- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.121
gerk var mı? ya kendimi üniversite sınavına giren kurbanlık çocuklarımız gibi hissediyorum bu testlerde. onlar gibi kötü sonuç gelirse hayatın sonu yanılgısına düşecem gibi sanki. içimi sıkıyor bu testler.
eskıden test mı vardı ya(( yaptırayım mı?
Canım ama 100tl. muayene ücreti de abartı yani...Be 25e muayene oluyorum özelde..Bence vardır uygun fiyatlı yer illaki.
Anladım canım...Bizimkinde de sırf dilindedir.Ev aldık,ankastrelerinizi biz yaptıracağız sakın yaptırmayın dediler aslı astarı çıkmadı.
Balkonu kapattık biz ödeyeceğiz dediler, yaptıralı 1 yıl oldu hala ödeyecekler
Şimdi de bebeğin şuyunu alıcam buyunu alıcam diyo ama pek sanmam.Ana kucağını aldırmayınca 1 nevresim,1 de tulum almış,görüp göreceğim o olur işte.
Onu da annem alışveriş etmese, almazdı da, illa yarışma huyu vardır kendisinin.
Benim doktor kendi hastanesine yolluyor beni testlere,devlet hastanesine, o yüzden ben ücret ödemedim...
Ama normalde labaratuvar tahlili olduğuna göre ödenir.Bazı hastaneler muayenenin içinde alıyorlar zaten ücretini belki öyle yapmıştır.
Başkentte bana öyle yapıyorlar,muayeneyi ödüyorum kan tahlillerini filan kapsıyor.
Yaaaaaaaaaa sizin CD'niz var ne anlarsınız CD'sizin halinden
Benim doktorum Zeynep Kamilden.Ben muayenehanesine gidiyorum ama testlere ve tahlillere devlet hastanesine yolluyor beni.
O yüzden para vermiyorum.
Ama ikinci düzey ultrason randevumu 22+4'e vermişler acaba geç mi bir de özelde mi yaptırsam dedim.(Doktorum vaktidir diyor, ama bazı internet siteleri 22.haftaya kadar yapılır diyor).O yüzden bi fiyat sorgulaması yapıyorum şimdi.Aslında Başkent üniversitesi hastanesinde yaptırmak istiyorum,ama takipli hastalarına yapıyorlarmış sadece.
Şimdi bir de Hospitalium Çamlıcaya sordum orada da 90+25 TL dediler de CD'yi sormayı unuttum :78:
Anladım canım...Bizimkinde de sırf dilindedir.Ev aldık,ankastrelerinizi biz yaptıracağız sakın yaptırmayın dediler aslı astarı çıkmadı.
Balkonu kapattık biz ödeyeceğiz dediler, yaptıralı 1 yıl oldu hala ödeyecekler
Şimdi de bebeğin şuyunu alıcam buyunu alıcam diyo ama pek sanmam.Ana kucağını aldırmayınca 1 nevresim,1 de tulum almış,görüp göreceğim o olur işte.
Onu da annem alışveriş etmese, almazdı da, illa yarışma huyu vardır kendisinin.
Benim doktor kendi hastanesine yolluyor beni testlere,devlet hastanesine, o yüzden ben ücret ödemedim...
Ama normalde labaratuvar tahlili olduğuna göre ödenir.Bazı hastaneler muayenenin içinde alıyorlar zaten ücretini belki öyle yapmıştır.
Başkentte bana öyle yapıyorlar,muayeneyi ödüyorum kan tahlillerini filan kapsıyor.
bblau sen nerde oturuyosun bahsettiğin yerler hep benim annemin civarıda:)
Rabbim kimseye muhtaç etmesin..
Yağımızla kavrulacağız..
Canım ikili test için 40 tl ödemiştim muayene ücreti hariç..
Bu sefer sadece 12 tl muayene ücreti verdim..
Ben aynı hastanede yaptırıyorum..
Kan verirken istiyorlardı istemediler bu sefer..
Benimde dalgınlığıma geldi sonradan farkettim..
Bakalım sonucu alınca isterler belki..
Kötü birşey çıkmasında..
Gözün aydın canım hadi geçmiş olsun.
Hayırlı olsun şeker..
Darısı bizlere..
Adencıgım gozun aydın.
Darısı hepımıze ınsallah.
Canım ama 100tl. muayene ücreti de abartı yani...Be 25e muayene oluyorum özelde..Bence vardır uygun fiyatlı yer illaki.
Aman yarabbi süperYa orda zaranın kaşe kabanını gördün mü bittim bittim
Evet ben de bambili şeyleri pek tutmuyorum, bazı kıyafetlerde güzel duruyor ama çoğunu basit gösteriyor...Benimki kız olaydı oğluna talip olurdum, tokideki kız anaları avuçlarını yalardı
Kız gökçeeeeee, CD'm var sahi benimmmmmmm dur aklıma geldi
Hipertansiyon için kardiyolojiye gittim ya kalp ultrasonuma bakıldı benim, onlar CD verdi bana
Ekiekieki
Baby Ugg - bebek ayakkabı bebek bot bebek çizme GittiGidiyor.com'da #44219870
Ayyyyy bunu almıyım mı şimdi baksanıza ne kadar tatlı
Kaç aylık olduğu yazmıyor ama ya:26:
Baby Ugg - bebek ayakkabı bebek bot bebek çizme GittiGidiyor.com'da #44219870
Ayyyyy bunu almıyım mı şimdi baksanıza ne kadar tatlı
Kaç aylık olduğu yazmıyor ama ya:26:
Herkese merhaba canım 16 günlük bir aradan sonra yazıyorum, 19 ağustosda kasıklarıma sancı girdi dr da hemen gel diyince ( malum myom ve düşük tehlikem var ) apar topar gittim myomlar baskı yaptığı için oluyormuş istirahat verdi bayramlada birleşince uzun oldu dün iş başı yaptım daha yeni, Allaha şükür şuan bişeyim yok ama bunlar olabilecekmiş dayanıcam artık zorlu bir süreç beni bekliyor, kızlar dr bana doppler vermişti dün girdim Allaha şükür bişey çıkmadı herşey güzel ıkılıde temiz çıktı diye ben 3 lü testi yaptırmadım imza aldı benden gerek duymadım, şuan 17 haftamıza girdik
geçmş olsun ve hayırslı olsun şekerim :)
HERRINGBONE TROUSERS WITH WAISTBAND - Trousers - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
WOOLLEN THREE QUARTER COAT WITH KNITTED COLLAR - Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
BABY PATENT LEATHER HIGH TOP SNEAKER - Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
azelya teyzesi bunlar nedir bi de bana. ne bunlar? alacan bunları yaşı 1,5 2 olacak yavrunun giydirip salacan ortalığa. Allah'ım yerım yerrrrrrrrrrrrrrr
HERRINGBONE TROUSERS WITH WAISTBAND - Trousers - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
WOOLLEN THREE QUARTER COAT WITH KNITTED COLLAR - Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
BABY PATENT LEATHER HIGH TOP SNEAKER - Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
azelya teyzesi bunlar nedir bi de bana. ne bunlar? alacan bunları yaşı 1,5 2 olacak yavrunun giydirip salacan ortalığa. Allah'ım yerım yerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?