- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.201
Günde 1 tane mi?
Ya astım riskinden çok korkuyorum ben, kim sigara içerse astımlı doğuyor bebeğiAma doktorun dediği 5 çokmuş ya sayısı, eses diye bir sigara var nikotin 0.4 mü ne öle bişe, çekion çekion gelmiyor ama tatmin ediyor, ama Samsun'da yok, bi İstanbul da varmış.
davidoff 0.1 lik var. çek çek gelmiyor. ama dudak tiryakiliği için birebir. valla eğer canım çekerde 1 - 2 nefes almazsam çok geriliyorum.
Benim kayınvalide eşime hamileyken içmiş. Bırakamamış. Ama eşim astımlı değil hamdolsun.
Anneme sorayım hele, hiç içmiş mi bende veya kardeşimde.
Bu arada İstanbuldan birşey lazımsa yollayabilirim.Tabi sigara yollayayım demek pek iyi bişey değil ama, yani çok lazımsa diye şeediyorum....
azelyacım ben onceden alıyodum o sıgaradan bırakmak ıcın
ama onlar yasal degıldı tekellerde falan satılmıyodu
gızlı gızlı satılıyodu smdı resmılestımı bılmıyorum
bende tıksındım ama esım yada baskası ıcınce kokusu hosuma gıtmıyorAaa iyiymiş o, bi de ince bir sigara vardı light ondan içmiştim o da iyiydi.
Yasal değilmiş canım, pis işlere bulaşmayakÇok teşekkür ederim düşüncen için İşte sonucu bilsem devam ederdim ama kaderin işi belli değil olur mu olmaz mı Allah korusun olursa da ne vicdanım ne eşim yakamı bırakır :26:
Hadi yaa, demek ki ondan heryerde yok sağol canım..
Allah yardımcımız olsun ya, benim annem ne güzel bana hamile kaldığı gibi tiksinmiş sigaradan, keşke ben de öyle olsaydım.
merak etmen normal o yuzden kendını boyle hıssedıyorsundurkızlarr selamm.nasılsınız? benim keyfim kacık daha doğrusu neden böle hissettim onu da anlamadım.bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür :) ama bebişin cinsiyetini öğrenemedim bi de üstüne kafam karıstı iyice doktorun biri kız diğeri erkek dedi aynı gün içinde.17 haftalığız şimdi detaylı usg olacakmıs bi sonraki ama 1 ay sonra seytan diyor bi kaç gün sonrada baska bi doktora git.ben neden takıldım böle yaaa...offffffffff
Ayyyy allah kolaylık versinnnnnnn
4 kilo maşallah maşallah
Ben 7 aylığım,erken doğum yapmış annem 1850 gram doğmuşum.Çok buruşuk,çikin ve de kıllıymışım :26:
Bi kolumla bi ayağım da yamukmuş içe doğru...Yazık kız bana
Parmaklarım kibrit çöpü gibiymiş,kan almak istemişler alamamışlar :44:
Annemi düşünsenize yazık, ilk doğumunuz, ilk gözağrınız, nasıl bi manzarayla karşılaşıyosunuz.....:26:
Ayyyy allah kolaylık versinnnnnnn
4 kilo maşallah maşallah
Ben 7 aylığım,erken doğum yapmış annem 1850 gram doğmuşum.Çok buruşuk,çikin ve de kıllıymışım :26:
Bi kolumla bi ayağım da yamukmuş içe doğru...Yazık kız bana
Parmaklarım kibrit çöpü gibiymiş,kan almak istemişler alamamışlar :44:
Annemi düşünsenize yazık, ilk doğumunuz, ilk gözağrınız, nasıl bi manzarayla karşılaşıyosunuz.....:26:
Evet bak dediğin olabilir, diyette olupta dondurma yiyememek gibiYa illet birşey, aslında gerçekten kafada bitiyor herşey, ne tiryakiler bırakıyor..Ben bırakma taraftarı değilmişim ama onu anlaıdm, doğumdan sonra yine içerim diyordum geçen eşime..Parayla kendimizi ufaktan ufaktan öldürüyoruz işte.
ah ahhhh o kadar özledim ki hele akşam yemekten sonra içlenini... ama içmem asla...
aman sakın da başlama. süper valla. sıfır kilometre ciğerlerin var ne guzel.
ahahah hiç böyle düşünmemiştim bak. evet annelerin semirte olayı doğru olabılır. benim anam da ben 1 haftalıkken benım ağzıma hamsi ezip koymuş. o yuzden hamsi gibiyim derim hep. insan palamut koyar be.. böyle iri kıyım olaydım ne güzel...
