- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.181
kızlar aranızda sigara içen var mı?
Ayyyy allah kolaylık versinnnnnnn
4 kilo maşallah maşallah
Ben 7 aylığım,erken doğum yapmış annem 1850 gram doğmuşum.Çok buruşuk,çikin ve de kıllıymışım :26:
Bi kolumla bi ayağım da yamukmuş içe doğru...Yazık kız bana
Parmaklarım kibrit çöpü gibiymiş,kan almak istemişler alamamışlar :44:
Annemi düşünsenize yazık, ilk doğumunuz, ilk gözağrınız, nasıl bi manzarayla karşılaşıyosunuz.....:26:
Ayyyy allah kolaylık versinnnnnnn
4 kilo maşallah maşallah
Ben 7 aylığım,erken doğum yapmış annem 1850 gram doğmuşum.Çok buruşuk,çikin ve de kıllıymışım :26:
Bi kolumla bi ayağım da yamukmuş içe doğru...Yazık kız bana
Parmaklarım kibrit çöpü gibiymiş,kan almak istemişler alamamışlar :44:
Annemi düşünsenize yazık, ilk doğumunuz, ilk gözağrınız, nasıl bi manzarayla karşılaşıyosunuz.....:26:
Ay çok kötü ya, Allah kimseye yaşatmasın, içi burkulur insanın, tutup kucağına almaya kıyamaz
Yeni doğan bebeklerin % 90 ı çirkin doğuyor zaten cnm..
Kardeşimle benim aramda 8 yaş var ve annem doğum yapmış ben eve gelmişim okuldan kardeşimi görünce ıyyyyy bu ne biçim kapkara bunu geri hastaneye götürün diye ağladığımı hatırlıyorum..
Benim eniştem ameliyat hemşiri ve sezaryanla doğumlarada giriyor..
bebişler karnımızda küçücük yerde ya her tarafı buzuş buzuş oluyor zaten ve eniştemin biraz kulakları büyük ( bana göre değil ama o öle diyor ) olduğu için çocukların hemen kulaklarını düzeltiyormuş düzgün dursun diye...
Yeni doğan bebeklerin % 90 ı çirkin doğuyor zaten cnm..
Kardeşimle benim aramda 8 yaş var ve annem doğum yapmış ben eve gelmişim okuldan kardeşimi görünce ıyyyyy bu ne biçim kapkara bunu geri hastaneye götürün diye ağladığımı hatırlıyorum..
Benim eniştem ameliyat hemşiri ve sezaryanla doğumlarada giriyor..
bebişler karnımızda küçücük yerde ya her tarafı buzuş buzuş oluyor zaten ve eniştemin biraz kulakları büyük ( bana göre değil ama o öle diyor ) olduğu için çocukların hemen kulaklarını düzeltiyormuş düzgün dursun diye...
Annenin olayınıda Rabbim kimseye yaşatmasın..
Ben de düşünüyordum dün kız kalbin temizmiş :) Dedim kendi kendime kim içiyordur, Gökçe çay bağımlısı bence sigara içiyordur dedim.Ben 19 yaşımdan bari aktif tiryakiydim canım.
oglu ve kizi olan kizlar... caniniz neler cekti ilk 3 ayda..?
benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...
kolay değil. kafana naylon çorap geçirdiğinde nasıl gözüküyorsan bence doğumdan sonra çocukların çirkin olması da buna benzıuor. daracık yerde sıkış tıkış yoldan geçiyor zavallım. çirkın olurlar tabi :))) enişten süpermiş ya. ahahah harıka vvalla.
içiyordum... çok özledim sigarayı ama :26: öğrendiğim günden beri hiç içmedim. ama canım çok istıyor yaaa...
hiii kıyamamyavrum benimmm...
benim eşim de öyle doğmuş bilyor musun? . annem (kaynanam) dokunamamış 2 ay. o kadar inceymiş ki kemıkleri kırılacak diye 2 ay pamuklara sarmışlar çocuğu. dedesi "bu çocuk yaşamaz" demiş. kaynanam hep anlatır. buruş buruş, kıllı, çirkin bişeydi diye.
