2012 Şubat Anneleri

azelya bence fiyatı iyi ilk hamileliği olanlar düşünebilirler
ama ben düşünmüyorum hem sağlıklı doğarlarsa bu son hamileliğim olacak inşallah
hemde ikiz olduğu için ayrı ayrı dinleyemem herhalde

Günaydın canım, bende de oluyor yanma ve ekşime..mide asiti kapakçığa mı kaçıyormuş birşeyler oluyormuşta ondan oluyormuş Kafamı toparlayıp tam anlatamadım ama anladın sen

Çok şükür mide bulantım kusmam felan olmadı..
Bir kez kustum o kadar..
Dün doktora gittiğimde gördüm ki 4 kilo almışım..
Şimdide internetten baktım diyor fazla yemektende kaynaklanabilir..
Az ve sık yiyin diyor..
Ne yapem yahu acıkıyoz..
Gerçi benim öncedende midemde rahatsızlık vardı..

yolu yarıladık valla. bişi kalmadı. en çok evin kokusu değişiyor ya onun için sabırsızlanıyorum ben.

Evet fiyat iyi normalde hep 100tl felan.Ama bu satıcı da diyor ki "acele ise bize sipariş vermeyin" bana diyor bunu 15-20 gün kargo süresi varmış, sanırım cayıcam..Bi de bebek sırtını dönünce duyulmuyormuş kalp sesi, o zaman daha da telaş olurum ben..Ama sesi kaydedip sonradan dinletme olayı güzelmiş

Günaydın arkadaslar hepinize;

Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktım Sonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.
Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli oldu Topiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz

evet kararsız bir durum alıp almama meselesi tamamen
zaten biz alırsak elimizden düşmez herhalde bu alet

mrb azelyacım .....
kızmı =) hadi bakalım kızım olursa dünür olmayı düşünebilirim senn oğlan hala kapılmadıysa
gerçi biz kız tarafı olcaz atlamış gibi olduk üstünüze tühhhh

Kızlar herkese selamlar , sevgiler

Umarım herkes iyi ve hersey yolundadır... Gecmisi tam okuyamıyorum su aralar bizim burda kosturmacalarımız cok oluyor.. Simdi gene istanbul yolu gozuktü 3-4 günlügüne...

Gunaydın hepınıze,
Bugun hıc ıyı degılım kızlar.
Gebelıgımın ılk haftalarından berı kabızlık yasıyordum, buna bır nebze alısmıstım kı,
pazar gunu gıttıgım doktor bunun sorun oldugunu soyleyerek ılac verdı.
Dun ılk kez kullandım ve bugun ıshalım.
Sabahtan berı wc ye gıdıyorum, karın agrısı ve mıde bulantısı da ayrı.
Bırde halsızlık var.
Kısacası hıc ıyı degılım.

Dun yazdıklarınızı da okuyamadım.
Cok hızlısınız ve ben oldukca yogunum.

Ama sıze bırsey dıyecegım.
Ozellıkle bebegının cınsıyetını ogrenen anneler,
markafonı, cocuk bolumunde pommy kids ın cok guzel bebe ayakkabıları ver, hemde cok ucuz.
Benım bebegımın cınsıyetı bellı olsaydı alırdım kesınlıkle.
Bır bakın ıstersenız.

gözünaydın canım

geçmiş olsun canım keşke kasılmasının sebebinide sorsaydın yada yapman gerekeni böyle ağrılarda

ohh arada cinsiyetide çıkardın
gözünüz aydın hayırlı olsun

evet kararsız bir durum alıp almama meselesi tamamen
zaten biz alırsak elimizden düşmez herhalde bu alet

Kesinlikle

mrb azelyacım .....
kızmı =) hadi bakalım kızım olursa dünür olmayı düşünebilirim senn oğlan hala kapılmadıysa
gerçi biz kız tarafı olcaz atlamış gibi olduk üstünüze tühhhh

Wuuuu yaşasın Kapılmadı öyle ortalarda duruyor oğlum, üstüne atlamak ne kelime efendim memnun oluruz Tabi noterden onaylı kuku resmi istiyoruz artık

Kızlar herkese selamlar , sevgiler

Umarım herkes iyi ve hersey yolundadır... Gecmisi tam okuyamıyorum su aralar bizim burda kosturmacalarımız cok oluyor.. Simdi gene istanbul yolu gozuktü 3-4 günlügüne...

Merhaba canım hoşgeldin, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum sana

Günaydın canım geçmiş olsun, kabız bir beter, ishal ondan beter...Allah kolaylık versin.
Dediğin yere bir bakayım teşekkürler canım.

mrb canım..bu kabızlık bende hep var.....
cuma günü bende söyleyim doktora belki bana da bi ilaç verir...
markafoniden bende bayramdan önce 3 parça bişeyler aldım çok güzeller ama
daha gelmediği için gösteremiyorum...
ayakkabılarda çok şık gördüm bende

Gunaydın hanımlar

Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl bakalım?

Dun yanımda olan bana destek cıkan BUTUN arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum.

Cok sukur bugun iyiyim. Sabah saglıkocagına gittim kan tahlili yaptılar bir de sarılık icin kan aldılar bakalım yarın alıcam sonucları.

İnsallah hayırlı haberler alırım. Cuma gunu de ilk asıyı olucam. 18+6 haftalık oluyorum cuma gunu. Erken degil dimi?

Hemsire internetten baktı ona gore tarih verdi bana. Sanırım ilk ben olucam asıyı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…