hiç içmesen??? :26: içme be gülüm boşver..
ah ahhhh o kadar özledim ki hele akşam yemekten sonra içlenini... ama içmem asla...
aman sakın da başlama. süper valla. sıfır kilometre ciğerlerin var ne guzel.
ahahah hiç böyle düşünmemiştim bak. evet annelerin semirte olayı doğru olabılır. benim anam da ben 1 haftalıkken benım ağzıma hamsi ezip koymuş. o yuzden hamsi gibiyim derim hep. insan palamut koyar be.. böyle iri kıyım olaydım ne güzel...
hiç içmesen??? :26: içme be gülüm boşver..
kızlar yapmayın Allah aşkına. içmeyin etmeyin. size bişi anlatacam.. hatta bunu ekşide de yazdım...
" 7 aylık hamile sigarayı bi türlü bırakamamış bi arkadaşım vardı. doktorun dediği 3 tane iç bari lafını 3 tanenin zararı olmaz olarak algılamıştı zavallım.
ha tabi bu 3 tane ile kalmadı ve içtiği sigara sayısı günde bildiğin 10'u geçmeye başladı. bi gün birlikte kontrole gittik. doktora "sizin dediğiniz 3 tane sigarayı günde 10'a çıkardı" diye şikayet ettim. doktor ultrasona aldı kızı. yak dedi bi sigara.
yuh dedim içimden doktora bak. arkadaşım şaşırdı tabi. yak dedi doktor yak...
yaktı arkadaşım. bak şimdi sana ne gösterecem dedi ve 3 boyutlu ultrasonda arkadaşım içine bi nefes çekerken doktor da o sırada bebeğin yüzünü zoomladı...
ben hayatımda böyle bi irkilme böyle bir rahatsız yüz ifadesi daha önce görmedim arkadaş.
off off!
sigara içerken keyif alan insanlardanım. bırakmayı da düşünmedim hiç. muhtemelen de başlayacam yine sütten kesılınce miniğim. ama kızlar o ıfadeyı unutamıyorum. yapmayın etmeyin.
1 sigara; en fazla 15 fırt bilemedin 20 nefes olsun. 20 nefeslık zevk için değer mi o ifade bilemedim :26:
aaaaa bblau bende 7 aylığım şekerim..1750 kg.doğmuşum.aynen senin dediğin gibiymişim.sesim bile çıkmıyormuş ağlarken..
annem hep der sesini sonradan duyurdun tam duyurdun diye!:))))bide küçükken çok yaramazmışım,hiperaktifmişim resmen.ama benim daha annemin karnındayken belliymiş.3.5 aylıkken daha doğana kadar hiç durmadan tekmeliyormuşum.ee dayananamışım 7 aylıkken fırtlamışım.))
Aferin kız, ben eşim yanımda sigara içerken alıp 3-4 nefes çekiyordum, sonra doktora sordum "doktor olarak değil kendi adıma cevap veriyorum eğer 1 sigara içmek seni rahatlatıyorsa iç, stres olma yeterki" demişti, o öle dedi diye günde 1 tane içmeye başladım, sonra vicdan azabı duydum ağladım daha bi stres oldum, şimdi sigara yerine homini gırtlak, sürekli birşey yiyorum :26: Tiryaki olmayan anlamaz zaten, hele bi de yanında içen varsa...Eşim artık yanımda içmiyor ondan otlanmayayım diye, iyi de yapıyor.
tunaydın guzel anneler
bende kendimi tek sanıp vicdan azabı cekıyodum
bende cok canım ıstedıgınde ıcıyorum
doktordan geldım smı baya ıltıhaplanmıs bogazlarım burnum falan
antıbıyotık verdı hamıleler ıcınmıs ama yınede ınsan kotu hıssedıyo kendını :26:
benim oglusum 4.5 aylik... ben coktandir icimde hissediyorm hareketlerini... ama disardan elleyince hissedemiyordum... sana tavsiyem gece sirt ustu yat ve elini karninin uzerine koy belki hissedersin... yaramazlar biz uyumaya hazirlaninca harekete geciyolar cunkuuu
merhabalar herkese,
kızlar çok yoğunum başımı kaşıyacak halim yok..
geçmişi okuyamıyorum o nedenle..
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah..
Ben de hamileligimi ogrenmeden once 1 paket falan iciyordum gunde nerdeyse.
Ama ogrenince bıraktım. Ama bu aralar esimi sigara icerken gorunce bazen canım cekiyor 1 nefes cekiyorum
Esim en sonunda patlatıcak agzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?