundum, ama artik emin diilim... Herhalde yanlis anladim...
Sen kac haftalik oldun? Daha erken mi acaba bizim icin?

offf nerdeyse doğurmak üzereyim midem bulanıyor yaaa. bu da yeni başladı alla alla.

tatlım benimde 1 kaç haftadır çok yoğun başlarda hiç olmamıştı ama ben birşey farkettim miğdem uzun süre boş kaldığında oluyor, ara öğünlerde azda olsa birşeyler atıştır, ben yaptığım zamanlar hemen geçiyor bir dene istersen

azelya bende mi onlardanım hemşerimm?bak kızım olucak oğluna istersin vermem sonraa....

merhabalar....bakıyorumda yine sayfalar ilerlemiş..bayram tatilinin acısını çıkartıyorsunuz galiba annişler:))
sayfaları hiç okuyamadaım henüz,önce bi yazıyım dedim,sonra okuamaya başlarım.
bende bugün doktordan geldim.aylık rutin kontrolümüzdü.
allahıma şükür herşey gayet iyi dedi,yine pipisini gösterdi bizimki,erkek olduğu kesinleşti.ama bir türlü yüzünü göztermedi,elleriyle kapatmış yüzünü neyapıyorsa öyle,çok da utangaç yüzünü kapatmış,şeyini açmış
doktorum dan idrar tahlili istemiştim,akıntı sorunum vardı dün bahsetmiştim,hiç enfeksiyon çıkmadı idrarda!kan tahlilide yapalım dedi,enson 3 ay önce yapmıştık kan değerlerimde iyi.
ben fazla balık yiyemediğimden balık kapsülü yazdı ocean plus(limon aromalı)
elevit i sordum :doktorum önermiyo hiç,yazmak istemedi,zorla yazdırdım ama öyle bi anlattıki kullanıp kullanmamakta kararsızım.(
bide demir hapım var zaten onu kullanıyordum bitek,birde balık kapsülü içiçem.
acaba aranızda ocean plus kullanan varmı??
doktorum 3 lü test yapmıyor,1 ay sonra ayrıntılı ultrason için muayenesine gidicez kısmetse.
onun dışında herşey iyi..
yine uzun yazdım galiba..

aynen adengokce....bulantı kabusum benimde dün gece itibariyle geri döndüüü
ama bu haksızlık yahu. ne güzel geçmişti. ben insan olmaya bile başlamıştım artık. makyaj yapıyordum saçıma fön bile çektırıyordum. bakımlı bı hamiştim 3 haftadır. ama 2 gundur yıne eski gökçe oldum. saç tepeden toplu yü
z göz şişmiş ele ne geçmişse gıyılmiş ve işe gelinmiş(

geçecek ama şekerim sadece şaka yapıyor bebişlerımız bize. şakacılarrrr...

iskender diyen ayşebahar dı di mi? ahhhh ahhhh. bı canım istedi ki sorma. bence hamiş kadınların yanında iskender dediği için ceza olarak ayşebahar hepımıze ıskoş ısmarlasın.

ha bır de hakıkaten sana katılıyorum. alınmanı da yerim... bu arada dünyam80 ne oldu? haber geldi mi ki?

ya ben unutkanlığın dışında çok yavaşladım sanki

Yavaslamayı hıc demıyorum bıle.
Bırakın sureklı uyuyayım.
Bır bugun hareketlıydım, onda da aynı gun ıkı kez unutkanlık yasamıs olmanın moral bozuklugunu yasıyorum

Ablana gecmıs olsun canım.
ınsallah Rabbım daha buyuk acılar yasatmaz.
Baska bebegı var mı?

çok haklısın canım.hamileliği mumkun oldukça stresten uzak ve dinlenerek geçirmek gerek...ama çalışan anneler içinde herzaman mumkun olmuyor.banada rahat batıyo sanırım

Tam benım ısım ıste, dınlenmek...
Aksam eve gıdıyorum, hala sırketten arıyorlar.
Delı oluyorum delı!
Valla kıymetını bıl tatlım.
Bıraz once bır arkadas dıyor kı, 'kac gundur moralsızsınız, bır sorun mu var?'
'Yok, sadece dınlenemıyorum ve cok yorgunum.' dedım.
'Hamılelık boyle bırsey mı?' dedı saskın saskın.
Su an var ya boynum, basım oyle agrıyor kı.
Aahh aksam olsa da esıme masaj yaptırsam.

Canım, galıba yazanların cogu calıstıgı ıcın ılk goze carptıklarına yazıyorlar, fırsat buldukca.
Ben mesela cok yorum okuyorum, ama yanıt yazamıyorum.
Begen butonu da yok kı, ona verdıgım bır tepkı oldugunu anlasın.

Yonetım anla ıste halımızı, begen butonu olsa, bırbırımızı begenecek, mutlu mesut yasayacaktık.

bana da devit verdi doktor hala da kullanıyorum demek ondan böyle hareketli
doğunca naparız artık bilmiyorum bu yaramazlarla
aman sağlıklı olsun da biraz yorulucaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…