- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.881
Teşekkür ederim cnm..
Eklentiyide sildim galiba..
Bak bakayım görünüyor mu hala..
Beceremedim mi
Teşekkür ederim cnm ..
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum zaten..
Yani herkes öyle diyor..
Ama senin kadar küçük göstermiyorum heralde..
Sende çok tatlısın..
evet şekerim size dedim zaten maşallahınız var valla..:))
limonda çok güzel,eşiylede çok yakışmışlar.
allah herkesi mutlu,mesut,bahtiyar etsin:)))
Silmişsin tebrik ederim :)
selam guzel annelerrr
bayadır giremıyodum tatıldeydım sonrada hasta oldum
ozledım burayıda sızlerıde
hersey yolundadır ınsallahhhhhhh
Anaaaa xzgi hoşgeldinnnHerşey yolunda çok şükür, iyi olmanıza çok sevindim
adengokçe
canım benım oooo müthişsin yaa seni yeni gördüm valla.maşallah
arkadaslar size birşey sormak istiyorum.Benim karnım dün geceden beri ağrıyor.gittikçe de ağrı şiddetleniyor.14 haftalık hamileyim sat 22 mayıs.Sizce bu ağrı neden olur?Başka bir şikayetim yok..Dr. gitmeme gerek var mı ? Cevap verirseniz sevinirim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
arkadaslar size birşey sormak istiyorum.Benim karnım dün geceden beri ağrıyor.gittikçe de ağrı şiddetleniyor.14 haftalık hamileyim sat 22 mayıs.Sizce bu ağrı neden olur?Başka bir şikayetim yok..Dr. gitmeme gerek var mı ? Cevap verirseniz sevinirim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
agrının nedenleri hakkında pek fıkrım yok
eger gecmezse doktora gıdersın yarın ama korkucak bısey yok ıcını ferah tut
bazen benim de oluyor. ama sürekli olmadığı için doktora gitmedim. bir sonraki kontrolümde bahsetmeyi düşünüyorum. umarım ciddi birşey değildir tabi :26:
kızlar ben kaçtım. herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizi. çok konuştum bugün yoruldum off gidip yatayım..
karnı ağrayan arkadaş çok anormal bi ağrıysa bi doktoruna gözük derim.
siyuuuuuuuuuu
kızlar ben kaçtım. herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizi. çok konuştum bugün yoruldum off gidip yatayım..
siyuuuuuuuuuu
siyuuuuuuuuuu
orta idrar ne demek yaaawww
selam guzel annelerrr
bayadır giremıyodum tatıldeydım sonrada hasta oldum
ozledım burayıda sızlerıde
hersey yolundadır ınsallahhhhhhh
havalara bakkk yaa... :))) ne diyim ama 31 gıbı değilsin hakıkaten. offf çiş deme bana ya. geceleri kara zindan sürekli çiş çiş çiş...
acıktım
Teşekkür ederim cnm ..
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum zaten..
Yani herkes öyle diyor..
Ama senin kadar küçük göstermiyorum heralde..
Sende çok tatlısın..
evet şekerim size dedim zaten maşallahınız var valla..:))
limonda çok güzel,eşiylede çok yakışmışlar.
allah herkesi mutlu,mesut,bahtiyar etsin:)))
Nasıl bir ağrı bu ve yeri nerde? Regl ağrısına benzer bir ağrı mı yoksa, hani bağırsaklarımız bozulduğunda ağrır ya karnımız öyle mi?
Tahlil verirken, önce biraz çişimizi ediyoruz, sonra kaba ediyoruz biraz, sonra tekrar tuvalete etmeye devam ediyoruz.
Çişimizin ortasını koyuyoruz kaba yani
Biraz iğrenç oldu ama :))))
anaaa ilk kez duydum azını tuvalete edince noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?