2012 Şubat Anneleri

bendede şişlik var canım dıştan bi şişlik.burda yazmak istememiştim ama 2-3 gün önceağda yaparken farkettim,gördüm hatta..resmen dıştan görünüyordu..benimde sonum belli oldu galiba!

Operasyon gerekırse eger, ınan korkulacak gıbı degıl.
Hele benım 2. doktorum gıbı bır doktora denk gelırsen.
Erkektı doktorum, ben ılla kadın olsun ıstedıgım ıcın 1.ye gıttık ama canımı cok yakınca, bosverdım cınsıyetını.
Ben esımden bıle saklamıstım ılk zamanlar, yenı evlıyız ya
Sonra kayınpeder bıle duydu, hatta ılk operasyonda oda yanımdaydı, aglayarak cıktıgımda koluma gırmıstı.
Cok da utanılacak bır durum degıl demek ıstedıgım, ne yapalım, Rabbım verıyor sonucta onu da.
Sen ıstersen gıt bır doktora, belkı operasyon gerekmez, ılacla fılan ıyılesırsın.

evet kanz'dan aldım bende.

Google Images

buna benzıyor ama paçalarında ekose kumaşları yok teyzesi. sen de bendensin bambik gumbık olan şeylerı sebmıyosun. :)))

Sen onunla gitmesen bile, o zaten kendi beğendiklerini alıp getirecek, bence gitmen daha iyi olur en azından "annecim o biraz vasat duruyor almayalım" felan deme şansın olur.

Yok tatlım o paraya kıyıp alamaz..
Kendi parasını ödese giderim tabiki ama ben ödeyeceğim ve beğenmediğim abuk subuk şeylere..
Çünkü zevklerimiz çok farklı..
Yani ne zaman alışverişe çıksak hep bize ödetti..
Hem eltimin çocuğunada hiç bişe almamış..

Tatlım kendi ödeyecek olsa hiç karışmam alırsa alsın..
Beğenmezsem ilerleyen zamanda veririm bir fakire..
Ama bunun niyeti tamamen alışverişi beraber yapmak..
Yeni evlenmiştik dedi oğlum kabanın biraz eski duruyor sana kaban alayım dedi..
Götürdü bizi alışverişe ve bize ödetti..

AY BU ARADA 3LÜ TESTİMİN SONUCU ÇIKTI O DA İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR. ohhh rahatladım. stres başmıştı sabahtır.

Hayırlı olsun şeker..
Darısı bizlere..

Bu arada üçlü test için para ödediniz mi?
Benden hiç almadılar..
Sonucu alırken mii ödücem..
İkilide önce ödemiştim gerçi..

Kızlar ya, benım kuzunun cınsıyetı bellı degıl.
Ama ben markafonı de gordugum papuclardan almak ıstıyorum
Su modellerden hangısı sızce hem kız hem erkek bebek ıcın uygun olur?

Medical park göztepeye sordum şimdi.
100 TL doktorun muayenesi + 192 TL ikinci düzey usg.
Cd de vermiyolarmış
Azelyanın 100 Tlsinin içinde 3lü tarama da vardı bi de.

ahahah yicem bu kızı ya. taktı cd'ye. ahahahahhaha... kız gel ben burda çektıreyım sana gel. tüm masraflar benden gel...

Zerdalcım, doktor sitesinden sorduğum soruya yanıt geldi.
Şöyle demiş:

“Merhaba, Tetanoz aşısı gebelikte 20.-28. haftalar arasında yapılması önerilir. Size verilen randevu tarihi uygundur. Hoşçakalın”

Cd de vermiyolarmış

ben ankaradayım bakalım benden ne kadar alacaklar bende yarı samsunlu sayılırım orayamı gidip yaptırsak acaba:))

Cd de vermiyolarmış

Canım ama 100tl. muayene ücreti de abartı yani...Be 25e muayene oluyorum özelde..Bence vardır uygun fiyatlı yer illaki.

evet kanz'dan aldım bende.

