- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.081
Merhaba datlımmmHoşgeldin naber?
Tüh canım bilsem sorardım,kapatmış bulundum telefonu.
Ama şimdi doktor sitesinden bir doktora sorucam, seni de sorayım dur o zaman.
Slm kizlar kk sistemde degisiklik yaptigi icin guncellemeler eskiye nazaran zorlasti biraz sabrederseniz yavas yavas yapmaya calisiyorum affiniza siginarak bugun ilk defa dr kontrolune gidicem bakalim neler diyecek dua edin hemen calismaya baslayayim
ücreti nedir bu ayrıntılı ultrasonun?
iyiyim sagolasın sende olmasan kimse cevap vermiyoo sen nasılsın datlum:))
Renkli ultrasondu bizimkisi, kemiklerini ölçtü, vücudunun heryerinde bir ölçüm yaptı, daha uzun sürdü misal normal kontrol 10 dk. ise bu yarım saat sürdü, doya doya görüyorsun bebişini yani
teşekkür ederim canım, artık yapacak bişey yok iğneyi vurulduk. Diğer tozuda sanırım diğer ay vuracaklar. Kolum yavaş yavaş ağrımaya başladı.
bende tam bunu soracaktım yarın 3 tarama ve ayrıntılı ultrason var cinsiyetimizede bakarmı acaba azelya
gunisigimmm, canım sana yanıt yazmadan gıtmek ıstemedım.
Ama bır anda ısler bastırdı.
Evet, kucuk bır operasyon gecırdım.
Hatta 1,5 tan ıkı dıyebılırım
Soyle; gozunu korkutmak ıstemem ama ılk operasyonda canımı cok acıttılar.
Ben dayanamadıgım ıcın kalktım masadan.
Ama ıkıncı operasyonum cok guzeldı.
Hııııc anlamadım ne oldugunu, hatta ılkı gıbı olacak dıye oyle tedırgın gıtmıstım kı!
Capaydı sanırım 2. gıttıgım hastane.
Eger agrın artar, sıskınlık cogalırsa sanırım operasyondan baska secenegın kalmaz.
Cunku benım agrım coktu, dusun bırak oturmayı yuruyemıyordum bıle.
Gecmıs olsun canım, ınsallah bır an once ıyılesırsın.
Baharcıgım,
Ah bır cınsıyet bellı olsa.
Vuracagım kendımı magazalara, markafonı ye.
Esım su an ıyı gunlerını yasıyor anlayacagın
Ama cok kızacagını sanmam.
Cunku onun da benden pek bır farkı yok.
littlesunshinecıgım; afedersın canım, bulamadım bır daha yorumunu.
Oyle yazdım bende.
Sanırım benım ılacımın adı da aynıydı, oyle hatırlıyorum.
O zaman ben daha erken saatlerde kullanayım ılacı, aksam boyu cıkarım wc ye.
Hamdolsun sımdı ıyıyım.
Sabah cok fecıydım, gun nasıl bıter dıye dusunmustum.
Bende LCW den hamıle pantolonu aldım, hem 4 tane!
ıkısı cok kotu oldu, beyaz pantolonum fena degıl.
Kotum da ıdare eder ıste.
Sanırım epey zaman almam.
ıyı-kotu kullanırım bunları.
Azelyacıgım, bebısının gıysılerı harıka.
ınsallah oglum olursa bende boyle guzel cıcıler bulabılırım.
Rabbım kuzuna ıyı gunlerde gıyındırmeyı nasıp etsın.
16 haftadasınız canım, gösterirse kesin bakar, ayrıntılı ultrasonda söylüyorlar zaten cinsiyetini
Slm kizlar kk sistemde degisiklik yaptigi icin guncellemeler eskiye nazaran zorlasti biraz sabrederseniz yavas yavas yapmaya calisiyorum affiniza siginarak bugun ilk defa dr kontrolune gidicem bakalim neler diyecek dua edin hemen calismaya baslayayim
Ben 3lü testle ayrıntılı ultrasonu aynı gün yaptırmıştım canım, ikisine 100tl. para ödemiştim toplamda..Hangisi ne kadar bilemiyorum ama.
yaa ben bugun rüyamda çok güzel bi kız çocucugu gördüm bana anne diyordu elimden tutmaya çalısıyordu bende benim oglum olacak benim olamaz bu diyorm hayırdır inşallah yarın kesin belli olur o zaman:18:
Samsunda yaşayasım geldi vallahi
İstanbul ne kadar pahalı bi yer ya
:)) Hayırlara çıksın inşallah, Allah kalbindekini versin...İnşallah gösterirde öğrenirsin.Çikolata ye bol bol ultrasona girmeden
Gözün aydın Gökçecim,akşam ben de epey hissettim, artık psikolojik midir nedir…
Osmana koptum ben de nasıl hönkürerek ağlamak o…Berrini de çok leş yapmışlar ama tamam mutsuzsun, istemediğin adamla evlendin de o saçların hali ne be kızım çalı gibi
Ayrıca Osmanın arkadaşından sümsüğü yiyip de düşüp yerde yattığı zamanki yüz ifadesine bittim. Kafasının bi milyon olduğunu çok güzel yansıtmış suratına. Sağlam oyuncu olcak bu velet.
Biraz nolmuş ne bitmiş öğreneyim sıkar bu dizi beni yine yalnız, sinyal verdi :)
aynen hemşire. ahahahahhaha sanane be zilli nedir ya yarıldım.
Hamile pantolonları doğumdan sonra da bir müddet giyiliyormuş. Ben de LCW den kot aldım cidden bollaştı.
Hatta üstüme tam oturmuştu,bu bana olmaz bir süre sonra demiştim ama cidden çok bollaştı,kıçımda durmuyo şu an.
Bunun dışında 2 hamile mağazasından daha aldım pantolon biri kanvas, biri kot. Aşağı yukarı lcw ile fiyatlar benzerdi. Onlar lcw ürünlerinden daha iyi yalnız. Sanırım başka da olmam eğer bunlar olmaya devam ederse.
Doğumdan sonra Allah nasip ederse hemen diyetisyendeyim zaten :)))))
Teyzoşları bunlarda son zamanlarda aldıklarım..Sizler de paylaşın az gözümüz gönlümüz açılsın
Eki Görüntüle 252484 Eki Görüntüle 252485 Eki Görüntüle 252486 Eki Görüntüle 252488 Eki Görüntüle 252489 Eki Görüntüle 252490 Eki Görüntüle 252493 Eki Görüntüle 252494 Eki Görüntüle 252495 Eki Görüntüle 252497 Eki Görüntüle 252498 Eki Görüntüle 252499 Eki Görüntüle 252500 Eki Görüntüle 252502
istanbulda ne kadar fiyatı?
ya ben hala kotlarımı giyebiliyorumnasıl oluyor o 5 kilo almışkene??? hem de hepsi bildiğin dar paça kotlar... ama üstten hiç bi gömleğim hiç bir şeyim olmuyor o ayrı. eheheheh...
allah canını almasın kız senin. yeter da yeter. krize soktun hepimizi. bu arada tennis yazan takımdan bende aldım gecen markafonıden. uzun olanını ama. bebetto markası sanırım. nasıl kumaşı ıyı mi kalitesi?
bu arada o kazak ne yaaaawwWWW??? nerden aldım bacım ben de alacam süper. tam benlik üstünde bişi yok sade ama şık. benm oğluşumun dar paça taşlanmış kotu da var gıydırırım ıkısını salarım ortalığa. sonra toıktekı kız anaları birbirini yer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?