2012 Şubat Anneleri

alla alla söylesin canım ne olacak? evet gelmiştim dersin ne var bunda? yetmiyor tatmin olmuyorum tek doktorla, bebeğimi merak edıyorum dersin!

ha eşim bıraz terstır boyle konularda dıyorsan o son gıttıgın hastane için "hiç önermiyorlar canım o hastaneyi bence başka yere gıdelım" de kandır. madem taktın bu kadar illa görecem dıyosun..

bende DÜNYAM sen eşine söyle canımcım..
ben rahatsızlanmıştım sen yoktun seni korkutmamak için bişi sölemedim ama o hastaneye gittim 1 kere dersin...bence haberi olsunki boşuna stres yaşamak bir kere söyle kurtul..
yalan yalanı getiricek yoksa

bende aynı senin gibiyim,ilgisiz bi anne miyim acaba diye düşündüğüm oluyor bu yüzden:44:doktorları sevmiyorum galiba ondan...bi sorun olursa nasılsa bir belirti olur diye düşünüyorum 2saat uzaklıkta bi hastaneye gidiyorum ,bu cumartesi 3lü test için gitmem gerekiyor ama öyle zor geliyor ki

yok canım senin yaptığın normal bence,yani doktor nezaman çağırırsa ozaman gitmek lazım seni yaptığın gibi ama dayanamıyoruz işte..keşke bende sakin bi insan olabileydim..
normaldede hiç sakin,rahat bi yapım yoktur ,birde hamilelik eklenince iyice paronayak oldum!!!!:))))))))

çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah,bu tablet hakında nette bile pek birşey yazmıyor,ancak yurtdışında yaşayanlar bilebilir sanırım,isviçrede imal edilmiş bitkisel bi ürün,bendede demir anemisi var karşılamassa die çekindim biraz,doktorum hamileliğimin başlangıcında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdı 18+2 yim bi daha yaptırmadı,başlangıçta demir için 3 kutu iğne yedim(15 iğne) bu ilacı tanımıyorum ama mecbur içicem bunu önerdiyse vrdır bi bildiği dedim aldım:44:

anlamıyorum arkadaşlar bende bi gariplik mi var?

dunyam80 doktora gitmek istiyor eşini arıyor ve eşi hayır dıyor. sonra bakarız diyor. sonra dunyam80 bundan önce eşinden habersiz gittiği doktor "aaa sızı hatırladım siz 1 ay önce de gelmiştiniz" diyecek diye korkuyor. (burayı hala anlamış değilim) çünkü eşinden izin almadan gizli gizli gitmiş.

anlamadığım kısım da bu! eşinden neden izin alırsın bebeğini görmek için? hadi diyelim eşin ters bi adam, maddi açıdan eşine bağımlısın, görümcen kaynana garip kişilik o yüden çekiyorusn kendini biraz böyle şeyleden. tamam olabılır de boyle şeylerde bi insanın bebeğini görmek istemesi özellikle de son zamanlarda kötü bi olay yaşamışken neden bu kadar buyuk sorun oluyor? gittim yahu ne var dersin olur biter..

kıt kafamla ben mi olayı anlamadım acaba! :44:

Hayırlı günler güzel bayanlar..

Dün gece sağ bacağıma bir kramp girdiki sormayın..
Hala ağrıyor..
Bol bol süt içiyorum bide içmesem ne olacak acaba..

düne kadar bende meraklı ama sakin kalmaya calısıyordum.doktorun dediği tarihlerde gidiyordum takiiii dün kafamı karıstırana kadar onlar.şimdi kurtlular gibiyim acaba evin yakınına doktora gidip geliversemmi derken buluyorum kendimi.

bu konuda bende sana katılıyorum kesinlikle böyle basit bi olay yüzünden stres yaşayıp karnındaki bebeği üzmen hakszılık dünyam..
canım arkadaşım bence sen açıkça söyle kocana hiç boşauna stres yaşama tatlım...yaptığın bir yanlış yok, gizli iş yaparak kendini gereksiz yere suçlu durumuna düşme, işe gizem katmaya gerek yok

bu bebeği umursamıyorum galiba ben diye çok kızdım kendime.. belkide ilk bebeğim olduğu için, daha önceden kötü bir şey yaşamadığım için bu kadar sakinim galiba buna bağlıyorum ben..
bu cumartesi benimde kontrolüm var özledim kuzumu. allaha emanet bebeklerimiz o ne derse o olur..

Her aile farklıdır cnm..
Dünyacım biraz da sessiz bir kişi sanırsam..
Yani evin içinde huzursuzluk çıksın istemedği için onlardan habersiz birşey yapmak istemiyor..

canım eşi ters olmayanlar anlamıyorlar galiba
benimde eşim geç kalkıyor ben hiç onu beklemiyorum bile kalksında gidelim diye
ya tek yada annemle gidiyorum
hele ikiz dediği gün 3 tane hastaneye gittim doğrumu diye

Hala ağrıyor..

canım sorma bende sabah uyandıım sağ ayağıma kramp girdi.
ben hiç süt içemiyorum onla ilgisi olabilir mi diyorsun?

süt içmememle ilgisi varsa çok üzülürüm

bende geçenlerde evimin çok yakınında,tam çaprazımda sayılır,bim in yanında bi apartmanda bayan kadın doğumcu tabelası gördüm..gözüme kestirdim!:))ah dedim kendi kendime markete diye çık git doktora ,bebişini gör!bunu değerlendiricem ama şöyle bi 10 gün falan geçsin..

