2012 Şubat Anneleri

Ay ne güzel yaaa, benim de canım aksilik hep kızartma, pizza, hamburger, kola çekiyor

aynen. burger yıyorum ayda 1. öyle bı hak tanıdım kendıme.. :26: napayım dayanamıyorum. ama sigara içmiyorum bak.

sizleri seviyorum kizlar iyi dilekleriniz icin cok cok saglun ins hersey guzel olacak sabrin sonu selamat buna inaniyorum ben

inan güzelim inan. olacak tüm güzellikler o güzel kalbinin en ortasından vuracak seni.

En son 1 ay önce gittim 10 ağustosta, bugün 20 haftalığız yani 16 felan oluyor sanırım 165 gramdı..Yarın tekrar gidicem kısmetse.

16 haftalıkta 165 gram anladım , ooo 20 haftalık olmussun ne güzel yarıladın sayılır hayırlısıyla,

başka bayanlar bebeklerinizin haftalık ve ağırlıklarını paylaşırmısınız.

Uff benimki de aynisi durur durur cikicak vakit sunu mu giyiyim bu parfumu mu sikayim, utu yapmaya kalkar ben kapida beklerim. Ben de hazirlaniyom ama babamdan terbiyeliyim ben, kapida beklemeye dayanamaz kendisi, evde 4 bayan olunca, biz de onu kizdirmayalim diye ogrendik tabi mecburen.
Ama isyerinde bi tane tez canli bir hatun var yolucam sacini bi gun, gene bi soru sordu bi dakka dedim mesgulum, benim yanitimi beklemeden mail atmis herkese, ben de dedim sen cik aradan madem ben hallederim, saygisiz nolucak...

Ay ne güzel yaaa, benim de canım aksilik hep kızartma, pizza, hamburger, kola çekiyor

Pızza ve hamburger bırer defa ıstedı canım, yedım.
Sımdı pızza yerım belkı yıne ama, hamburger yıyemem galıba.
Icınde et urunu olan hıc bır yıyecegı gormek ıstemıyorum.
Bana o kadar ıtıcı gelıyor kı.
Ogle yemegınde kofte vardı mesela.
Goruntusu bıle berbattı bence.
Allah affetsın, nımet tabıı ama bu donemde öğğ dedım hepsınden.

Kolayı daha dogrusu asıtlı ıcecegı belkı 7-8 yıldır ıcmıyorumdur.
Bır yazı okumustum kolanın yapımı ıle ılgılı.
O gun mıdem nasıl bulandıysa bır daha ıcemedım.

çok sevindim :) inşallah Allah tez zamanda sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip eder:)

aynen. burger yıyorum ayda 1. öyle bı hak tanıdım kendıme.. :26: napayım dayanamıyorum. ama sigara içmiyorum bak.
Sigaranın yanında burgerin lafı olmaz ya Ye afiyet bal şeker olsun

16 haftalıkta 165 gram anladım , ooo 20 haftalık olmussun ne güzel yarıladın sayılır hayırlısıyla,

başka bayanlar bebeklerinizin haftalık ve ağırlıklarını paylaşırmısınız.

Hayırlısıyla yarıladık canım, darısı başınıza...gebelik sitesinden de baktım 16. haftalarda 150 gr. bebeğinizin kilosu diyor.Hayırdır kaç çıktı kilo? Bu hafta gittiğimde 320 gr. olması lazımmış benim.

Hahaha ay mide bulanması dedin de, benim öyle şeylerden okusam da görsemde midem bulanmıyor..Hemen kolayı savunup diğer markaların karalamasıdır diye düşündüm

bişey soracam açılın...

ben şimdi sata göre yarın 18 haftama girecem ama ultrasona gore 19+3 günlük falanım. neyim kızım ben? hangisi doğru?

ha bir de kaç aylık olduk biz şimdi? sorana. 4 diyorum 5 dıyorum. bilemedım ne dıyecegımı :)

Sata göre baz alacaksın diye biliyorum, çünkü ultrasonda 1 hafta ilerde çıkman bebeğin gelişimi ile alakalı, şu an 20 haftalık bir bebek büyüklüğünde yani..18. haftama giricem derken 17+1 mi olacaksın?

Ben dün doktora gittiğimde sordum normalde benim ki SAT a göre 12 gün felan geriden geliyordu ve dün gittiğimizde 17+4 felan olması gerekirken doktor 18+0 dedi..
Ve dedim ki benim kafam karışıyor doktor bey ben SAt a göremi doğum yapcam bebeğin gelişimine göre mi dedi bebeğin gelişimine göre dedi..

Benimki de oyle tutarsiz cikiyo, SAT gecikmisti benim.
SAT a gore bakiyor doktor ama sonra ultrasona gore duzeltiyor, ben ultrasona gore olana alistirdim kendimi.
Ay olarak da annem de soruyor , ne bileyim ben artik hafta konusuyoruz, bence soyle oluyor, 4 bitti, 5 in icindeyiz.

Ay kafam karıştı, ee benimki ultrasonda 1 hafta ilerden gidiyor, şu an 21 haftalık ultrasona göre o zaman ben 19 hafta sonra doğurcam mı kız :26:

Hahaha ay mide bulanması dedin de, benim öyle şeylerden okusam da görsemde midem bulanmıyor..Hemen kolayı savunup diğer markaların karalamasıdır diye düşündüm

Ben cok safım galıba, hemen ınandım :26:

Ben sat.ı dıkkate alıyorum.
Cunku usg ye gore gerıdeyım ve bu benım ısıme gelmıyor
Sen de 4,5 aylık de, ortası olsun

hayır yarın 18+0 olacam. 17.nci haftayı devırecem yani. ardımda bırakacam azo. anlıyo musun beni.
ama ultrasona gore ben yarın 19+4 falan olmam gerekıyor.

aaaa yanı ben ocagın sonunda doğuracam gibi. ıyı ıyı sevındım.

bblau kullanıcısından alıntı

Sorma millet karısını bekler kapıda evden çıkarken ben adamı bekliyorum!!
Bi de pimpirik, illa evin her bi yerini kontrol edecek de çıkacak. Be hey adam, madem takıntılısın o zaman az tezcanlı ol dimi.
Yok.Tem takanaklı hem uyuntu.
Mutfakta filan bana yardım ettiği zamanlar boğulacak gibi oluyorum. Geçen bi mantar yıkadı,Allah seni inandırsın 1 saatte 1 paket.

yaa elektirkler kesildi burda..offf..ne okuyabildim sayfaları,şimdi okuyorum..benimkide evin heryerini kontrol etme huyu var..köşe bucak evden çıkarken mıy mıy bakacak illa!takıntısı var,,hadi tamam artık yeter diyorum çok bişey yaptığıda yok,evin içinde dolanacak illa!!!sorunlumudur nedir...birtek benimki değilmiş demekki!inşallah oğlum babasına benzemez!yanarım valla!bitanesi yetiyo!

ben dün doktora gittim 16+2 200 gr.dedi.eşimde diyoki bu obez galiba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…