- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.001
Günaydın arkadaslar hepinize;
Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktımSonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.
Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli olduTopiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz
Gunaydın hanımlar
Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl bakalım?
Dun yanımda olan bana destek cıkan BUTUN arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum.
Cok sukur bugun iyiyim. Sabah saglıkocagına gittim kan tahlili yaptılar bir de sarılık icin kan aldılar bakalım yarın alıcam sonucları.
İnsallah hayırlı haberler alırım. Cuma gunu de ilk asıyı olucam. 18+6 haftalık oluyorum cuma gunu. Erken degil dimi?
Hemsire internetten baktı ona gore tarih verdi bana. Sanırım ilk ben olucam asıyı aranızda.
Geçmişi okuyamadım ama adese babasını mı kaybetmiş..
Eğer öyle ise Rabbim sabır versin..
Aile gibisi yok..
Merhaba canım hoşgeldin, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum sana
Gunaydın hanımlar
Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl bakalım?
Dun yanımda olan bana destek cıkan BUTUN arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum.
Cok sukur bugun iyiyim. Sabah saglıkocagına gittim kan tahlili yaptılar bir de sarılık icin kan aldılar bakalım yarın alıcam sonucları.
İnsallah hayırlı haberler alırım. Cuma gunu de ilk asıyı olucam. 18+6 haftalık oluyorum cuma gunu. Erken degil dimi?
Hemsire internetten baktı ona gore tarih verdi bana. Sanırım ilk ben olucam asıyı aranızda.
Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktımSonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.
Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli olduTopiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz
Günaydın bayanlar..
Ara ara midem ekşiyor..
Neden acaba ki?
Sizlerdede oluyor mu kızlar?
kızlar hiç çalışmak istemiyorum sizde de varmı böyle birşey
işe gelmek istemiyorum
ama hadi diyorum doğum zamanına kadar maaş alacağım
kendimi zorluyorum ama iş yapasım yok hiç yaaa
:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)
diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.
Arkadasim test sonucların temiz cıkmıs, gozunaydın canım.. Rabbime sükür bu testleri atlattık, darısı diger arkadasların basina insallah...
hahaha cok guldurdun benii yaaaaa.... allahda seni gorumcenden yana guldursun insallah
Allah'ıma cok sukur Ya Rabbim..
Adamın durumu iyiymis 2 kaburgası kırıkmıs sadece uyutuyolarmıs agrı cekmesin diye.
Ailesiyle oturup konusmus esim meger onlar da bizim burda oturuyorlarmıs..
O kadar rahatladım ki anlatamam cok sukur atlattık bu korkuyu..
canım bende baska bir arkadas yazmıs ordan gördüm...
Saol tatlım..ya doppler cihaz konusunda ben cok emin olamadım... acaba iyi gelmez mi bebege diye...:26:
bak sennn bide resim gösterip kızımı teşhir etcem ...
biz pipiyi görmeden atladık ammaaaa...
bide oğlum olyrsa varyaa
sen bu topikten dünür kabul etmee
bişey 40 defa olursaaa aman allahımmmm:2::2::2::2::2:
günaydııınn...
adese babasını kybetmiş..başın sağolsun adese,canımm..allah sabır versin,mekanı cennet olsun..başka diyecek bişey bulamıyorum..(
ben bebişimi dün gördüm ya,kaldı 29 gün!!(daha çooooookkk vaarrr..geçmezki..
kızlar ya nasıl söylesem bilmiyorum ben de hemoroid çıktı!(yani halk arasında ne derler basur)çok acı çekiyorum..bende ilk olarak taa bundan 5-6 yıl önce çıkmıştı üniversitede,ozamandan beri hiç bilmem olduğunu!ılık -sıcak koy dediler,soğuk iyi gelmiyormuş!neyi nasıl koyacağımıda bilemedim yaa
aşıyı kendi doktoruna sordun mu canım
sormadan vurdurma derim
filancam------- tebrik ederim oglusunu :)
Dunyam80-------- tekrar gecmis olsun tatlım...
elefra----- gecmis olsun tatlım.. ilac almak yerine kayısı yesen sanki?
iyi olmana sevindim canım. yaşça küçüksün ya bizden, seni kardeşim gibi görüyorum alınmazsan. dilerim bütün sıkıntıların en kısa zamanda tamamen sonlansın.
aşı için bize de pazartesiye randevu vermişlerdi. ama kurul toplantısı varmış, belki salıya ertelerim
Gunaydın hepınıze,
Bugun hıc ıyı degılım kızlar.
