2012 Şubat Anneleri

Bunu begendimmm, ve cokkk guldummmmm....

kızlar görüyorum ki ortalık bayağı neşeli maşallah

dünde biz 16+4 günlüktük ve kontrolümüz vardı. herşey çok iyiymiş maşallah. ben hiç kilo almamışım ama bebişim 175gr olmuş çok şükür. veee, cinsiyetimizide söyledi doktorumuz, %99 kız

doğum içinde 19 şubat dedi, bakalım inş. herşey yolunda gider ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur

evet cnm bende bu sıralar kendimi okadar çirkin hissediyorum ki e birde hamilelikten önceki gbi ister istemez cinsel yaşamda değişiyor bu da beni düşnüdürüyor bebeğe birşey olmasın diye erteliyoruz bazı şeyleri.

aacaba diyorum geçte geliyor yemek yedi biraz oturduk derken saat 12 oluyor e benim uykum geliyor o da yatıyor benle fakat ben 8 de uyanıyorum işe gelmek için oysa 10 akadar yatıyor geç geldiği için akşam sabahta geç gidiyor,çok şükür hamileleiğimde bulantım vs olmadı yalnızlıkta çok zorr be arkadaşım.
annemde yakın değil,işime yakın diye b..düzünü tercih ettim ama çok yalnızım burda..sizlerle paylaşmak istedim...

sağolunn hepiniz

Kııııızzzz gökçe artiz gibisin heeeeee.....Yaprak dökümündeki neclaya benzettim ki kendisini pek fıstık bulurum

bilmem ben daha çok anjelına julinın 100 metre uzaktan ve amuda kalkıp bakıldıgındakı halıne benzetıyorum kendimisi baksana kız aynısıyım. kocam da aynı bired pitisi.

puhauahuahuha tesisatçı... ahahaha. valla ben eve gelip eğildi mi çatalı gözükmeyen tamirciyi eve bile almıyorum şekerim. tesisatçı dediğinin çatalı gözükecek. benim mavi damarlar gögüslerimde var. baya baya belirgin. gögüslerim de sementa foks gibin zatii... hele bir de yağ sürerken görsen beni. ha kırkpınar güreşçileri ha ben.

Ama ben bunun yanında 5 kilo aldım, sen aldın mı?

üstüme tanımam. 52 ile başlayıp 57 olmak. tek rakibim akrep nalan.

ahahahahahhah. kendini kandırma şekerim. şiştik işte. eşin de benim eş gibi süper moral vermiş yalnız. vay anasını. benmki baya baya yola gırdın dıyor ya... yani açıklamalı meali; "oha gözlerime inanamıyorum. evlendiğim o minyon kadın sen misin. dağlara taşlara sana ne oldu böyle. adeta ufak bi dana gibisin. kurban da geliii nı hoho hohoh..." valla bak anladım gözlerinden.

bacılar ben yeni geldim hastaneden sırf cinsiyetini öğrenmeye gıtmiştim.
bizimki inat etti bacaklarını yapıştırmış,başınıda eğmiş ohh..
bayağı hareketlıydı ama bacağını açtıramadı doktor15dk uğraştı yaa!haftaya kaldı:97:

Slm kızlar bende şubat annesi olacagım inş. Bu sayfa ile yeni karşılaştım nasip olursa inş.19 şubatta bebişimi kucagıma alacagım allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

işlerden dolayı arada foruma girebiliyorum. sohbetler de başını almış gitmiş oluyor.

yelizciğim şu sıralar hepimiz maalesef hormonlarımıdan dolayı muzdaribiz. hamileleikte kadıların kendini çirkin, yalnız, mutsuz hissetmeleri çok sık rastlanılan bir durummuş. eve geldiğinde evde yalnız olmanın keyfine varabileceğin şeyleri yapsan belki seni biraz oyalar. eşim geç geleceği zaman tepsimi alıp televizyonun karşısına kuruluyorum, bol bol dizilerimi izliyorum. ya da yapmayı ertelediğim dolabımı, çekmeceleri düzenlemek, kendime bakım maskeleri yapmak gibi şeylerle uğraşıyorum. o işteyken sen de arkadaşlarınla buluşabilir, alışveriş vs.. yapabilirsin, iş çıkışı da buluşup birlikte eve dönebilirsin.

fazla şikayetçi olduğumuz şu dönemler de geçecek. sinirlendiğin zaman derin derin nefes al ve tartışmamak için ortamı terket. su da insanı çok sakinleştirir böyle durumlarda duş al veya elini yüzünü, enseni yıka. inan biraz olsun sakinleşirsin. eşinin bu durumu değiştirmek gibi bir alternatifi yok o nedenle kendini de bebeğini de boşuna strese sokup üzme lütfen.

