- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.101
AY BU ARADA 3LÜ TESTİMİN SONUCU ÇIKTI O DA İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR. ohhh rahatladım. stres başmıştı sabahtır.
AY BU ARADA 3LÜ TESTİMİN SONUCU ÇIKTI O DA İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR. ohhh rahatladım. stres başmıştı sabahtır.
bendede şişlik var canım dıştan bi şişlik.burda yazmak istememiştim ama 2-3 gün önceağda yaparken farkettim,gördüm hatta..resmen dıştan görünüyordu..benimde sonum belli oldu galiba!
istanbulda ne kadar fiyatı?
zuhahahahaAy taşlanmış kotunu yerim onun ben yaaaa Biz de arıyoruz düşük bel üzerinde bambik gumbik olmayan bir kot
Kazağını bizim burdaki markasız bir bebek mağazasında buldum..Genelde kanzda bu tarz şeyler oluyormuş oraları da didiklicem
Evet canım tennis yazan bebetto indirime girmişti 15tldan aldım Bursa'dan. Kumaşını çok beğendim ben, kaliteli, 6-9 aylık aldım ama yazın giysin diye.
Sen onunla gitmesen bile, o zaten kendi beğendiklerini alıp getirecek, bence gitmen daha iyi olur en azından "annecim o biraz vasat duruyor almayalım" felan deme şansın olur.
Tüh canım bilsem sorardım,kapatmış bulundum telefonu.
Ama şimdi doktor sitesinden bir doktora sorucam, seni de sorayım dur o zaman.
Benim kayınvalidem de yapar bu tarz şeyler. Benimle gitmez,daha doğrusu gidemez o yolu ben daha yeni evliyken tıkadım kendisine ama gidip olmadık şeyler alır getirir.
Bir de senin kararlarına saygı göstermez öyle bir tiptir.Alma ben alıcam dersin dinlemez.
Evelsi gün aradı beni, mağazadayım ana kucağı alıyorum diye, sanırım rengini filan soracaktı. Aslında bugüne kadar iğne almadı ama bayramda annemin bir dünya bebek eşyası aldığını duyunca illa yarışması lazım ya....
Neyse ben dedim ki biz baktık anakucağı ve bebek arabasına onlar takım oluyor,sen alırsan bizim bebek arabasına uymazsa yazık olur, biz takım alalım.Ama biliyorum dinlemez,kafasına göre hareket eder.
Hemen eşimi aradım, dedim ki annen böyle böyle diye aradı, ben anlattım bizim takım olarak travel sistem alacağımızı ama ısrar edemedim.Belki beni yanlış anlar,gücenir hevesi var çünkü sen ararsan hem daha etkili olur, seni dinler hem de sana gücenmez,ne de olsa evladısın dedim. Böyle yumuşak yumuşak.
İçimden çok kılım ama belli etmedim oğluşuna.
Eşim aramış sonuç mükemmel
Medical park göztepeye sordum şimdi.
100 TL doktorun muayenesi + 192 TL ikinci düzey usg.
Cd de vermiyolarmış
Azelyanın 100 Tlsinin içinde 3lü tarama da vardı bi de.
Cd de vermiyolarmış
Cd de vermiyolarmış
evet kanz'dan aldım bende.
Google Images
buna benzıyor ama paçalarında ekose kumaşları yok teyzesi. sen de bendensin bambik gumbık olan şeylerı sebmıyosun. :)))
Kızlar ya, benım kuzunun cınsıyetı bellı degıl.
Ama ben markafonı de gordugum papuclardan almak ıstıyorum
Su modellerden hangısı sızce hem kız hem erkek bebek ıcın uygun olur?
Eki Görüntüle 252579 Eki Görüntüle 252580 Eki Görüntüle 252581
Hadi gözünaydın..Bi geriye 4lü kaldı galiba, yaptırcak mısın 4lüyü?
Operasyon gerekırse eger, ınan korkulacak gıbı degıl.
Hele benım 2. doktorum gıbı bır doktora denk gelırsen.
Erkektı doktorum, ben ılla kadın olsun ıstedıgım ıcın 1.ye gıttık ama canımı cok yakınca, bosverdım cınsıyetını.
Ben esımden bıle saklamıstım ılk zamanlar, yenı evlıyız ya
Sonra kayınpeder bıle duydu, hatta ılk operasyonda oda yanımdaydı, aglayarak cıktıgımda koluma gırmıstı.
Cok da utanılacak bır durum degıl demek ıstedıgım, ne yapalım, Rabbım verıyor sonucta onu da.
Sen ıstersen gıt bır doktora, belkı operasyon gerekmez, ılacla fılan ıyılesırsın.
Zerdalcım, doktor sitesinden sorduğum soruya yanıt geldi.
Şöyle demiş:
“Merhaba, Tetanoz aşısı gebelikte 20.-28. haftalar arasında yapılması önerilir. Size verilen randevu tarihi uygundur. Hoşçakalın”
gerk var mı? ya kendimi üniversite sınavına giren kurbanlık çocuklarımız gibi hissediyorum bu testlerde. onlar gibi kötü sonuç gelirse hayatın sonu yanılgısına düşecem gibi sanki. içimi sıkıyor bu testler.
eskıden test mı vardı ya(( yaptırayım mı?
Ortadaki uygun bence, ama yani mavide çok süper..Kız olursa bile mavili beyazlı bir elbisenin altına bile giydirebilirsin.
Tatlım kendi ödeyecek olsa hiç karışmam alırsa alsın..
Beğenmezsem ilerleyen zamanda veririm bir fakire..
Ama bunun niyeti tamamen alışverişi beraber yapmak..
Yeni evlenmiştik dedi oğlum kabanın biraz eski duruyor sana kaban alayım dedi..
Götürdü bizi alışverişe ve bize ödetti..
Bu arada üçlü test için para ödediniz mi?
Benden hiç almadılar..
Sonucu alırken mii ödücem..
İkilide önce ödemiştim gerçi..
ahahah yicem bu kızı ya. taktı cd'ye. ahahahahhaha... kız gel ben burda çektıreyım sana gel. tüm masraflar benden gel...
ben ankaradayım bakalım benden ne kadar alacaklar bende yarı samsunlu sayılırım orayamı gidip yaptırsak acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?