- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.141
HERRINGBONE TROUSERS WITH WAISTBAND - Trousers - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
WOOLLEN THREE QUARTER COAT WITH KNITTED COLLAR - Coats and Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
BABY PATENT LEATHER HIGH TOP SNEAKER - Shoes - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
azelya teyzesi bunlar nedir bi de bana. ne bunlar? alacan bunları yaşı 1,5 2 olacak yavrunun giydirip salacan ortalığa. Allah'ım yerım yerrrrrrrrrrrrrrr
Sağolasın juliam robertsımYeter diyorsun da kalbim söz dinlemiyor, dayanamıyorum
Merhaba dedim ayolll küsmüyüz yoksa
gunisigimmm, canım sana yanıt yazmadan gıtmek ıstemedım.
Ama bır anda ısler bastırdı.
Evet, kucuk bır operasyon gecırdım.
Hatta 1,5 tan ıkı dıyebılırım
Soyle; gozunu korkutmak ıstemem ama ılk operasyonda canımı cok acıttılar.
Ben dayanamadıgım ıcın kalktım masadan.
Ama ıkıncı operasyonum cok guzeldı.
Hııııc anlamadım ne oldugunu, hatta ılkı gıbı olacak dıye oyle tedırgın gıtmıstım kı!
Capaydı sanırım 2. gıttıgım hastane.
Eger agrın artar, sıskınlık cogalırsa sanırım operasyondan baska secenegın kalmaz.
Cunku benım agrım coktu, dusun bırak oturmayı yuruyemıyordum bıle.
Gecmıs olsun canım, ınsallah bır an once ıyılesırsın.
Baharcıgım,
Ah bır cınsıyet bellı olsa.
Vuracagım kendımı magazalara, markafonı ye.
Esım su an ıyı gunlerını yasıyor anlayacagın
Ama cok kızacagını sanmam.
Cunku onun da benden pek bır farkı yok.
AY BU ARADA 3LÜ TESTİMİN SONUCU ÇIKTI O DA İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR. ohhh rahatladım. stres başmıştı sabahtır.
evet kanz'dan aldım bende.
Google Images
buna benzıyor ama paçalarında ekose kumaşları yok teyzesi. sen de bendensin bambik gumbık olan şeylerı sebmıyosun. :)))
Kızlar ya, benım kuzunun cınsıyetı bellı degıl.
Ama ben markafonı de gordugum papuclardan almak ıstıyorum
Su modellerden hangısı sızce hem kız hem erkek bebek ıcın uygun olur?
Eki Görüntüle 252579 Eki Görüntüle 252580 Eki Görüntüle 252581
Herkese merhaba canım 16 günlük bir aradan sonra yazıyorum, 19 ağustosda kasıklarıma sancı girdi dr da hemen gel diyince ( malum myom ve düşük tehlikem var ) apar topar gittim myomlar baskı yaptığı için oluyormuş istirahat verdi bayramlada birleşince uzun oldu dün iş başı yaptım daha yeni, Allaha şükür şuan bişeyim yok ama bunlar olabilecekmiş dayanıcam artık zorlu bir süreç beni bekliyor, kızlar dr bana doppler vermişti dün girdim Allaha şükür bişey çıkmadı herşey güzel ıkılıde temiz çıktı diye ben 3 lü testi yaptırmadım imza aldı benden gerek duymadım, şuan 17 haftamıza girdik
Aman yarabbi çok seksiiiiiiiben de yabancı sitelerden alışveriş yapabilen bir kardeş istiyorum yaaaaaa :84:
Herkese merhaba canım 16 günlük bir aradan sonra yazıyorum, 19 ağustosda kasıklarıma sancı girdi dr da hemen gel diyince ( malum myom ve düşük tehlikem var ) apar topar gittim myomlar baskı yaptığı için oluyormuş istirahat verdi bayramlada birleşince uzun oldu dün iş başı yaptım daha yeni, Allaha şükür şuan bişeyim yok ama bunlar olabilecekmiş dayanıcam artık zorlu bir süreç beni bekliyor, kızlar dr bana doppler vermişti dün girdim Allaha şükür bişey çıkmadı herşey güzel ıkılıde temiz çıktı diye ben 3 lü testi yaptırmadım imza aldı benden gerek duymadım, şuan 17 haftamıza girdik
kız anneleri sizi de unutmadım bi kreasyon da sizin için tasarladık...
