2012 Şubat Anneleri

Aaaaa deme ya, dün ben de lcwden kot aldım hatta çok rahat geldi, çıkarmak bile istemedim :26: Bizim burda havalar serinledi penye bölümüyle ilgili bir sıkıntım olmaz da bollaşması düşündürdü beni :26: Hamile mağazalarına sordum 1 kota 120tl dedi..Kazık! bu aldığım 45 tl.. Zaten şunun şurasında 4 ay daha giycem dedim, doğumdan sonra yeniden alışverişe çıkmak gerekecek.

gunisigimmm,
Ah ah bende o dertte var
Evlılıgımın ılk aylarında cıktı ılk once ortaya, kucuk bır operasyon gecırdım.
Sımdı yıne basladı, popomun ustune oturdukca canım acıyor, ama oturmak zorundayım da!
O zamanlar cok cekmıstım, ınsallah yıne aynısı olmaz.
Ben soguk su degıl de, ılık suya oturmanın ıyı oldugunu duymustum.
Bır legenın varsa, ılık su koy bıraz otur.
Bırde wc deyken cok zorlama kendını, hemoroıde o neden oluyormus bırazda.

pikepolatcıgım,
Ne kayısılar tukettım, ne sıvılar ıctım, bana mısın demedı?
ılac fayda ettı ama bu kezde baska sorunla karsı karsıyayım.

Ne dersınız, devam edeyım mı ılaca?
Bu aksam da ıceyım mı?

kızlar sabah sağlık ocağına gitmiştim bana tetanoz iğnesini vurdular 18 haftalığım bu haftada mı vuruluyordu. Biraz tedirgin oldum. aranızda bu haftalarda vuruluan varmı.

Beni de galiba bu aralar çağıracaklar...Eylülde demişlerdi ama kaçı dediklerini hatırlayamıyorum.
Doktoruma sorduğumda olabilirsin demişti,ama aradıklarında tekrar soracağım.

Gecmis olsun canım. Bende de ishal problemi var ama hic doktora soylemedim bu gune kadar.

Her zaman olmuyorum ama arada bir ishal oluyorum.

Beni de galiba bu aralar çağıracaklar...Eylülde demişlerdi ama kaçı dediklerini hatırlayamıyorum.
Doktoruma sorduğumda olabilirsin demişti,ama aradıklarında tekrar soracağım.

doktorada sormadım, bir anda hemşire iğneyi çıkarıp vurdu dedim bu haftalardamı diye, bu hafta vuruluyor dedi.

idrar baktılar, kan aldılar, tansiyona baktılar, bide bebeğin kalp atışlarını dinledik. öyle geçti.

Ben de lcw den aldım pantolon lastikli olanlardan. Ben cok rahat ettim valla.

Baska bisey giydigim zaman sıkıyor karnımı o gogusumun altına geldigi icin rahat ediyorum.

o yelken canım acaba hamileykende o kremler kullanılabilirmiki,...doktorada bi danıaşayım ben bi kaç gün daha bekliyim de..
elefere operasyonmu dedin?????:18:
yok canım bende soğuk değil sıcak koyulacağını duydum..belki yanılş yazmışımdır..soğuk iyi gelmezmiş.
dediğin gibi yapıyım ozaman leğene oturayım...ayyy..:)))
bide incir yiyim..offf popomun arasında bişey var sanki..niye olduki bu şimdi...
çok teşekkür ederim kızlar..

Hamile pantolonları doğumdan sonra da bir müddet giyiliyormuş. Ben de LCW den kot aldım cidden bollaştı.
Hatta üstüme tam oturmuştu,bu bana olmaz bir süre sonra demiştim ama cidden çok bollaştı,kıçımda durmuyo şu an.
Bunun dışında 2 hamile mağazasından daha aldım pantolon biri kanvas, biri kot. Aşağı yukarı lcw ile fiyatlar benzerdi. Onlar lcw ürünlerinden daha iyi yalnız. Sanırım başka da olmam eğer bunlar olmaya devam ederse.
Doğumdan sonra Allah nasip ederse hemen diyetisyendeyim zaten :)))))

kızlar sabah sağlık ocağına gitmiştim bana tetanoz iğnesini vurdular 18 haftalığım bu haftada mı vuruluyordu. Biraz tedirgin oldum. aranızda bu haftalarda vuruluan varmı.

