- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.441
Konu: Doktora gitmek istiyorum. Esim de once hayır deid sonra bakarız dedi.
Simdi, eisme baska doktora gidip cinsiyetini onaylatmak istiyorum dedim. Son gittigim hastaneye gidemiyorum o yuzden.
Diger hastaneye de 1 ay once gittim kimsenin haberi yok gidersek oraya gideriz buyuk ihtimalle. Ama orda da doktor en son 1 ay once gelmissiniz derse yalanım ortaya cıkar diye korkuyorum. Cunku bakıyor ne zaman gelinmis en son diye bilgiisayardan.
alla alla söylesin canım ne olacak? evet gelmiştim dersin ne var bunda? yetmiyor tatmin olmuyorum tek doktorla, bebeğimi merak edıyorum dersin!
ha eşim bıraz terstır boyle konularda dıyorsan o son gıttıgın hastane için "hiç önermiyorlar canım o hastaneyi bence başka yere gıdelım" de kandır. madem taktın bu kadar illa görecem dıyosun..
ben bu zamana kadar doktorum ne zaman gel derse o zaman gittim kontrole.
onun dışında allahıma şükür acile dahi gitmedim.. ben mi çok sakinim normali mi böyle olması gerekiyor bilmiyorum ama sizleri gördükçe ve okudukça bende bir gariplik olduğunu düşünmeye başladım..
bu kadar sakinlik iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum?
ben bu zamana kadar doktorum ne zaman gel derse o zaman gittim kontrole.
onun dışında allahıma şükür acile dahi gitmedim.. ben mi çok sakinim normali mi böyle olması gerekiyor bilmiyorum ama sizleri gördükçe ve okudukça bende bir gariplik olduğunu düşünmeye başladım..
bu kadar sakinlik iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum?
prensesiniz hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.bahsettiğiniz tableti duymadım daha önce arastırmak lazım hepsini birarda karsılıyorsa daha mantıklı gibi.ben bu ay kan hapına baslayacağım multivitamin ve calsiyum magnezyum tableti alıyorum.daha önceki gebeliğimde yüksek tansiyonda dolayı hastanede yatmıstım o sebeple verdi şimdiden önlem olsun diye.bi kaç ay sonrada coraspirine baslayacakmısız öle dedi.
yok canım senin yaptığın normal bence,yani doktor nezaman çağırırsa ozaman gitmek lazım seni yaptığın gibi ama dayanamıyoruz işte..keşke bende sakin bi insan olabileydim..
normaldede hiç sakin,rahat bi yapım yoktur ,birde hamilelik eklenince iyice paronayak oldum!!!!:))))))))
anlamıyorum arkadaşlar bende bi gariplik mi var?
dunyam80 doktora gitmek istiyor eşini arıyor ve eşi hayır dıyor. sonra bakarız diyor. sonra dunyam80 bundan önce eşinden habersiz gittiği doktor "aaa sızı hatırladım siz 1 ay önce de gelmiştiniz" diyecek diye korkuyor. (burayı hala anlamış değilim) çünkü eşinden izin almadan gizli gizli gitmiş.
anlamadığım kısım da bu! eşinden neden izin alırsın bebeğini görmek için? hadi diyelim eşin ters bi adam, maddi açıdan eşine bağımlısın, görümcen kaynana garip kişilik o yüden çekiyorusn kendini biraz böyle şeyleden. tamam olabılır de boyle şeylerde bi insanın bebeğini görmek istemesi özellikle de son zamanlarda kötü bi olay yaşamışken neden bu kadar buyuk sorun oluyor? gittim yahu ne var dersin olur biter..
