2012 Şubat Anneleri

bende resim koydum kızlar
ama kimler koydu tuğçeden başkasını göremedim, söyleyinde bakıyım onlarada...

Dedim yok topik mankenlerle doluymuş.Maşallah canım çok güzelsin

anaaa ilk kez duydum azını tuvalete edince noluyo

İşte en iyi kültür orta idrardan oluyormuş.Sanırım ilk ve son akımda varsa bakteridir, enfeksiyondur olduğundan az olabiliyor...
Bana bir de şey demişlerdi, tahlil vermeden önce ıslak mendille önden arkaya doğru (burası çok mühimmiş) sil

Son düzenleme:
Ohooo herkes bi küçük gösteriyor yaw
Sen bi tane daha doğur kız olsun alayım
kızım ya bende seni görünce içimden dedim şu tuğçeninki kız olaydı nolurdu
ama boşver bacım biz birerde kız doğurup berdel yapalım en iyisi çifte dünüş

Dedim yok topik mankenlerle doluymuş.Maşallah canım çok güzelsin QUOTE]

o senin güzelliğin canım benim...mersi

Hehehe Ben zaten ikinciyi çok istiyorum, inşallah o da kız olur farklı olur cinsiyeti..Ama o da erkek olursa artık 2 erkek anası olarak sırtım yere gelmez heralde Hayırlı evlat olur inşallah hepimizinkisi.

Son düzenleme:

bundan 1hafta-10 gün önce bende karın ağrısıyla doktora gittim canım 14+...... larda ..
bildiğimiz karın ağrısıydı benimki,seninkide öylemi,yoksa kasık ağrısımı??
tabi panikle doktora gittim,kalp atışını duyayım yeter diye,o derece panik olmuştum.çok şükür ki bebekle alakası olmayan bi ağrı,büyük ihtimalle kullandığın demir hapı bağırsakları yavaşlattığı için gazdan dolayı olan bi ağrı olacağını söyldedi.
eve geldim,ozamanlar da sadece süt içiyordum yoğurt yiyemirdum hiç.sütte gaz yapar zaten.ve ben o akşam yada ertesi günü yoğurda başladım,inan karnımın ağrısı geçti.demekki bağırsakları rahattlattı diye düşünüyorum..
sen yinede için rahat etsin geçmezse doktoruna görün,,

canım hastaneyi arayıp sorsana hemen

Benimkine dedim, ara sor diye... aramis... nedenine dair bisi diyememisler.... benimki cok zorlayinca, duzgun incelenememistir, ondan bir daha gelin demisler...:26:

oyüzden bende hep bakteri çıkıyor demekki

selam kızlar,nasılsınız,hepsi buradadan oğluma park yatak beğendim,fiyatı da gayet uygun 178 tl.Fotoğraflarını eklemeye çalıştım,sizce nasıl Tecrübeli olanlar park yatak öneriyor mu ???Önceki sayfaları çok okuyamadım,eğer konuştuysanız kusura bakmayın artık

Evet geldim canım.

Malesef bir haber yok daha. Esim gorumceme geldi yattı biraz. Simdi bir arkadasıyla hastaneye gitti adamın yatırıldıgı.

Dua edin de adam yasıyor olsun o zaman icim rahatlıycak iste..

Canım kötü haber tez duyulur derler,Allahın izniyle adamın sağlık durumu iyiye gidecek...

Canım kötü haber tez duyulur derler,Allahın izniyle adamın sağlık durumu iyiye gidecek...

Hastaneyi aradım yattıgı adamın operator acile bagladı. Acildeki kadın cerrahi bolumunde yatıyo suan dedi.

Durumu nasıl peki dedim ben nerden bileyim cerrahi bölümüne baglanıp orayla konusun dedi.

Cerrahi bolumunu aradım ordaki kadın da oyle bir hasta yok burda dedi! Cıldırttılar beni resmen salak kadınlar!

Resmen oyun oynuyolar benimle yaa

Evet geldim canım.

Malesef bir haber yok daha. Esim gorumceme geldi yattı biraz. Simdi bir arkadasıyla hastaneye gitti adamın yatırıldıgı.

Yüreğini ferah tut
Kötü haber tez yayılır..
Bence bişey yok endişe etme
Eşin de gelmiş
Dua et canım bol bol

Ben kullanıyorum
Al bence harika

Ekledim kuzu.....
Anladın sen oniiii

evet geldim canım.

duamız seninle canım..
Sen içini rahat tut.
Hapis cezası olmaz bundan emın ol.sadece maddı olarak olABİLİR..
Allah yardımcın olsun.kendini de üzme bebişini de..
Allahın izniyle bi şey olmayacak..

Son düzenleme:

Canım benim yeni doğum yapan bir arkadaşım bebeğine oda takımı almıştı, yatağı da daha sonra büyüyen,sallanan cinsti.Ama tabi belirli bir süre anne-babanın yanında yatması gerektiği için sepet şeklinde olan küçük bir de yatak almışlar.Ama onda rahat edememiş.Bu kez park yatak almışlar, onu da yatak odasına yanlarına koymuşlar.
İdil baby'den almışlar, fiyatı da uygunmuş.Ben de yatağı çok beğendim.Epey geniş ve ergonomik görünüyordu.

Son düzenleme:

Canım en güzeli oraya giderek bilgi almak sanırım.Eşine bilgi verirler diye düşünüyorum.
Ne zaman gitti, haber almış mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…