şimdi de benim için dünya güzeli. adam 1,5 kilo doğmuş şimdi 85 kilo 1.85 boyunda danacık.
canım bende sigara tiryakisiydim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım çok çekerse 1 tane içiyorum. doktorum 5 e kadar izin vermişti(tabi çok dayanamazsam diye) ama ben dediğim gibi en fazla 1 tane içiyorum
bayanlar bebek haraketlerini daha net hisseden varmı aranızda? ben daha bişey hissetmiyorum hiç 16+6 haftalığım
Aferin kız, ben eşim yanımda sigara içerken alıp 3-4 nefes çekiyordum, sonra doktora sordum "doktor olarak değil kendi adıma cevap veriyorum eğer 1 sigara içmek seni rahatlatıyorsa iç, stres olma yeterki" demişti, o öle dedi diye günde 1 tane içmeye başladım, sonra vicdan azabı duydum ağladım daha bi stres oldum, şimdi sigara yerine homini gırtlak, sürekli birşey yiyorum :26: Tiryaki olmayan anlamaz zaten, hele bi de yanında içen varsa...Eşim artık yanımda içmiyor ondan otlanmayayım diye, iyi de yapıyor.
Aferin kız, ben eşim yanımda sigara içerken alıp 3-4 nefes çekiyordum, sonra doktora sordum "doktor olarak değil kendi adıma cevap veriyorum eğer 1 sigara içmek seni rahatlatıyorsa iç, stres olma yeterki" demişti, o öle dedi diye günde 1 tane içmeye başladım, sonra vicdan azabı duydum ağladım daha bi stres oldum, şimdi sigara yerine homini gırtlak, sürekli birşey yiyorum :26: Tiryaki olmayan anlamaz zaten, hele bi de yanında içen varsa...Eşim artık yanımda içmiyor ondan otlanmayayım diye, iyi de yapıyor.
aman sakın da başlama. süper valla. sıfır kilometre ciğerlerin var ne guzel.ben içmiyorum sigara
He evet işte ben de öyle bir dosuncuğumBirazcık uzun ve iriyim sölemesi ayıp olmasın
Sanırım premature bebek anneleri çocuk hep öyle çiroz kalacak korkusuna fazla semirtiyorlar evlatlarını
Benim için de doktor demiş anneme yaşamaz bu bebek,daha çok gençsin kızım üzülme yine verir Allah diye.
Rahmetli anneannem çok içerlemiş hatta, tek evladının ilk bebeği tabi. Ben büyüdükten sonra, doktoru her görüşümüzde, bak yaşamaz dedin ama nasıl kız oldu benim torunum gördün mü derdi adama rahmetli
canım bende sigara tiryakisiydim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım çok çekerse 1 tane içiyorum. doktorum 5 e kadar izin vermişti(tabi çok dayanamazsam diye) ama ben dediğim gibi en fazla 1 tane içiyorum
Ben iyi ki sigaraya hiç alışmamışım diyorum, şükrediyorum hep. Gerek hamileliğim için gerekse normal zaman için.
Çünkü iradem çok zayıf benim, sigarayla mücadele edemezdim kesinlikle. Diyet filan yapmakta zorlanmışımdır.
Ama tahminim kilo vermeye çalışmak, kendini yemekten kısıtlamak gibi bir şey olsa gerek. Sadece tahmin benimkisi ama hem sigarayı bırakmaya çalışanlar hem de hayatının bir döneminde diyet yapmış olanlar kıyaslayabilir sanırım.
Günde 1 tane mi?
Ya astım riskinden çok korkuyorum ben, kim sigara içerse astımlı doğuyor bebeğiAma doktorun dediği 5 çokmuş ya sayısı, eses diye bir sigara var nikotin 0.4 mü ne öle bişe, çekion çekion gelmiyor ama tatmin ediyor, ama Samsun'da yok, bi İstanbul da varmış.
Günde 1 tane mi?
Ya astım riskinden çok korkuyorum ben, kim sigara içerse astımlı doğuyor bebeğiAma doktorun dediği 5 çokmuş ya sayısı, eses diye bir sigara var nikotin 0.4 mü ne öle bişe, çekion çekion gelmiyor ama tatmin ediyor, ama Samsun'da yok, bi İstanbul da varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?