Gebelıgımın ılk haftalarından berı kabızlık yasıyordum, buna bır nebze alısmıstım kı,
pazar gunu gıttıgım doktor bunun sorun oldugunu soyleyerek ılac verdı.
Dun ılk kez kullandım ve bugun ıshalım.
Sabahtan berı wc ye gıdıyorum, karın agrısı ve mıde bulantısı da ayrı.
Bırde halsızlık var.
Kısacası hıc ıyı degılım.
Dun yazdıklarınızı da okuyamadım.
Cok hızlısınız ve ben oldukca yogunum.
Ama sıze bırsey dıyecegım.
Ozellıkle bebegının cınsıyetını ogrenen anneler,
markafonı, cocuk bolumunde pommy kids ın cok guzel bebe ayakkabıları ver, hemde cok ucuz.
Benım bebegımın cınsıyetı bellı olsaydı alırdım kesınlıkle.
Bır bakın ıstersenız.
Neden alınayım ask olsun (= Amin Allah daha kaza bela sıkıntı vermesin insallah kimseye..
Doktoruna sormus muydun peki sen asıyı? Doktora danısmadan olmamda bir sakınca var mıdır ki?
canım çook zor durum allah yardımcın olsun bende hep kabızlık var
kardeşimde de vardı hemroid incir yiyerek geçirdi sende dene istersen
çok iyi olduğunu söyledi şükür uzun zamandır da şikayeti yok...
günaydııınn...
adese babasını kybetmiş..başın sağolsun adese,canımm..allah sabır versin,mekanı cennet olsun..başka diyecek bişey bulamıyorum..(
ben bebişimi dün gördüm ya,kaldı 29 gün!!(daha çooooookkk vaarrr..geçmezki..
kızlar ya nasıl söylesem bilmiyorum ben de hemoroid çıktı!(yani halk arasında ne derler basur)çok acı çekiyorum..bende ilk olarak taa bundan 5-6 yıl önce çıkmıştı üniversitede,ozamandan beri hiç bilmem olduğunu!ılık -sıcak koy dediler,soğuk iyi gelmiyormuş!neyi nasıl koyacağımıda bilemedim yaa
Rıca ederım Azelyacıgım, ben alamayacagım sımdı.
ınsallah sız zevkınıze gore alırsınız.
Ayrıca tesekkur ederım, ınsallah gecer.
Karatscıgım, hamıle oldugumu ogrendıgım hafta basladı kabızlık.
ılk zamanlar abartmıyorum neredeyse 2 haftada bır cıkıyordum.
Son gunlerde 3 gunde bır olmustu.
Ama doktor, sakıncalı buldugunu soyleyerek ılac verdı.
Bugun de ıshal oldum...
Buda kotu ama belkı kabızlıktan ıyıdır, bılmıyorum kı.
Benımde aldıgım urunler henuz gelmedı.
Herhalde bayram tatılı nedenı ıle.
Ama tedarık edılme asamasında su an.
Bu hafta veya en gec haftaya gelır sanırım.
Oyelkencıgım,
Cok tesekkur ederım.
Ilacı kullanmaya devam etsem mı, sımdı buna karar veremıyorum.
Hayır, evde olsam dert degıl de, ıs yerınde ıshal olmak cok zor.
Dusunsene tam bır gorusme yapıyorsun, hooopp kosa kosa wc ye gıdıyorsun.
Allah tan sabah ıshal oldugumu anladım, yoksa gazım var dıye pırtlatabılırdım de
Sağlık ocaklarında bununla dinliyorlarmış diye duydum..Ama biz abartırız elimizden düşmez zararlı olabilir belki de fazla sık dinlemek :26:
Pipiyi ben kendim gördüm sen inan bana Yok zaten ben artık kısmet aramıyom, gelen teklifleri değerlendiriyorum Çok havalı oldu dimi havam batsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?