- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.941
olur mu oyle sey uzuluyorum ama boyle deme
O an kimi gorsem yazıyorum iste iyi degilim ki herkese bakamıyorum
Sizler olmasanız ben nasıl atlatırdım ki bugunu.. Butun gun evde oturup aglıyor olurdum sizlerle konusmasaydım..
günaydınnn
nerdesiniz millettt
kimseler yok
yeni sezon dizileri başladı ya
herkes seyrediyor herhalde bugün de ayakta uyuyor
bende dizi seyretçem diye geç yattım yaa üfff
günaydınnn
nerdesiniz millettt
kimseler yok
yeni sezon dizileri başladı ya
herkes seyrediyor herhalde bugün de ayakta uyuyor
bende dizi seyretçem diye geç yattım yaa üfff
bende izledim ama yarısında uyumuşum..
off napıyım yaaaa, ben çok yoruluyorum akşama kadar yazışmaktan heralde
:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)
diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.
Gebelik döneminde ilaç kullanımı
Doktorunuz size çeşitli nedenlerle ilaç kullanmanız gerektiğini söylemiş olabilir. Gebelikte en sık kullanılan ilaçlar bulantı gidericiler, vitaminler, demir ilaçları, ağrı kesiciler, mide ilaçları ve antibiyotiklerdir. Doktorunuzun size önerdiği ilaç sizdeki tıbbi bir durumu gidermek için olabileceği gibi (enfeksiyonlar, kansızlık), sizin konforunuzu sağlamak için de olabilir (bulantı gidericiler, mide ilaçları). Tıbbi durumlara yönelik ilaçlar mutlaka kullanmanız gerekli olan ilaçlardır. Örnek olarak bir idrar yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanacağınız ilaç sizin erken doğum yapma riskinizi azaltacaktır ve başta penisilin ve sefalosporin grubu antibiyotikler olmak üzere gebelikte kullanımı güvenli olduğu bilinen ilaçlar mevcuttur. Konforunuzu sağlamaya yönelik ilaçlar da yine bebeğinize zarar verme ihtimali olmadığı düşünülen ilaçlardır.
Gebelik döneminde hemen her şikayet ve durum için güvenle kullanılabilecek bir ilaç vardır ve kar/zarar oranı sizin lehinize olduğunda bu ilacı mutlaka kullanmalı ve suçluluk duymamalısınız. "Ben katlanırım, yeter ki bebeğime birşey olmasın" düşüncesini atmalı ve doktorunuza güvenmelisiniz.
ben kullanmıyorum verrdiği hiç bi ilacı. kanamam olduğunda progestan vermişti bana o'nu bile yalandan arada içtim. elevitmiş, demir hapıymış bilmem neymiş ı ıhhh. çünkü bana eleviti öneren ankaradaki doktor sırt spazmım için kullandığım ilaç için; bence kullanma ilaçlar psikolojiktir biraz dedi. 5 dakika sonra bana elevit yazdı :)))
bende über süpersonık bı zekaya sahip olduğumdan dolayı " aha dedım dohtor biy yakaladım bu ne perhız edım ne lahana turşusu. psikolıjık deyon ama ilaç yazıyon" dedım. haklısın dedi sustu başını öne eğdi.
en son yanından çıkarken anneme; bence sizin hastanızın durumu psikolıjık bı bakırköye gıdın dedıgını duydum...
osmanın ağlaması gerçekten çok komikti o neydi öyle yaaa
olur mu oyle sey uzuluyorum ama boyle deme
O an kimi gorsem yazıyorum iste iyi degilim ki herkese bakamıyorum
Sizler olmasanız ben nasıl atlatırdım ki bugunu.. Butun gun evde oturup aglıyor olurdum sizlerle konusmasaydım..
Dunyam bana da cevap vermemisti.... Aysebaharciim, aksamustu soyledigin seyi daha iyi anladim....:26:
günaydın kızlarrrr
günaydınnn
nerdesiniz millettt
:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)
diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.
çocuğun içine şeytan kaçırmışlar bu sezon... ağlama duvarı edindi çocuk kendine bu yaşta. çömüp çömüp böğrecek bu sezon osman demedi demeyin.
bööööööööiaaaaaaa... yeminle yok böyle stil ağlama efekti..
Ben geldim diye mi sustunuz kızlar yaa valla küsüp gidicem....
günaydın ayşebakarcım 4 çocuk anası
sana da günaydınlar ayşebaharcan.
gelir gelir azelya birazdan. dünyam da gelir. diğerleri de geldi mi tamamlanır kadro.
bu arada cevap verip vermeme konusuna takılmış durumdayım ben. boşverin yahu :)) ha bir de kızın acısı vardı kafası dagınık yoksa dunyam ayırmaz ınsan. size denk gelmiş dıyelım.
midem feci yanıyor bu sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?