Aramızda suan ilk vurduran sensin canım =)

Cuma gunu de ben vurdurucam 18+6 oluyorum ben.

Tatlım ben bilemedim inan, yanlıs bir cevap vermek istemem..:26:

Kızlar buarada LCW dan bende hamile kotu aldım, hadi model fenadegil, fiyat uygun ama lastik kısmını cidden cok cok kötü yapmıslar, indi asagiya hemen.. lastik gecirdim ucuna tutsun diye bu sefer T-shirt ten cirkin görünüyor.. kazak zamanı gelince gene kurtarır belki...

ve ayrıca cok fiyatlı yapılan hamile urunu sektorunu bende esefle kınıyorum...

kuru incirmi canım???
inşallah iyi gelir..ben daha önce de nasıl geçirdim,neler yaptım bilmiyorum anneme sordum acıdan uzak dur dedi.zaten öyle acıyla pek aram vyoktur.
ay sağol canım..

evt canım kuru incir yiyo eşinde de var o sorun
onada marketten incir al demişti...
evet acı,ve bulgur dan uzak durması gerkiyo daha vardı ama unuttum ..

Ben de lcw den aldım pantolon lastikli olanlardan. Ben cok rahat ettim valla.

Baska bisey giydigim zaman sıkıyor karnımı o gogusumun altına geldigi icin rahat ediyorum.

bende de şu an lcw den aldığım pantolon var rahat ama kaliteli değil yani hemen bollaşıyor bacak kısımları falan
ama diğer markalar çok pahalı gerçi lcw de hamile pantolonlarını kazık yapmaya başladı sanki kaliteliymiş gibi
gebe de falan da 150-200 lira bi pantalon yazık onlara da verilen paraya

hatun avatarda ki sen misin??:26:

oyleyse cok sekersin icinin yumusakligi yüzüne yansimis Buarada diger arkadaslarda cok tatlılar.. masallah topik fısıtk hatunlarla doluymus....

fılancam, cok tesekkur ederım canım.
Kayısı yedım, hemde gun kayısısı mı ne dıyorlar, ondan ama fayda etmedı.
bır dahada yemedım.
Akısına bırakmıstım.
Bakalım, sımdı daha ıyı gıbıyım.
Boyle devam ederse haftada ıkı kez kullanırım bende ılacımı.
Cok tesekkur ederım tatlım, onerılerın ıcın.

Tesekkur ederım lımoncugum

Oyelkencıgım, valla bende dusunemıyorum.
Ve ınan tam gaz dıye yapacaktım kı, 'ulen ben ıshalım galıba' dıyerek kostum wc ye

Dunyam cok tesekkur ederım.
Sana da cok gecmıs olsun.
Gecmısı pek okuyamadım, dun aksam aklıma geldın, acaba ne oldu dıye.
Bıraz once alıntı ıle gordum yorumunu.
Rabbım beterınden sakınsın ve acıl sıfalar versın hastaya.

Bır yorum okudum, kım sordu bulamıyorum tekrar.
ılac toz mu dıye sormustu.
Evet, toz.
Yarım bardak suya karıstırıp, ıcıyorsun.
Rengı bembeyaz oluyor suyun.

Ufff, patroncugum e-posta gondermıs.
Onunla ılgılenmem lazım sımdı.
Cok yazmayın ama yaaaa...
Gecmısı de okuyamaz oldum.
Kıskanıyorum valla sızı

Hadı ıyı sohbetler cıcı anneler.
Sızlerı sevıyorum...

süperrr... :)) hadı bakalım Allah tamamına erdirsin şekerim.

kasılma olayına gelince de dıkkat et eşinle ilişkiye gırdıysen olabılır. kasılma yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…