Hala ağrıyor..

aynen uykumdan uyuandırmaya başladı kramplar.

aynen. gittimse gittim kardeşim bu kadar yani.

Her aile farklıdır cnm..
Dünyacım biraz da sessiz bir kişi sanırsam..
Yani evin içinde huzursuzluk çıksın istemedği için onlardan habersiz birşey yapmak istemiyor..

elbette farklı anladığım kadarıyla duynam80 de çekinıyor biraz. ama hayır olay çok basit bi olay bu kadar stres yapmaya değecek bi konu değil. mesele bi annenin bebeğini görmek istemesi(

basmadı valla kafam bu işe.

Ah, ınsallah oyledır canım ya.
Valla kız derse havalara ucarım.
Elbette hayırlı ve saglıklı olsun ama ıste gonlum kızdan yana napıyım

Hanı soru soranlar oluyor, yorumları fark edılmeyenler yada, sonra dıyorlar ya kımse yanıt vermedı.
Cok uzuluyorum o zaman.
Kendı adıma yazayım, zaman zaman okuyorum ancak yanıt yazacak zamanım olmuyor.
Kımı zaman da, cok fazla yorum oluyor, gozden kacırıyorum.
ınsallah kımseyı guvendırmıyorumdur bu anlamda.

Mesela dunden berı Bahar'a tesekkur edecegım, gecmıs olsun dılegı ıcın.
Oldukca gec fark ettım yorumunu, ancak sımdı yazmaya fırsat bulabıldım.
Tesekkur ederım Baharcıgım.
Ayrıca sen nerelerdesın?

Ama benım face ım yok kı, sız face gıdersenız ben buralarda yapayalnız kalırım.

Son düzenleme:

Canım bak acıklamaya calısayım simdi.

Esim'e ve ailesine ters geliyor benim surekli doktora gitmem. Onlar gitmemisler doktora. Gorumcem 3 kere gitti zaten 9 ay boyunca 3. de dogurdu zaten. Onlara kasa cinsiyetini ogrendik ya tamam daha gitmeye gerek yok hastaneye!

Esim de hep izin vermiyor gitmeme. Once hayır dedi telefonda sonra neden diye sordu. Bebegimi gormek istiyorum hem de cinsiyetine tekrar bakarız emin olamıyorum dedim. Sonra tamam bakarız dedi.

Doktora gelince tabiki beni atırlamıycak ama bilgisayarda baktıgında en son ne zaman geldigini soyluyor kac haftalıkken gelmşsin diye. Esimden habersiz gittigim icin kızacagını dusunuyorum. Cunku o gun esimle birlikte gidecektik ve isi cıktı gelmedi ben de sinirlendim gittim ama salak doktor cinsiyetini soylemedi ben de bak ben demistim soylemez der diye soylemedim gittigimi o gun doktora. 2 gun sonra esimle birlikte gittik baska doktora ama benim sıpa gostermedi cinsiyetini. Bu sefer kaynanam basladı ben dedim gitmeyin gostermez dedim diye!

Bugun gitmeye ikna ederim gibi geliyor zaten bana. Derim zaten kotu seyler yasadık bebegimi merak ediyorum iyi mi saglıklı mı falan diye.

Bir de dun salak gibi gorumcemin cocugu yere dusuyordu kafasını vurcak diye atladım yere birden onu tutayım diye. Karnıma agrı girdi birden ve hep kasıklarım agrıdı. Korktum biraz ama gorumcem hic oralı degil atlamasaydın bosver yuksekten dusmuyo dusseydi dedi. Hic bisey oldu mu agrın var doktora gidelim demedi!

Son düzenleme:
canım eşi ters olmayanlar anlamıyorlar galiba
benimde eşim geç kalkıyor ben hiç onu beklemiyorum bile kalksında gidelim diye
ya tek yada annemle gidiyorum
hele ikiz dediği gün 3 tane hastaneye gittim doğrumu diye

bende tek şu yönünden çekiniyorum eşimden,o ultrasonu zaralı buluyo,bende sık gitmek isteyince ısrarlarıma dayanamıyo tabiki ama sonradanda beni vicdan azabına sokuyo,hiç düşünmüyormusun bebeği
böyle dürekli ultrasona gidilirmi diye!sırf bu yüzden arada gidersem ona söylemicem diyorum ama söylemedende duramamki!

benimde ilk bebek,ondan olabilir doğru söylüyorsun,hamilelğimde de hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar çok şükür günlük hayatta fazlasıyla dikkat ediyorum,allaha emanet dediğin gibi,kötü bişey olacağı varsa da oluyor zaten...çok tasalanmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…