Bende fahriyeyi severim...
Ben gökçeyi görmedim avatardaki mi
Neclaya benzetemedim ben
Ben onu birine benzettim ama ismini çıkaramadım ya akşam akşam
Sen kime benziyorsun eklesene avatarına

Şirketteki pc'de olan resimleri sildim ama bakayım hele bi var mı şöyle artiz fotom maillerde filan ekli.
Bakayım hele bi....

Maşallah canım gözün aydın....Bebiş de iri biraz sanırım

He valla hemşire şiştik sanırsam :26:
Benimde göğüsler damar damar.Eski manken hallerim kalmadı inanır mısın.
Ebru şallı gibi hep kivi yiyeydim olmazdım bööle....Hay allah....

Koptum yaw her satırda Du bidaha okuyım iyi geldi

Olsun sağlık olsun, ama kızçe o ondan göstermiyor

kız senin bebek. anlarım ben.

Slm kızlar bende şubat annesi olacagım inş. Bu sayfa ile yeni karşılaştım nasip olursa inş.19 şubatta bebişimi kucagıma alacagım allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

inşallah canım benim. hoşgeldin çek bi tabure otur. çay vermıyoruz kahve de süt içersen bi bardak getirelim?

Azelyacım o göbüşünü sevsinler senin..

Bu arada bblaucım ve ayşebaharcım limon u da merak ediyoruz demişler ama o ben mi oluyorum bilemedim..
Yoksa gereksiz yere alınganlık mı yaptım..
Görmek isteyen olursa faceden görebilir..
Özelden isimleri söyleyebiliriz..

bu çok sinir bozucu bi durum sabırsız anneler için neyse saglıklı olsunda eninde sonunda gösterecek

canım arkadaşım ne de güzel anlatmışsın bunları okurken bile için rahatladı çok teşekkür ederim, eve gider gitmezz yemeğimi yiyiroum sonrada haber dizi derken ardından mutlak duş alıyorum dediğin gibi epeyce rahatlıyorum. evet arkadaşlarımla buluşabilirim ama iş çıkışları benle görüşüebilecek kimsem yok ki ancak telde konuşabiliyoruz ben semt olarak uzak kalıyorum malesef..inş tatlım sinirlerime hakim olmalıyım inan bana hayatı çekilmez kılacak kadar çok çektiriyorum kendimiede eşimede bebeğimize de onun ne suçu var ki :26:

hoşgeldin cnaım. seninle birlikte gidiyoruz sanırım. doktorumda bana 19 şubat dedi

yarıldım beeee.........

ya yaaaa... kivi yiyedik, 7/24 pilates topunun altında üstünde yuvarlanaydık, bir de son 2 ayda çok kilo alınıyor diye 7 aylık da doğum yapaydık boyle dana gibi şişmezdik.

ne diyim hemşirecan; allah herkese gülben ergen şansı ebru şallı bahtı versin...

biri hiç bir şey olmadan çok bişey oldu... biri de zengin kocayı kafalayıp doğuştan azilzade oluverdi. ha bi de ebru;bence pilates topuna aşık. kocası çocukları falan boş işler o'na göre.

Evet evet ben seni dedim :)))))

Göstermiyosa kızdır o

hoşgeldin cnaım. Seninle birlikte gidiyoruz sanırım. Doktorumda bana 19 şubat dedi

ay pardon ya sen yazınca fark ettim benim inş. 14 şubat da olacak eşimin ögrenmeside babalar gününde olmuştu bebişim önemli günleri pek seviyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…