Google Images

buna benzıyor ama paçalarında ekose kumaşları yok teyzesi. sen de bendensin bambik gumbık olan şeylerı sebmıyosun. :)))

Aman yarabbi süper Ya orda zaranın kaşe kabanını gördün mü bittim bittim
Evet ben de bambili şeyleri pek tutmuyorum, bazı kıyafetlerde güzel duruyor ama çoğunu basit gösteriyor...Benimki kız olaydı oğluna talip olurdum, tokideki kız anaları avuçlarını yalardı

Hadi gözünaydın..Bi geriye 4lü kaldı galiba, yaptırcak mısın 4lüyü?

gerk var mı? ya kendimi üniversite sınavına giren kurbanlık çocuklarımız gibi hissediyorum bu testlerde. onlar gibi kötü sonuç gelirse hayatın sonu yanılgısına düşecem gibi sanki. içimi sıkıyor bu testler.

eskıden test mı vardı ya (( yaptırayım mı?

kızlar kendinize iyi bakın, birazdan eşim gelecek çıkacam ben. 3 gün raporluyum. gebelik bölümündende bi doktora sordum. Bu haftalardaymış. kolum ağrıyor. Bi taraftanda işlere koşturdum. Arkadaşlara diyorum kıymetimi bilin, raporluyum iş yerindeyim diye. herkes kendisine iyi baksın. Bu aradaben üçlü testi özel hastanede 40 tl. yaptırdım.

sanada geçmiş olsun canım..duruma göre bakıcam..böyle giderse doktora gitmem şart olacak..(
yaa utanmayıda geçtim de hamile hamile şimdi operasyon falan düşününce kötü oldum..

teşekkür ederim canım ya artık vurdurduk yapacak bişey yok. etkisi açısından sıkıntı olabilir. artık geçti, kendinize iyi bakın hepinizi öptüm.

Benden isticek sanırım, son bi test yaptırırım onu da, alıştım düdüklenmeye nasılsa

Ortadaki uygun bence, ama yani mavide çok süper..Kız olursa bile mavili beyazlı bir elbisenin altına bile giydirebilirsin.

O kadar guzeller kı, hepsını alasım gelıyor.
Bırde bu var
Sanırım bu da olur, dımı ya.
Benım de en bastakı cok hosuma gıtmıstı.

gunısıgımm, tesekkur ederım.
Merak etme, dedım ya buyuk bır operasyon degıl.
Sadece ıyı bır doktor secmelısın.
ınsallah sorunun benden kolay sekılde cozulur.

Zerdalcıgım,
Gecmıs olsun, sende kendıne dıkkat et.
,

Anladım canım...Bizimkinde de sırf dilindedir.Ev aldık,ankastrelerinizi biz yaptıracağız sakın yaptırmayın dediler aslı astarı çıkmadı.
Balkonu kapattık biz ödeyeceğiz dediler, yaptıralı 1 yıl oldu hala ödeyecekler
Şimdi de bebeğin şuyunu alıcam buyunu alıcam diyo ama pek sanmam.Ana kucağını aldırmayınca 1 nevresim,1 de tulum almış,görüp göreceğim o olur işte.
Onu da annem alışveriş etmese, almazdı da, illa yarışma huyu vardır kendisinin.

Bu arada üçlü test için para ödediniz mi?
Benden hiç almadılar..
Sonucu alırken mii ödücem..
İkilide önce ödemiştim gerçi..

Benim doktor kendi hastanesine yolluyor beni testlere,devlet hastanesine, o yüzden ben ücret ödemedim...
Ama normalde labaratuvar tahlili olduğuna göre ödenir.Bazı hastaneler muayenenin içinde alıyorlar zaten ücretini belki öyle yapmıştır.
Başkentte bana öyle yapıyorlar,muayeneyi ödüyorum kan tahlillerini filan kapsıyor.

ahahah yicem bu kızı ya. taktı cd'ye. ahahahahhaha... kız gel ben burda çektıreyım sana gel. tüm masraflar benden gel...

Yaaaaaaaaaa sizin CD'niz var ne anlarsınız CD'sizin halinden

ben ankaradayım bakalım benden ne kadar alacaklar bende yarı samsunlu sayılırım orayamı gidip yaptırsak acaba:))

Benim doktorum Zeynep Kamilden.Ben muayenehanesine gidiyorum ama testlere ve tahlillere devlet hastanesine yolluyor beni.
O yüzden para vermiyorum.
Ama ikinci düzey ultrason randevumu 22+4'e vermişler acaba geç mi bir de özelde mi yaptırsam dedim.(Doktorum vaktidir diyor, ama bazı internet siteleri 22.haftaya kadar yapılır diyor).O yüzden bi fiyat sorgulaması yapıyorum şimdi.Aslında Başkent üniversitesi hastanesinde yaptırmak istiyorum,ama takipli hastalarına yapıyorlarmış sadece.
Şimdi bir de Hospitalium Çamlıcaya sordum orada da 90+25 TL dediler de CD'yi sormayı unuttum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…