2012 Şubat Anneleri

Benim işyerimin hemen yakınında semt polikliniği var. aile hekimlerinden farklı sevk filan gerekmeden gidebiliyorsun. ama idrar testi yaptırmak ve ilaç yazdırmak dışında gitmiyorum hemde kadın dogum uzmanı ve usg aleti var. istediğin zaman gidip bedava baktırıyorsun doktorda çok şeker bir bey, kalabalıkta olmuyor..
araştırırsan belki oturduğun semte böyle bir şey varsa enazından para vermeden muayene olursun

benim eşimde ultrason zararlı mı diye çok düşünüyordu,sonra doktora sordu,bi zararı yok deyince rahatladı.eşin yanındayken doktoruna sor bence,zararsız olduğunu duyarsa içi rahat eder ...

dünyam sen çok iyi niyetli bi insansın ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyosun.bunda bi şey yok açıkça anlat her şeyi eşine.
stres yapma canım benim

yavrum benim anlıyorum seni. eşinın aılesıyle beraber yaşıyorsun maddi olarak eşin destekçin falan. da bu kadar kasmana kendini. ben gıtmek istıyorum de bu kadar. kaynananla görümcene de laf düşmez bu konuda. onlar gitmedi diye snin de gtmeyecek halin yok ya. tamam işte bak sonuçta berber gidecekmişsiniz işi çıkmış sende yalnız gitmişsin. ha eşin bilmiyor bunu o ayrı ama ben kendimi o gün doktora gideceğime ayarlamıştım sen gelömeyince de kendim gittim ne var bunda dersin.

ya da her neyse ya bana garip geldi :)) o kadar takma kafana boyle işleri. aferın sana en atlıyosun hamile hamile???? Allah korusun sana bişi olacak! annesi oralı değilse bırak diyecem ama benım de içim el vermez (

semt polikiliniği???şu bildiğimiz sağlık ocakları gibi bişeymi?iyi ozaman hihihihihi orayı bi araştıraıyım....:)))))))

onlarında usg aleti pek iyi olacağını düşünmüyorum ama sanırım haftaya aşı için çağıracaklar ozaman bi göz atayım bakalım usgleri de varmı diye!!!!:))

Annesi supurge cekiyordu. Supurgeden korkuyor tam onu gosteriyordum gorumceme birden dusunce panik oldum elimde olmadan atladım iste..

canım evet ben sivas merkezde yaşıyorum benim de 3.yılım.anadolu hastanesini duymuşundur, kontrollere ben de oraya gidiyorum.

canım ben oraya gidiyordum işte,nadir beye.orda doğum yapan arkadaslar hiç memnun kalmamıslar.sezeryana zorluyorlar dediler.doktorda sormazsan hiçbişey söylemiyor.sinir oldum özel erciyese gidiyorum şimdi,çok da memnun kaldım,zerrin hanım doktorum.çok ilgili,sevimli bi kadın.

Annesi supurge cekiyordu. Supurgeden korkuyor tam onu gosteriyordum gorumceme birden dusunce panik oldum elimde olmadan atladım iste..

yok anam yok. çocuk süpürgeden korkuyor ana elınde süpürge yeri süpüruyor. ne anneler var ya bizim kızda hamile hamile ufak kızın üzerine atlıyor.. eminim senin bunu yapmandan utanmamıştır bile.

rahat hatun maşallah.

neyse ben çıkayım şimdi kustum, ve acıktım anında. bebişimin canı mama istedi :)) az sonra burdayım yım yım ımm mmmmm...

Evet her ailenin yapısı farklı, biraz da yaş ve biraz ne derece otorite kurabildiğin, biraz da baştan nasıl başlayıp nasıl alışıldığıyla da alakalı sanırım bu durumlar.
Ailelerin değer yargıları ve sosyal hayattaki konumları da önemli. Ekonomik özgürlükler de.
Ama ben Dünyamın en Bu konuda yaşadığı zorluğun en baş sebebinin eşinin kendi ailesine,yaşamlarına çok fazla müdahale hakkı vermesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Yani görümcem benim doktor ne zaman gideceğime kadar burnunu sokuyorsa, evet bu biraz onun biraz benim ama en çok da eşimin hatasıdır.
Bebek kimin, konuşan kim?

ben de gültekin beye gidiyorum.
evet sessizler dediğin gibi sormazsan bilgilendirmiyorlar ama yapacak bi şey yok burada başka özel hastane yok canım benim..
kayserinin iyi olduğunu duymuştum.
ben aslen kırşehirliyim.oradaki hamilelerin çoğu kayseriye gidiyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…