- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.981
Günaydın bayanlar..
Ara ara midem ekşiyor..
Neden acaba ki?
Sizlerdede oluyor mu kızlar?
benim daha başlamadı canım
ama her okuduğum yazılarda 4.ayda başlayan miğde yanması ve ekşimesi olurmuşş korkma..
ayy bide onu yaşamayım yaa daha yeni bulantılarım bitti
yemekten yen, zevk almaya başladım ...:)
uff yaaa
:) ÖYLE Bİ EKŞİME YANMA VAR Kİ BENDE Anlatamam. bebek saçlanıyor derler ya ha eğer öyleyse ben kaptan mağara adamı doğuracam demektir... öyle bi yanma sen hesap et.
bir de eheheheheh 20 gündür kesilen bulantım, 3 gündür yine döndü... an itibariyle yine çıkardım da geldim
Günaydın canım, bende de oluyor yanma ve ekşime..mide asiti kapakçığa mı kaçıyormuş birşeyler oluyormuşta ondan oluyormuşKafamı toparlayıp tam anlatamadım ama anladın sen
Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
Dün internette bir alet gördüm, bebek kalbini dinlemek için, aklımıza takılıp endişelendiğimizde doktora gitmek yerine bununla bakmak mantıklı geldi..Sizler de düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim, olay alet işte bu ;
ANGELSOUNDS BEBEK KALP DİNLEME DOPLERİ GittiGidiyor.com'da #43004401
kız baya da ucuzmuş ya bu.... alınır valla.
Ayyyy ben koptum Osman'a dünBi de diyor ya hani "ama hiç onun önünde ağlamadım" sonra çömüp duvar dibine pöykürüyor :))) bayıldım bayıldımmmmm...Aşık olduğu kızda pek işveli, nasıl diyor yumruğu yedikten sonra "acıdı mı" diye
ahahah bı de dedı ya buyuk sınıftan halini hatrını soran bı kıza. "sana ne be zilliiii" dıye. ahahahahah yarım yarım. osman ergenus olma yolunda hızla ilerlıyor.
bu arada mustafa bebek çok guzel degıl mi ya? bayıldım resmen çocuga.
Geldim geldimmmmResmini çok seçemedim ama bir Julia Robert havası sezdim sanki, çok efeckt var resimde çok gizemli Ama taşşşşş yani
aa evet benzıyo hakkat.
Ahhh nihayet sen de öğreneceksin cinsiyetini, bence kızın olacak...
Ben yarın 12ye randevu aldım ne çabuk geçti 1 ay, sinsiyeti öğrenmeden önce zor geçiyordu :))
günaydın kızlar,
canım mide ekşimesi bende araara hem de çok şiddetli oluyor. doktoruma söyledim, rennie yazdı. dayanılacak gibi değil yoksa, bir tane çiğnemeden durmuyor
Ben geldim diye mi sustunuz kızlar yaa valla küsüp gidicem....
azelya bence fiyatı iyi ilk hamileliği olanlar düşünebilirler
ama ben düşünmüyorum hem sağlıklı doğarlarsa bu son hamileliğim olacak inşallah
hemde ikiz olduğu için ayrı ayrı dinleyemem herhalde
Evet fiyat iyi normalde hep 100tl felan.Ama bu satıcı da diyor ki "acele ise bize sipariş vermeyin" bana diyor bunu15-20 gün kargo süresi varmış, sanırım cayıcam..Bi de bebek sırtını dönünce duyulmuyormuş kalp sesi, o zaman daha da telaş olurum ben..Ama sesi kaydedip sonradan dinletme olayı güzelmiş
Günaydın arkadaslar hepinize;
Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktımSonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.
Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli olduTopiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz
Canım, basınsagolsun.. Mekanı cennet olsun babanın insallah... söyleyecek cok sozum yok, Allah sabirlar versin sizlere...
Günaydın arkadaslar hepinize;
Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktımSonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.
Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli olduTopiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz
evet kararsız bir durum alıp almama meselesi tamamen
zaten biz alırsak elimizden düşmez herhalde bu alet
mrb azelyacım .....
kızmı =) hadi bakalım kızım olursa dünür olmayı düşünebilirim senn oğlan hala kapılmadıysa
gerçi biz kız tarafı olcaz atlamış gibi olduk üstünüze tühhhh
Kızlar herkese selamlar , sevgiler
Umarım herkes iyi ve hersey yolundadır... Gecmisi tam okuyamıyorum su aralar bizim burda kosturmacalarımız cok oluyor.. Simdi gene istanbul yolu gozuktü 3-4 günlügüne...
Gunaydın hepınıze,
Bugun hıc ıyı degılım kızlar.
Gebelıgımın ılk haftalarından berı kabızlık yasıyordum, buna bır nebze alısmıstım kı,
pazar gunu gıttıgım doktor bunun sorun oldugunu soyleyerek ılac verdı.
Dun ılk kez kullandım ve bugun ıshalım.
Sabahtan berı wc ye gıdıyorum, karın agrısı ve mıde bulantısı da ayrı.
Bırde halsızlık var.
Kısacası hıc ıyı degılım.
Dun yazdıklarınızı da okuyamadım.
Cok hızlısınız ve ben oldukca yogunum.
Ama sıze bırsey dıyecegım.
Ozellıkle bebegının cınsıyetını ogrenen anneler,
markafonı, cocuk bolumunde pommy kids ın cok guzel bebe ayakkabıları ver, hemde cok ucuz.
Benım bebegımın cınsıyetı bellı olsaydı alırdım kesınlıkle.
Bır bakın ıstersenız.
Gunaydın hepınıze,
Bugun hıc ıyı degılım kızlar.
Gebelıgımın ılk haftalarından berı kabızlık yasıyordum, buna bır nebze alısmıstım kı,
pazar gunu gıttıgım doktor bunun sorun oldugunu soyleyerek ılac verdı.
Dun ılk kez kullandım ve bugun ıshalım.
Sabahtan berı wc ye gıdıyorum, karın agrısı ve mıde bulantısı da ayrı.
Bırde halsızlık var.
Kısacası hıc ıyı degılım.
Dun yazdıklarınızı da okuyamadım.
Cok hızlısınız ve ben oldukca yogunum.
Ama sıze bırsey dıyecegım.
Ozellıkle bebegının cınsıyetını ogrenen anneler,
markafonı, cocuk bolumunde pommy kids ın cok guzel bebe ayakkabıları ver, hemde cok ucuz.
Benım bebegımın cınsıyetı bellı olsaydı alırdım kesınlıkle.
Bır bakın ıstersenız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?