2012 Şubat Anneleri

Ben kot hamile pantalonu yazın bulamamıştım diktirmek zorunda kalmıştım..
Bayramdada memlekete gittiğimde ablam verdi sağolsun..
İki tane kot..
Biri esnek kumaştan yapılmış çok rahat..
Senin LCWden aldıklarında tahminim genişlediğine göre esnek kumaştan yapılmıştır ama diğer türlüsüde çok sıkardı bence..
Çünkü verdiklerinden biri normal sıkı kotlardan sıcakta hiç çekilmiyor..
Aslında sen öğretmensin en iyisi siyah kumaş ketenlerden almanı tavsiye derim..
okuldada giyersin..
Çokta rahat oluyormuş.. Ablam öyle diyor..

Güle güle kullansın...
Kız yiter gari......
Allah üzerinde görmek nasip etsin azelya
İnan hepsi çok harika
Çok ttalı
ben hepsine bittim...

Bir ay sonra git canım...

Ha bak benzettin azıcık..
Lise yıllarımda Julia derlerdi...
Ben beğenmezdim
Sen nasılsın?
Nasıl gidiyor
[/COLOR]

Çok beğenirim ben o kadını, değişik bir tipi var ve çok sempatik
Nasıl olsun canım iyi gidiyor çok şükür, yarın yokum buralarda bebişimi görmeye gidicem 4ten sonra giricem.

Sen diyetisyene ben spor salonuna, tabi normal doğum olursa Allah'ın izni ile..Çok güzel hamile kıyafetleri var, ama 4 ay için gereksiz geliyor bana.2 pantalon yeter zaten.

Son düzenleme:

Hepsi çok şeker cnm..
Ayy sizleri görünce ben kendimi zor tutuyorum..
Rabbim sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin..
Darısıda bizlere..

canım hepsi birbirinden güzel...
hayırlı olsun ....inşallah yakında üzerinde de görürüz bebişin..
hele cepli zıbına bayıldım

adı bellimiydi minnoşun ??

hatun avatarda ki sen misin??:26:

oyleyse cok sekersin icinin yumusakligi yüzüne yansimis Buarada diger arkadaslarda cok tatlılar.. masallah topik fısıtk hatunlarla doluymus....

Evet benimmmm, teşekkür ederim.
Gerçi gözlerim şişmiş fotoğraf çekilirken, göz altlarım pazar filesi gibi ama olsun onu bulabildim pc.de kayıtlı

Sen diyetisyene ben spor salonuna, tabi normal doğum olursa Allah'ın izni ile..Çok güzel hamile kıyafetleri var, ama 4 ay için gereksiz geliyor bana.2 pantalon yeter zaten.

Aslında ben de spora gidicem ama bebekten vakit olur mu acaba?

Hepsi çok şeker cnm..
Ayy sizleri görünce ben kendimi zor tutuyorum..
Rabbim sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin..
Darısıda bizlere..

canım hepsi birbirinden güzel...
hayırlı olsun ....inşallah yakında üzerinde de görürüz bebişin..
hele cepli zıbına bayıldım

adı bellimiydi minnoşun ??

Sağolun kızlar, Allah hepimize nasip etsin üzerlerinde görmeyi inşallah..
Adı Kuzey olacak son anda değişmezse :26:

Ben annemle olduğumdan ona bırakıcam, günde 2 saat eve de yakın.
Ama ailesi yakınında olmayanlar için zor olabilir, akşam gidebilir ancak eş bebeğe bakarken ama ona da insan üşenir büyük ihtimalle..Olmadı eve bi mekik aleti felan almak lazım

valla benim aldığım da keten tarzı kızlar, malum okulda kot giyemiyoruz ama çok bollaştı. bildiğiniz gibi değil. hem en nefret ettiğim şey bol pantolondur benim. verdiğim paraya acıdım doğrusu. iyiki bir tane almışım. annem sağolsun. al dene beğenirsen diğer renklerden alırım ben sana demişti. ben hamileliğin başından beri bacaktan değil karın çevresinden çok genişledim. o yüzden o pantolon şimdiden çöpe
diğer aldığım 2 tanesi normal kumaş, ama esnek ve tanesi 60 liraydı. üstüme yapışmazsa rahat edemiyorum ben, huyum kurusun tuniklere de 40'ar lira falan verdim. normalde olsa fiyatlar uygun. ama işte 4.5 ay sonra atıcaz bir kenara. doğumdan sonra katiyen giymem.

eleferacım magnesie calsinee vermişti bana. kramplara da iyi geliyormuş. akşamları içiyorum, bütün gece tuvalete taşınıyorum ama çok rahatlıyorum. tozu soran bendim buarada :)

azelya harika hepsi. güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar az önce aile hekimliğini aradım benim gebeliğimi takip eden hamşirehanımla konuştum.
Tetanoz aşısını gebelere 21. haftadan itibaren vurduklarını söyledi.Bana da Eylül sonunda gel demiş onu hatırlattı (Bu tarihi doktoruma da onaylatmıştım ama bir daha sorucam)
Ben de 3 ekimde gelsem olur mu o gün zaten detaylı usg de var iki iki izin almıyım dedim, olur dedi.

iğnede biraz ağrı oluyormuş ama ben başım ağrıyordu biraz dinleneyim diye rapor aldım. o da iğnenin acıysılay geçer sanırım.

internetten araştırdım 3 ayın bitminde yapılabiliyormuş kızlar. Daha önce hiç tetanoz aşısı olmamak kaydıyla, ben daha önceden hiç olmadım. yani en son olduğunuzun üzerinden 10 yıl geçmesi gerekiyor, daha önce olmuşsanız gerekli olmayabilirmiş.

canım ya hemşireye bide beni sorsaydın, bi arkadaş 18 haftalık yaptırmış diye. Bak şimdi geri tedirgin oluyorum. erken vurulmanın bir zararı varmıdır.

azelya aldıklarına bayıldımmm...şimdiden birsürü kıyafeti olmuş valla..
iyi günlerde giyer inşallah..bebek kıyafetlerine artık başka bi gözle bakar oldum bende ya..özelliklede erkek olanlarına..ama henüz 1-2 parça haricinde bişey almadım..seninkileri görünce alasım geldi..heveslendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…