2012 Şubat Anneleri

bu çok sinir bozucu bi durum sabırsız anneler için neyse saglıklı olsunda eninde sonunda gösterecek
canım aynen sinir bozucuda ama şükür yinede sağlıklı olduğunu öğrendim yeter :))
kız senin bebek. anlarım ben.

anasına çekmiş diyo eşim gerçekten öyle yaa bana mı çekti ne?inat etti

[/B]

Olsun sağlık olsun, ama kızçe o ondan göstermiyor

evet canım doğru dıyosun sağlıklı olsunda ama böyle dediğime bakma çatlamak üzereyim:)

canım bak ne güzel ev sana kalıyor. kendini şımart bakım yap, hem kendini güzel hissediyor insan hem de yalnızlığın ve özgürlüğün tadını çıkartıyor:) ben eşim geç geleceği zaman tamam derim ve pek arayıp sormam. nedense erkekler üstlerine düşünce biraz şımarıyorlar sanki onlarsız hiçbirşey yapamazmışız gibi. bırak onun aklı sende kalsın :)

Canım benim sağol Facedeki gruptan çıktım ben soğuk geldi bana orası, burdaki ortamı daha bi seviyom :))

bblau diğer yarını da görmek istiyorum :)) Ama gördüğüm kadarı ile yaşından küçük gözüküyorsun

kızlar ben tabure çay kahve süt istemiyorum
uzanacak yer gösterin yeter

ay daha çok erken kız yatacakyer aramak ay ben 7 . Ayımdan sonrasını düşünemiyorum şu anda zaten zayıfım hamilelikte de henüz kilo almadım 9. Aya kadar 15 kilo falan alırsam biterim ben taşıyamammm

ne tatlı hatunsun sen yahuwalla moral iyileştirmede birebirsin inan bana..arada geliyorlar bana birşeye sarıyorum hep yapmıyorum Allahtan ama sıklıkla yapıyorum hele de telefonunu aradım duymadıysa ortalığını kasıp kavuruyorum ..

seninki kaç aylık cnm cinsiyeti bellimi?

Allah tamamına erdirsin canım maşallah

bblaummmaaa bak sen. lolita mısın kızım sen? yaş kaç bacım 18 mi? bende 28 yaşındayım 1.62 boyundayım ama 1.80 gibi durup 15'lik gösteriyorum... ne olmuş... ??? (kıskanç modeon)

kızlar ben tabure çay kahve süt istemiyorum
uzanacak yer gösterin yeter

ahahahah aynen. yatmam geldi şuan. eşime geçen "yatmam geldi" dedim "kim geldi kim o ne ya" dedi. dedim yatasım yanisi... lafı koydu tabi. "5 aydır doğrulduğun mu var aşkım ya... ya kanepedesin ya yatakta..."

adam haklı kızlar ne diyim.

Ehehehehe :) Merci cicim, öyleyimdir söylemesi ayıp olmasın
Dur diğer yarımın olduğu bi foto da bakıyorum

simdi hastaneden mektup geldi...

idrar testimin sonucu cikmis... (sonucunu gizli tutuyorlar...:84::84::84::84:) sonucu herneyse, yeniden yapilmasi gerekiyormus... bir ara hastaneye gitmem gerekmis... mis.. mis...

gerildim ben yine...:18::18::18::18::18::18:

kız senin bebek. anlarım ben.

inşallah canım benim. hoşgeldin çek bi tabure otur. çay vermıyoruz kahve de süt içersen bi bardak getirelim?

sensin evet canım

çıkmam lazım msjları alıntılayıp evde yazacam

ay daha çok erken kız yatacakyer aramak ay ben 7 . Ayımdan sonrasını düşünemiyorum şu anda zaten zayıfım hamilelikte de henüz kilo almadım 9. Aya kadar 15 kilo falan alırsam biterim ben taşıyamammm

ben hamile kalmadan önce de şişkoydum zaten
ilk hamileliğimde 30 kg aldım hepsini verememiştim
şimdi halsiz yorgunum zor yürüyorum
7-8-9 ayları hiç düşünemiyorum bileee

canım sıkma canının idrar tahlilinde ne çıkabilir ki yaaa

teşekkür ederim. inan içimden gelenleri söylüyorum. insan böyle şüphecilikle sadece paranoyalarını azdırıyor ve iyi geçecek günü de kötü yapıyor:) bir de adamcağızın sen aradığında mutlu mesut o telefonu açmasını mı yoksa eyvah yeliz arıyor yine kasıp kavuracak ortalığı demesini mi tercih edersin:) ne kendini ne bebeişini ne de eşini yor

4.5 aylık hamileyim ben haftaya 5. ayımıza giricez inşallah. evet bir kızım olacak inşallah sen peki kaç aylıksın? cinsiyetini öğrenebildin mi?

31 yıl 16 gün 16 saat yewrım…Her yıl estetik oluyorum,ajdanın yolundayım
Yatmam geldi deyince, ben eşime bil bakalım neyim geldi diyorum cevap fiks: Çişin

Ya siz alışveriş yapmaya başladınız mı ben daha hiç bişey almadımm ne alacagımı nelerin ilk alınması lazım onuda bilmiyorum birde ben hiç kilo almıyorum sizce iyi beslenmiyor muyum??????

Niye gizli tutuyorlar?

bilmem ki... mektupta yazmamislar... idrar testinin sonucuna gore, bir daha yapilmasi gerekiyor yaziyor...:84::84::84: gittigimde sorusturmam gerekecek, nedenini...:18::18::18:

herseyleri sir zaten bunlarin... kan testi sonuclarimi da bana vermemislerdi, sadece hersey normal demislerdi, nelerin kontrol edildigini bile bilmiyordum... zorla print out'unu aldim...:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…