kıt kafamla ben mi olayı anlamadım acaba! :44:
bende aynı senin gibiyim,ilgisiz bi anne miyim acaba diye düşündüğüm oluyor bu yüzden:44:doktorları sevmiyorum galiba ondan...bi sorun olursa nasılsa bir belirti olur diye düşünüyorum2saat uzaklıkta bi hastaneye gidiyorum ,bu cumartesi 3lü test için gitmem gerekiyor ama öyle zor geliyor ki
dunyam80 doktora gitmek istiyor eşini arıyor ve eşi hayır dıyor. sonra bakarız diyor. sonra dunyam80 bundan önce eşinden habersiz gittiği doktor "aaa sızı hatırladım siz 1 ay önce de gelmiştiniz" diyecek diye korkuyor. (burayı hala anlamış değilim) çünkü eşinden izin almadan gizli gizli gitmiş.
anlamadığım kısım da bu! eşinden neden izin alırsın bebeğini görmek için? hadi diyelim eşin ters bi adam, maddi açıdan eşine bağımlısın, görümcen kaynana garip kişilik o yüden çekiyorusn kendini biraz böyle şeyleden. tamam olabılır de boyle şeylerde bi insanın bebeğini görmek istemesi özellikle de son zamanlarda kötü bi olay yaşamışken neden bu kadar buyuk sorun oluyor? gittim yahu ne var dersin olur biter..
Hayırlı günler güzel bayanlar..
Dün gece sağ bacağıma bir kramp girdiki sormayın..
Hala ağrıyor..
Bol bol süt içiyorum bide içmesem ne olacak acaba..
düne kadar bende meraklı ama sakin kalmaya calısıyordum.doktorun dediği tarihlerde gidiyordum takiiii dün kafamı karıstırana kadar onlar.şimdi kurtlular gibiyim acaba evin yakınına doktora gidip geliversemmi derken buluyorum kendimi.
Hayırlı günler güzel bayanlar..
Dün gece sağ bacağıma bir kramp girdiki sormayın..
Hala ağrıyor..
Bol bol süt içiyorum bide içmesem ne olacak acaba..
bu konuda bende sana katılıyorum kesinlikle böyle basit bi olay yüzünden stres yaşayıp karnındaki bebeği üzmen hakszılık dünyam..
canım arkadaşım bence sen açıkça söyle kocana hiç boşauna stres yaşama tatlım...yaptığın bir yanlış yok, gizli iş yaparak kendini gereksiz yere suçlu durumuna düşme, işe gizem katmaya gerek yok
Her aile farklıdır cnm..
Dünyacım biraz da sessiz bir kişi sanırsam..
Yani evin içinde huzursuzluk çıksın istemedği için onlardan habersiz birşey yapmak istemiyor..
Elefera, bence senin bebeğin kız... Yani inşallah öyledir. Tabi hangisi hayırlı olacaksa o olsun, Allahım bizim için en iyisini bilir...
İşe geç gelmeyi de boşver bazen olur böyle şeyler :)
Ben de sana teşekkür ederim. Soruma tek cevap veren sen oldun...Çok stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı bakalım... Grup için de sevinirim cidden. Gerçi ben Ankaradayım ama olsun...
Ben de sana teşekkür ederim. Soruma tek cevap veren sen oldun...Çok stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı bakalım... Grup için de sevinirim cidden. Gerçi ben Ankaradayım ama olsun...
ne demek güzelim bir şey değil....ama birileri banada cevap versinnn....faceboookkk grubu nerde niye kapandııı...huuu komşularr......
canım eşi ters olmayanlar anlamıyorlar galiba
benimde eşim geç kalkıyor ben hiç onu beklemiyorum bile kalksında gidelim diye
ya tek yada annemle gidiyorum
hele ikiz dediği gün 3 tane hastaneye gittim doğrumu diye
bu bebeği umursamıyorum galiba ben diye çok kızdım kendime.. belkide ilk bebeğim olduğu için, daha önceden kötü bir şey yaşamadığım için bu kadar sakinim galiba buna bağlıyorum ben..
bu cumartesi benimde kontrolüm var özledim kuzumu. allaha emanet bebeklerimiz o ne derse o olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?