2012 Şubat Anneleri

süperrr... :)) hadı bakalım Allah tamamına erdirsin şekerim.

kasılma olayına gelince de dıkkat et eşinle ilişkiye gırdıysen olabılır. kasılma yapıyormuş.

aşıyı kendi doktoruna sordun mu canım
sormadan vurdurma derim

Geçmişi okuyamadım ama adese babasını mı kaybetmiş..
Eğer öyle ise Rabbim sabır versin..
Aile gibisi yok..

canım bende baska bir arkadas yazmıs ordan gördüm...

Merhaba canım hoşgeldin, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum sana

Saol tatlım.. ya doppler cihaz konusunda ben cok emin olamadım... acaba iyi gelmez mi bebege diye...:26:

bak sennn bide resim gösterip kızımı teşhir etcem ...
biz pipiyi görmeden atladık ammaaaa...

bide oğlum olyrsa varyaa
sen bu topikten dünür kabul etmee
bişey 40 defa olursaaa aman allahımmmm:2::2::2::2::2:

filancam------- tebrik ederim oglusunu :)

Dunyam80-------- tekrar gecmis olsun tatlım...

elefra----- gecmis olsun tatlım.. ilac almak yerine kayısı yesen sanki?

iyi olmana sevindim canım. yaşça küçüksün ya bizden, seni kardeşim gibi görüyorum alınmazsan. dilerim bütün sıkıntıların en kısa zamanda tamamen sonlansın.
aşı için bize de pazartesiye randevu vermişlerdi. ama kurul toplantısı varmış, belki salıya ertelerim

günaydııınn...
adese babasını kybetmiş..başın sağolsun adese,canımm..allah sabır versin,mekanı cennet olsun..başka diyecek bişey bulamıyorum..(

ben bebişimi dün gördüm ya,kaldı 29 gün!!(daha çooooookkk vaarrr..geçmezki..
kızlar ya nasıl söylesem bilmiyorum ben de hemoroid çıktı!(yani halk arasında ne derler basur)çok acı çekiyorum..bende ilk olarak taa bundan 5-6 yıl önce çıkmıştı üniversitede,ozamandan beri hiç bilmem olduğunu!ılık -sıcak koy dediler,soğuk iyi gelmiyormuş!neyi nasıl koyacağımıda bilemedim yaa

Rıca ederım Azelyacıgım, ben alamayacagım sımdı.
ınsallah sız zevkınıze gore alırsınız.
Ayrıca tesekkur ederım, ınsallah gecer.

Karatscıgım, hamıle oldugumu ogrendıgım hafta basladı kabızlık.
ılk zamanlar abartmıyorum neredeyse 2 haftada bır cıkıyordum.
Son gunlerde 3 gunde bır olmustu.
Ama doktor, sakıncalı buldugunu soyleyerek ılac verdı.
Bugun de ıshal oldum...
Buda kotu ama belkı kabızlıktan ıyıdır, bılmıyorum kı.

Benımde aldıgım urunler henuz gelmedı.
Herhalde bayram tatılı nedenı ıle.
Ama tedarık edılme asamasında su an.
Bu hafta veya en gec haftaya gelır sanırım.

Oyelkencıgım,

Cok tesekkur ederım.
Ilacı kullanmaya devam etsem mı, sımdı buna karar veremıyorum.
Hayır, evde olsam dert degıl de, ıs yerınde ıshal olmak cok zor.
Dusunsene tam bır gorusme yapıyorsun, hooopp kosa kosa wc ye gıdıyorsun.

Allah tan sabah ıshal oldugumu anladım, yoksa gazım var dıye pırtlatabılırdım de

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, şöyle bi hızla göz gezdirdim geçmişe…
İnşallah hepiniz iyisinizdir…Bizim şirketten bir arkadaş kahvaltı hazırlamış sağolsun birkaç arkadaş kahvaltı ettik, valla çok iyi geldi.

Canım hadi geçmiş olsun. Ama alttan muayeneden korkma. Ben biraz karın kısmında yağlanma olduğu için gerekli durumlarda alttan muayene oluyorum.
Düşük riskin yoksa ve doktorun dikkatliyse sorun olmaz merak etme.
Oğluşun da hayırlı uğurlu olsun

Günaydın bayanlar..

Ara ara midem ekşiyor..
Neden acaba ki?
Sizlerdede oluyor mu kızlar?

Ben de 14. Haftaya kadar çok fazla oldu. Şimdi arada oluyor, maden suyu içiyorum.
Bastırıyor…

kızlar hiç çalışmak istemiyorum sizde de varmı böyle birşey
işe gelmek istemiyorum
ama hadi diyorum doğum zamanına kadar maaş alacağım
kendimi zorluyorum ama iş yapasım yok hiç yaaa

Ben de hiç istemiyorum, kafamı toparlayamıyorum bir türlü…Allahtan işlerimiz de yoğun değil bu ara da rahatız biraz.

Gözün aydın Gökçecim,akşam ben de epey hissettim, artık psikolojik midir nedir…
Osmana koptum ben de nasıl hönkürerek ağlamak o…Berrini de çok leş yapmışlar ama tamam mutsuzsun, istemediğin adamla evlendin de o saçların hali ne be kızım çalı gibi
Ayrıca Osmanın arkadaşından sümsüğü yiyip de düşüp yerde yattığı zamanki yüz ifadesine bittim. Kafasının bi milyon olduğunu çok güzel yansıtmış suratına. Sağlam oyuncu olcak bu velet.
Biraz nolmuş ne bitmiş öğreneyim sıkar bu dizi beni yine yalnız, sinyal verdi :)

Arkadasim test sonucların temiz cıkmıs, gozunaydın canım.. Rabbime sükür bu testleri atlattık, darısı diger arkadasların basina insallah...

