2012 Şubat Anneleri

Canım en güzeli oraya giderek bilgi almak sanırım.Eşine bilgi verirler diye düşünüyorum.
Ne zaman gitti, haber almış mıdır?

Carptıgı adamın ailesi bebalıymıs biraz. Polisler hastaneye gitme demis ama o da cok merak ediyor noldu diyee..

Yarım saat falan oldu gideli haber alır almaz arar sanırım beni..

Eger kotu bisey duyarsa belki uzulmeyim evde tekim diye bisey olur diye korkusuna bisey soylemez belki..

çok büyük geçmiş olsun dünyam ya , tez zamanda iyileşir inşallah, hastaneden bilgi vermedikleirne göre durumu o kadar ağır olmayabilir, yoğunbakımda olan yada durumu sıkıntılı olan hastaları bilirler diye düşündüm.

Yatak cok guzelmisss canim... Benimde yavas yavas birseyler bakmaya baslamam gerekiyor sanirim....

Dunyam, eskisi okumadim konuyu bilemiyorum, ama insallah hersey yoluna girer canim....

Ya resmen dalga gectiler o geldi orda diyo öburu yok gelmedi diyo!

Allah'ım nolur adamın durumu iyi olsun da kocam kurtulsa su durumdan..

dünyam geçmişi pek okuyamadım,yada gözümden kaçırdım dicem ama anlaşılan trafik kazası galiba,sizi üzen ciddi bi olay olmuş..geç oldu ama geçmiş olsun diyeyim.inşallah adam iyileşirde sizde feraha çıkaınız.sende fazla düşünüp kendini ve bebeğiini üzme..dua et canım...

Evet canım, esim gece kaza yapmıs. Vurdugu arabadaki adam yogunbakımdaymıs.

Ondan haber almaya calısıyoruz suan. Allah'ın izniyle insallah hayırlı haberler alırız da ben de rahatlarım bebegim de..

İyi dileklerin icin tesekkur ederim canım Allah razı olsun..

Allah'ıma cok sukur Ya Rabbim..

Adamın durumu iyiymis 2 kaburgası kırıkmıs sadece uyutuyolarmıs agrı cekmesin diye.

Ailesiyle oturup konusmus esim meger onlar da bizim burda oturuyorlarmıs..

O kadar rahatladım ki anlatamam cok sukur atlattık bu korkuyu..

aaaaa...iyi çok sevindim canım yaa..iki taraf içinde zor bi durum,allahtan hayırlısıyla atlattınız..allah birdaha yaşatmasın..

Arkadasim test sonucların temiz cıkmıs, gozunaydın canım.. Rabbime sükür bu testleri atlattık, darısı diger arkadasların basina insallah...

Ablana gecmıs olsun canım.
ınsallah Rabbım daha buyuk acılar yasatmaz.
Baska bebegı var mı?

malesef canım... aslında 4 yaşında bir oğlu vardı ahh canım benım ocak ayında trafık kazasında kaybettık yanı 8 ay oldu gözlerim doluyor hala
rabbim bizden çok sevdi kuzumu
forumun en kötü haberleri benden çıkar oldu bugun özür dilerim kızlar............

Allah raız olsun kızlar.. Destekleriniz icin, dualarınız icin..

Cok sukur atlattık simdilik..

Bak canım 2 sayfa kadar önce
ben sana aşağıdaki mesajı yazdım
Hiç cevap bile vermedin
Sadece belli kişilere cevap veriyorsan bileyim...
Çünkü benim aşağıda olduğumu bile bile
Arkadaşlarıma cevap vermen ama bana vermemen
Garip geldi...:44::44::44::44:

Ha bu mesajıma da cevap vermeyebilirsin

Yüreğini ferah tut
Kötü haber tez yayılır..
Bence bişey yok endişe etme
Eşin de gelmiş
Dua et canım bol bol

ben park yatagi siddetle tavsiye ederim acikcasi... ozellikle eviniz duplex evse kesin sart... oyle olmasa bile bebekliginde uyumasi icin iyi.. ama asil isi yurumeyi ogrendikten sonra gorecek.. cok isin oldugu zaman at parkinin icine oynasin.. en azindan cok guvenilir ve cok rahat..... ve sectigin secim de cok zevklii.....

Son düzenleme:

hahaha cok guldurdun benii yaaaaa.... allahda seni gorumcenden yana guldursun insallah

olur mu oyle sey uzuluyorum ama boyle deme

O an kimi gorsem yazıyorum iste iyi degilim ki herkese bakamıyorum

Sizler olmasanız ben nasıl atlatırdım ki bugunu.. Butun gun evde oturup aglıyor olurdum sizlerle konusmasaydım..

Dunyam bana da cevap vermemisti.... Aysebaharciim, aksamustu soyledigin seyi daha iyi anladim....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…