- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.161
Yaparsam görürsün amaaaaaaaaa
Kimi kıskanmışım gız
yapaman! biz yapacaz sen yapaman. kızın gelinlik giyecek düğünlerde. saçına sim döktürecen. kafasına da beyaz çiçekli bant takacan sen. cezalısın... (kızın olacağı için ceza kestım sana. bana da vermedın kızını ohhh)
fırat varya karikatür hani tırnak kafalı manyak bebe. onun meşhur lafıdır da kıskanç olduğun ordan belli lafı... o bakımdan şey ettim :))
yapaman! biz yapacaz sen yapaman. kızın gelinlik giyecek düğünlerde. saçına sim döktürecen. kafasına da beyaz çiçekli bant takacan sen. cezalısın... (kızın olacağı için ceza kestım sana. bana da vermedın kızını ohhh)
fırat varya karikatür hani tırnak kafalı manyak bebe. onun meşhur lafıdır da kıskanç olduğun ordan belli lafı... o bakımdan şey ettim :))
[
Çok teşejkkür ederim canım senin nasıl gidiyor?
Ayy o zaman çok tatlı bir oğlun varrrrDarısı başımızza inşallah.
59:
hangi çocuk? smiley mi? eheheheheh süper o zaman. :))) bu arada biri anjelına mı dedi? buyrun efem...
iyi iyi buna sevındım. ya bı yandan da çocuga yedrılen helal alınan haram dıyorlar amabilemedım heves işte.
ay ben küçükken aynı böleydim bak faceden arakladım eski resmimi Kuzenimin sünnetinde giymiştim, yüzümdeki boyaya bak
Eki Görüntüle 252659
Bu da sumo güreşlerine katıldığım aylardan
Eki Görüntüle 252660 Eki Görüntüle 252661
ay ben küçükken aynı böleydim bak faceden arakladım eski resmimi Kuzenimin sünnetinde giymiştim, yüzümdeki boyaya bak
Eki Görüntüle 252659
Baya baya gelinlik giymişin azelya sen de ama duvağı bile var
Halinden de gayet hoşnut görünüyo, ben de giydirecem kızıma kuaföre makyaj da yaptıracam
Uyşşşşşşşşşşşşşş deli oldum sana şişko
Bayıldım kız
Ay böyle oğlun olsun emi..
4 kilo doğur oğlunu
Eki Görüntüle 252659
Baya baya gelinlik giymişin azelya sen de ama duvağı bile var
Halinden de gayet hoşnut görünüyo, ben de giydirecem kızıma kuaföre makyaj da yaptıracam
Uyşşşşşşşşşşşşşş deli oldum sana şişko
Bayıldım kız
Ay böyle oğlun olsun emi..
4 kilo doğur oğlunu
yerim yaa tipie bakkkkkkkkkkk... kızım bizim zamanımızda böyleydi tabisi. hepimiz gelinlik gıydık kız kıza dans ettik düğünlerde. yaptık yani bunları. ama devır değişti bacım...
ahahahahahahhaha. o kızını yerim o zaman. ayrıca hakkat o nasıl mutlu bı srat yaa...
normal doğum olacaksa 4 kilo olmasın be :))) ama bende bayılıyorum etli butlu çocuklara.
İvit ama aynı gece sahne alcakmışım havasında bir makkaş varKesin annemi zorlamışımdır "munu da sür munu da" diye
Ben de etli butlu çocuk seviyorum ama işte çıkarana sormak lazım :86:
Normal doğum istiyorsanız kızlar etli butlu istemeyin..
Ablam maşallahh toplamda 13 kilo felan almış ve bebişi şuan 3700 doktor doğuma kadar 4 ü bulur demiş..
hatta geçebilirde demiş..
Kafasıda biraz büyük gibi demiş..
Doğumuda ayın 19 unda..
Sezaryan olacak..
Anı olmuş işte, sen de giydir o da ilerde arkadaşları gülsün diye paylaşır
AyyyyUtandım
Naıl çıkarırım ben 4 kiloyu
normal doğum olacaksa 4 kilo olmasın be :))) ama bende bayılıyorum etli butlu çocuklara.
Eki Görüntüle 252659
yeni gördüm..
Çok şekermişsin ama gelinlik içinde kasılmışsın..
Normal doğum istiyorsanız kızlar etli butlu istemeyin..
Ablam maşallahh toplamda 13 kilo felan almış ve bebişi şuan 3700 doktor doğuma kadar 4 ü bulur demiş..
hatta geçebilirde demiş..
Kafasıda biraz büyük gibi demiş..
Doğumuda ayın 19 unda..
Sezaryan olacak..
Ayyyy allah kolaylık versinnnnnnn
4 kilo maşallah maşallah
Ben 7 aylığım,erken doğum yapmış annem 1850 gram doğmuşum.Çok buruşuk,çikin ve de kıllıymışım :26:
Bi kolumla bi ayağım da yamukmuş içe doğru...Yazık kız bana
Parmaklarım kibrit çöpü gibiymiş,kan almak istemişler alamamışlar :44:
Annemi düşünsenize yazık, ilk doğumunuz, ilk gözağrınız, nasıl bi manzarayla karşılaşıyosunuz.....:26:
kızlar aranızda sigara içen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?