2012 Şubat Anneleri

Bana 2liyi 3lüyü yaptırdı ama 4lüyü yaptır demedi.Onun yerine 2.düzey usg'ye gircekmişim.

Canım ama 100tl. muayene ücreti de abartı yani...Be 25e muayene oluyorum özelde..Bence vardır uygun fiyatlı yer illaki.

Sorma tatlım ya.Ben muayeneye 150Tl veriyorum ama muayenehanesine gidiyorum ve tahlillerimi de kendi çalışmış olduğu devlet hastanesinde yaptırtıyor, o yüzden aslında uyguna geliyor.
Ama acil olarak gitmiş olduğum endokrinde muayeneye 120TL verdim, diğer doktora da 60 TL.Metabolizma analizine de 110TL :26:
Kalp doktoruna da 100 TL muayeneye, 40TL holtere, 30TL kalp ultrasonuna.
Başkent soydu soğana çevirdi beni ama Allah için çok güzel bakıyorlar,araştırıyorlar.Bi daha hamile kalırsam Rabbim nasip ederse gebeliğimi orda takip etmek isterim.

bblau sen nerde oturuyosun bahsettiğin yerler hep benim annemin civarıda:)

Rabbim kimseye muhtaç etmesin..
Yağımızla kavrulacağız..

Canım ikili test için 40 tl ödemiştim muayene ücreti hariç..
Bu sefer sadece 12 tl muayene ücreti verdim..
Ben aynı hastanede yaptırıyorum..
Kan verirken istiyorlardı istemediler bu sefer..
Benimde dalgınlığıma geldi sonradan farkettim..
Bakalım sonucu alınca isterler belki..
Kötü birşey çıkmasında..

Kız gökçeeeeee, CD'm var sahi benimmmmmmm dur aklıma geldi
Hipertansiyon için kardiyolojiye gittim ya kalp ultrasonuma bakıldı benim, onlar CD verdi bana
Ekiekieki

İnşallah canım,Allahın izniyle temiz çıkacak,kalbini ferah tut sen.

Gözün aydın canım hadi geçmiş olsun.

SAĞOLASIN HEMŞİREM...

Hayırlı olsun şeker..
Darısı bizlere..

sağolasın şekerim Amin İnşallah...

Adencıgım gozun aydın.
Darısı hepımıze ınsallah.

Amin Canım İnşallah. Sağolasın.

ehehii ehi ehii kiki ikik..
benim kardeş yurtdışından alışveriş yapabılıyor. anlıyor yani bu işlerden... zara'nın online sitesi yok burda baktım harika şeyler var acayıp ucuz... ordan yapıcam alışverişimi ben. taktım kafaya. bi görseniz neler var ya.

Kız gökçeeeeee, CD'm var sahi benimmmmmmm dur aklıma geldi
Hipertansiyon için kardiyolojiye gittim ya kalp ultrasonuma bakıldı benim, onlar CD verdi bana
Ekiekieki

ahahahahah manyak bu yaa.

0-12 ay arası ayak ölçüsü 11cm.ye denk geliyormuş, yani bu bot bize gelmez, kış bitiminde 3 aylık olcak zaten.Eee 1-2 aylıkken de giydirilmez sanırım.Sonrası da yaz zaten.Vazgeçtim sanırım :26:

Herkese merhaba canım 16 günlük bir aradan sonra yazıyorum, 19 ağustosda kasıklarıma sancı girdi dr da hemen gel diyince ( malum myom ve düşük tehlikem var ) apar topar gittim myomlar baskı yaptığı için oluyormuş istirahat verdi bayramlada birleşince uzun oldu dün iş başı yaptım daha yeni, Allaha şükür şuan bişeyim yok ama bunlar olabilecekmiş dayanıcam artık zorlu bir süreç beni bekliyor, kızlar dr bana doppler vermişti dün girdim Allaha şükür bişey çıkmadı herşey güzel ıkılıde temiz çıktı diye ben 3 lü testi yaptırmadım imza aldı benden gerek duymadım, şuan 17 haftamıza girdik

geçmş olsun ve hayırslı olsun şekerim :)

kız anneleri sizi de unutmadım bi kreasyon da sizin için tasarladık...

RAINCOAT WITH REMOVABLE HOOD - Coats and Jackets - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom

SHIRT DRESS WITH BELT - Dresses - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom

FURRY BOOT - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom

POLKA DOT NECK SCARF - Accessories - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom

Allah'ım delirecem.. kızım da olsun. oğlum da. zara benim olsun. hepsi benım olmalı. benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

bunlar ne böyle yaa bayıldım hepsinee..hepsinin totoşlarını yerim yaw yaa

Son düzenleme:

bunlar ne böyle yaa bayıldım hepsinee..valla bende hepsinin totoşlarını yerimmm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…