Çok teşekkürler canım, darısı tüm haber bekleyen annelerimize….

hahaha cok guldurdun benii yaaaaa.... allahda seni gorumcenden yana guldursun insallah

Görümceme anca gülücem sanırım bu saatten sonra canım böyle giderse :)

Hadi bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun canım.
Gözünüz aydın.

canım bende baska bir arkadas yazmıs ordan gördüm...

Saol tatlım.. ya doppler cihaz konusunda ben cok emin olamadım... acaba iyi gelmez mi bebege diye...:26:

Sağlık ocaklarında bununla dinliyorlarmış diye duydum..Ama biz abartırız elimizden düşmez zararlı olabilir belki de fazla sık dinlemek :26:

bak sennn bide resim gösterip kızımı teşhir etcem ...
biz pipiyi görmeden atladık ammaaaa...

bide oğlum olyrsa varyaa
sen bu topikten dünür kabul etmee
bişey 40 defa olursaaa aman allahımmmm:2::2::2::2::2:

Pipiyi ben kendim gördüm sen inan bana Yok zaten ben artık kısmet aramıyom, gelen teklifleri değerlendiriyorum Çok havalı oldu dimi havam batsın

canım çook zor durum allah yardımcın olsun bende hep kabızlık var

kardeşimde de vardı hemroid incir yiyerek geçirdi sende dene istersen
çok iyi olduğunu söyledi şükür uzun zamandır da şikayeti yok...

aşıyı kendi doktoruna sordun mu canım
sormadan vurdurma derim

Yok sormadım. Sorma sansım da yok, cunku esim doktora goturmez simdi.
2 Hafta sonra gidecegim anca..

filancam------- tebrik ederim oglusunu :)

Dunyam80-------- tekrar gecmis olsun tatlım...

elefra----- gecmis olsun tatlım.. ilac almak yerine kayısı yesen sanki?

Tekrar tesekkur ederim canım (=

Neden alınayım ask olsun (= Amin Allah daha kaza bela sıkıntı vermesin insallah kimseye..

Doktoruna sormus muydun peki sen asıyı? Doktora danısmadan olmamda bir sakınca var mıdır ki?

hee bu arada aklıma gelmişken, geçenlerde baktımki tek bir pantolon ve eteğim olmuyor, e taytla da okula gidersem sopayla kovalarlar, biraz alışveriş yapayım dedim. lcw'nin pantolonundan aldım deneyeyim diye. iğrenç kızlar, bir giymede hemen bollaştı. ve üstteki penye bölüm göğüs altına geliyor nerdeyse. bu sıcakta çekilir mi ya. manyak bunlar diğer aldığım pantolonlara bayıldım ama çok rahat. birileri bizi düşünsün artık ya. ve düşünürken lütfen fiyatları da düşünsün. servet ödedim tüm bunlara. ve 4.5 ay sonra hepsi çöp. tüm sektörü esefle kınıyorum

eleferacım o içtiğin ilaç toz mu? geçmiş olsun ama ishal çabuk geçiyor. kabızlık fena oluyor...

Canım çok geçmiş olsun.Benimde baştan beri kabızlık var.Zaten benim kabızlığım hep oldu ne yazık ki artık kronik.Ama hamilelikte şiddetlendi.Ama ben hiç ilaç içmiyorum.sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı ve bir bardak su birebir kabızlığa.Ve erik...Şimdi tam mevsimi ben bugunlerde günde 5 tane erik yiyorum (yeşil erik değil siyah olandan) çok şükür hergün çıkabiliyorum.Benim 3 haftada çıkamadığım oluyordu.Bence sende bunları dene.Emin ol hiç ihtiyaç duymayacaksın ilaca.Meyveleri de 3 gün ye 2 gün yeme.Vucut alışmasın :) Allah şifa versin canım

kızlar sabah sağlık ocağına gitmiştim bana tetanoz iğnesini vurdular 18 haftalığım bu haftada mı vuruluyordu. Biraz tedirgin oldum. aranızda bu haftalarda vuruluan varmı.

O kasık ağrısımıdır karın ağrısımıdır nedir beni yaklaşık 3 hafta önce felan gece uyandırıp ağlatmıştı o derece..

Geçmiş olsun ve bebişinin cinsiyetide hayırlı olsun...

Elefera kuzucum sanada geçmiş olsun..

Neden alınayım ask olsun (= Amin Allah daha kaza bela sıkıntı vermesin insallah kimseye..

Doktoruna sormus muydun peki sen asıyı? Doktora danısmadan olmamda bir sakınca var mıdır ki?

dün sordum canım. muayeneye gelmeden yaptır dedi. randevum eylül sonu gibi olduğuna göre haftaya yaptırmamda bir sakınca yoktur herhalde dedim. olur olur dedi. zaten 20 hafta itibariyle yapıyorlar diye biliyorum pazartesi ben 19+1 olucam

kuru incirmi canım???
inşallah iyi gelir..ben daha önce de nasıl geçirdim,neler yaptım bilmiyorum anneme sordum acıdan uzak dur dedi.zaten öyle acıyla pek aram vyoktur.
ay sağol canım..

canım benim ilk doğumdan sonra olmuştu ve aşırı ağrı yapıyordu doktor hem fitil hem krem vermişti
tahtaya vurayım ogün bugün dür çıkmıyor bir doktoruna danış mutlaka

ayyyy düşünemiyorum o halde pırtladığını

anaaammmm kayınvalide böyle olursa
damattan çekeceği var kızın artık oğlan anam bilir die suspus oturur..
neyseeee.....cuma günü görüşürüz canııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…