- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.861
simdi hastaneden mektup geldi...
idrar testimin sonucu cikmis... (sonucunu gizli tutuyorlar...:84::84::84::84:) sonucu herneyse, yeniden yapilmasi gerekiyormus... bir ara hastaneye gitmem gerekmis... mis.. mis...
gerildim ben yine...:18::18::18::18::18::18:
sensin evet canım
çıkmam lazım msjları alıntılayıp evde yazacam
azelya fotografınla avatardaki bebek resmi çok benziyo senin oglan olmasın ooo
31 yıl 16 gün 16 saat yewrım…Her yıl estetik oluyorum,ajdanın yolundayım
Yatmam geldi deyince, ben eşime bil bakalım neyim geldi diyorum cevap fiks: Çişin
teşekkür ederim. inan içimden gelenleri söylüyorum. insan böyle şüphecilikle sadece paranoyalarını azdırıyor ve iyi geçecek günü de kötü yapıyor:) bir de adamcağızın sen aradığında mutlu mesut o telefonu açmasını mı yoksa eyvah yeliz arıyor yine kasıp kavuracak ortalığı demesini mi tercih edersin:) ne kendini ne bebeişini ne de eşini yor
4.5 aylık hamileyim ben haftaya 5. ayımıza giricez inşallah. evet bir kızım olacak inşallahsen peki kaç aylıksın? cinsiyetini öğrenebildin mi?
...................
ben de öyle düşünüyorum canım:)
bu arada valla çok güzelmişiniz maşallahh
canım sıkma canının idrar tahlilinde ne çıkabilir ki yaaa
bilmem ki... mektupta yazmamislar... idrar testinin sonucuna gore, bir daha yapilmasi gerekiyor yaziyor...:84::84::84: gittigimde sorusturmam gerekecek, nedenini...:18::18::18:
herseyleri sir zaten bunlarin... kan testi sonuclarimi da bana vermemislerdi, sadece hersey normal demislerdi, nelerin kontrol edildigini bile bilmiyordum... zorla print out'unu aldim...:84::84::84:
benimkide 17 haftalık cnm cinsiyeti 2kez baktı farklı farklı zamanlrda erkek dedi,eşim feci şekilde kızz istiyor değişir dşüncesiyle bekliyoruz randevum 20sinde ozaman yine erkek derse ki bence erkek olacak erkek deyince genelde değişmiyor diyorlar ilk bebeğimiz Allah sağlıklısını versin ama olurda kızzz olursa sevinçten havalara uçacak eşim...
Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.
Limon_ik canım maşallahBu arada resmi silsen de kalıyor :26:
:))) Ay bunu duymak beni mutlu etti, ben de beni andırıyor diye koymuştum, inşallah öyle tatlı olur
Ya siz alışveriş yapmaya başladınız mı ben daha hiç bişey almadımm ne alacagımı nelerin ilk alınması lazım onuda bilmiyorum birde ben hiç kilo almıyorum sizce iyi beslenmiyor muyum??????
bilmem ki... mektupta yazmamislar... idrar testinin sonucuna gore, bir daha yapilmasi gerekiyor yaziyor...:84::84::84: gittigimde sorusturmam gerekecek, nedenini...:18::18::18:
herseyleri sir zaten bunlarin... kan testi sonuclarimi da bana vermemislerdi, sadece hersey normal demislerdi, nelerin kontrol edildigini bile bilmiyordum... zorla print out'unu aldim...:84::84::84:
gerilme dur hele bi soluklan. da niye gizli pardon o'nu anlayamadım. varya yüzde bimilyonbinbeşyüz iddaya girerim kaybetiler testi o yüzden gelip bir daha yaptırın diyorlar. özelse bir de hastane yediremıyorlar bence kendılerıne...
gerilme dur hele bi soluklan. da niye gizli pardon o'nu anlayamadım. varya yüzde bimilyonbinbeşyüz iddaya girerim kaybetiler testi o yüzden gelip bir daha yaptırın diyorlar. özelse bir de hastane yediremıyorlar bence kendılerıne...
31 yıl 16 gün 16 saat yewrım…Her yıl estetik oluyorum,ajdanın yolundayım
Yatmam geldi deyince, ben eşime bil bakalım neyim geldi diyorum cevap fiks: Çişin
bilmiyorum ki.. Ama cok gerildim ben simdi yaa... Idrari neyi kontrol etmek icin aldiklarini bile bilmiyorum... Bir arastirmam gerek...:18::18::18::18::18:
Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.
Limon_ik canım maşallahBu arada resmi silsen de kalıyor :26:
:))) Ay bunu duymak beni mutlu etti, ben de beni andırıyor diye koymuştum, inşallah öyle tatlı olur
Limoooonnnnnnnn......Vaysssssss.....
Sen de mi 18 yaşındasın kız yoksa
Manken kaynıyo topik vallahi
Canım idrar testinde ne çıksın ki?
Muhtemelen kültür miktarı yeterli değildir, yada orta idrardan vermediysen uygun değildir numune...
Tansiyonun yüksek miydi peki?
Hemen üstüme alınıp teşekkür etmek istiyorum
benim oglum herseyiyle babaya benziyor kopya gibi buda bana benzer inşallah senin oglan gibi:))
bilmiyorum ki.. ama cok gerildim ben simdi yaa... idrari neyi kontrol etmek icin aldiklarini bile bilmiyorum... bir arastirmam gerek...:18::18::18::18::18:
sağlıklı olsunlar da inşallah en önemlisi o :) erkekler kucakların almadan anlayamıyorlar baba olduklarını o yüzden kız erkek diye istekte bulunabiliyorlar. sağlıkla, hayırlısıyla kolayca geçsin şu süreç de bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım hepimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?