RAINCOAT WITH REMOVABLE HOOD - Coats and Jackets - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
SHIRT DRESS WITH BELT - Dresses - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
FURRY BOOT - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
POLKA DOT NECK SCARF - Accessories - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA United Kingdom
Allah'ım delirecem.. kızım da olsun. oğlum da. zara benim olsun. hepsi benım olmalı. benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı...
aysebahar kanz o kadar iyi mi ya? iyi iyi bilmeden iyi alışveriş yapmışım demek ki. ama hakikaten kumaşları falan da farklı gbii geldi bana.
Günaydın milleeeeeeeeeeeeet, herkesler iyidir inşallah ve bugün güzel bir gün olur umarım.
Hepiniz fotolarınızı koymuşssunuz, valla bu platform artist kaynıyormuş da haberimiz yokmuşBende mi koysam aceba kıskandım sizi... :)
Dünyam, çok sevindim tatlım, gözünüz aydın. Adam da en kısa zamanda toparlar umarım.
Juweline, canım, sana da ablandan dolayı çok geçmiş olsun... Çok üzüldüm ama, demek ki kader böyle imiş. Vardır bunda da bir hayır...
Adese'cim, geçmişi ancak okuyabildim, baban için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...
Gelmiş geçmiş olsun canım...Bundan sonra sıkıntın olmaz inşallah.
çok teşekkür ederim
Gelmiş geçmiş olsun canım...Bundan sonra sıkıntın olmaz inşallah.
Ya yurtdışından nasıl alışverik yapıyonuz?
Yaparız yapmasına da gümrüğe takılmadan geliyor mu bunların kargoları?
Bilgi verin yaaaaaaa.....
Yaw kız kardeşim üniversitedeyken neredeyse Avrupanın tamamını gezdi.Yeni bitti okulu.Çocukcağızım yetişemedi teyzesinin aktif dönemine yoksam neler getirtirdim var yaaaaaaaa
Gökçe diye bağırdın ama julia ile idare et tatlım...
Ben bu çocuğu oğluma benzetiyorum
Çok özledim onu....
Of offfffffffffffff
Kuzularımı özledim kızlar
Burnumda tütüyorlar
kızlar siz hiç zaranın fiyatlarını gördünüz mü
Gökçe diye bağırdın ama julia ile idare et tatlım...
Ben bu çocuğu oğluma benzetiyorum
Çok özledim onu....
Of offfffffffffffff
Kuzularımı özledim kızlar
Burnumda tütüyorlar
CAnım kullandıkça göreceksin farkı...
Gerçekten Kanz güzel ürün satıyor
Aaz pahalı ama değer...
Chicco nun ürünlerini Kanza göre kalitesiz buldum...
Oysa aşağı yukarı aynı fiayat
sen yurtdışından alışveriş yapamıyacaksın bblaueheh yapmıyacaksın... sana yasak. kızın gelinlik gıyecek.. hani şu üstünde barbie olan ayakabılar varya onlardan gıyecek. eheheheh. ohh canıma değsin...
hangi çocuk? smiley mi? eheheheheh süper o zaman. :))) bu arada biri anjelına mı dedi? buyrun efem...
muhteşem. (hemen de kıskanmış kıskanç. kıskanç olduğun ordan belli)
iyi iyi buna sevındım. ya bı yandan da çocuga yedrılen helal alınan haram dıyorlar amabilemedım heves işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?