- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.841
canım aynen sinir bozucuda ama şükür yinede sağlıklı olduğunu öğrendim yeter :))bu çok sinir bozucu bi durum sabırsız anneler için neyse saglıklı olsunda eninde sonunda gösterecek
kız senin bebek. anlarım ben.
anasına çekmiş diyo eşim gerçekten öyle yaa bana mı çekti ne?inat etti
[/B]
Olsun sağlık olsun, ama kızçe o ondan göstermiyor
canım arkadaşım ne de güzel anlatmışsın bunları okurken bile için rahatladı çok teşekkür ederim, eve gider gitmezz yemeğimi yiyiroum sonrada haber dizi derken ardından mutlak duş alıyorum dediğin gibi epeyce rahatlıyorum. evet arkadaşlarımla buluşabilirim ama iş çıkışları benle görüşüebilecek kimsem yok ki ancak telde konuşabiliyoruz ben semt olarak uzak kalıyorum malesef..inş tatlım sinirlerime hakim olmalıyım inan bana hayatı çekilmez kılacak kadar çok çektiriyorum kendimiede eşimede bebeğimize de onun ne suçu var ki :26:
Azelyacım o göbüşünü sevsinler senin..
Bu arada bblaucım ve ayşebaharcım limon u da merak ediyoruz demişler ama o ben mi oluyorum bilemedim..
Yoksa gereksiz yere alınganlık mı yaptım..
Görmek isteyen olursa faceden görebilir..
Özelden isimleri söyleyebiliriz..
kızlar ben tabure çay kahve süt istemiyorum
uzanacak yer gösterin yeter
canım bak ne güzel ev sana kalıyor. kendini şımart bakım yap, hem kendini güzel hissediyor insan hem de yalnızlığın ve özgürlüğün tadını çıkartıyor:) ben eşim geç geleceği zaman tamam derim ve pek arayıp sormam. nedense erkekler üstlerine düşünce biraz şımarıyorlar sanki onlarsız hiçbirşey yapamazmışız gibi. bırak onun aklı sende kalsın :)
Allah tamamına erdirsin canım maşallah
kızlar ben tabure çay kahve süt istemiyorum
uzanacak yer gösterin yeter
Canım benim sağolFacedeki gruptan çıktım ben soğuk geldi bana orası, burdaki ortamı daha bi seviyom :))
bblau diğer yarını da görmek istiyorum :)) Ama gördüğüm kadarı ile yaşından küçük gözüküyorsun
İşte sizde de o sorun var canım.......
Aslında TR'deki her hastane her doktor da çok detaylı incelemiyor da işte...
Ben bir daha doğurursam bir eğitim ve araştırma hastanesine giderim diyorum bakalım....
Bunu doğurdum da ben de
Ama ama ben akşam göremem evden girmiyorum :26: Yarına kadar kalsın olur mu
Müdürün kısmetine tartışma ile öğrenmek varmış, ama adam çözmüş seni hamile misin diye sorduğuna göre :))
Ayrıca iltifatın için teşekkür ederim
kızlar görüyorum ki ortalık bayağı neşeli maşallah
dünde biz 16+4 günlüktük ve kontrolümüz vardı. herşey çok iyiymiş maşallah. ben hiç kilo almamışım ama bebişim 175gr olmuş çok şükür. veee, cinsiyetimizide söyledi doktorumuz, %99 kız
doğum içinde 19 şubat dedi, bakalım inş. herşey yolunda gider ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
Şirketteki pc'de olan resimleri sildim ama bakayım hele bi var mı şöyle artiz fotom maillerde filan ekli.
Bakayım hele bi....
Maşallah canım gözün aydın....Bebiş de iri biraz sanırım
He valla hemşire şiştik sanırsam :26:
Benimde göğüsler damar damar.Eski manken hallerim kalmadı inanır mısın.
Ebru şallı gibi hep kivi yiyeydim olmazdım bööle....Hay allah....
kız senin bebek. anlarım ben.
inşallah canım benim. hoşgeldin çek bi tabure otur. çay vermıyoruz kahve de süt içersen bi bardak getirelim?
Azelyacım o göbüşünü sevsinler senin..
Bu arada bblaucım ve ayşebaharcım limon u da merak ediyoruz demişler ama o ben mi oluyorum bilemedim..
Yoksa gereksiz yere alınganlık mı yaptım..
Görmek isteyen olursa faceden görebilir..
Özelden isimleri söyleyebiliriz..
Göstermiyosa kızdır o
ay daha çok erken kız yatacakyer aramak ay ben 7 . Ayımdan sonrasını düşünemiyorum şu anda zaten zayıfım hamilelikte de henüz kilo almadım 9. Aya kadar 15 kilo falan alırsam biterim ben taşıyamammm
simdi hastaneden mektup geldi...
idrar testimin sonucu cikmis... (sonucunu gizli tutuyorlar...:84::84::84::84:) sonucu herneyse, yeniden yapilmasi gerekiyormus... bir ara hastaneye gitmem gerekmis... mis.. mis...
gerildim ben yine...:18::18::18::18::18::18:
simdi hastaneden mektup geldi...
idrar testimin sonucu cikmis... (sonucunu gizli tutuyorlar...:84::84::84::84:) sonucu herneyse, yeniden yapilmasi gerekiyormus... bir ara hastaneye gitmem gerekmis... mis.. mis...
gerildim ben yine...:18::18::18::18::18::18:
ne tatlı hatunsun sen yahuwalla moral iyileştirmede birebirsin inan bana..arada geliyorlar bana birşeye sarıyorum hep yapmıyorum Allahtan ama sıklıkla yapıyorum hele de telefonunu aradım duymadıysa ortalığını kasıp kavuruyorum ..
seninki kaç aylık cnm cinsiyeti bellimi?
bblaummmaaa bak sen. lolita mısın kızım sen? yaş kaç bacım 18 mi? bende 28 yaşındayım 1.62 boyundayım ama 1.80 gibi durup 15'lik gösteriyorum... ne olmuş... ??? (kıskanç modeon)
ahahahah aynen. yatmam geldi şuan. eşime geçen "yatmam geldi" dedim "kim geldi kim o ne ya" dedi. dedim yatasım yanisi... lafı koydu tabi. "5 aydır doğrulduğun mu var aşkım ya... ya kanepedesin ya yatakta..."
adam haklı kızlar ne diyim.
Niye gizli tutuyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?