2012 Şubat Anneleri

Gunaydın canım..

Ogluna bizden de selam soyle =) Okulda uslu dursun ses yapmasın sakın

Ben de Eyüp Ekiciye gittim ama, cinsiyet öğrenmeye değil, ayrıntılı ultrasona. Gerçi o zaman 16+1 dim sanırım. Eyüp bey "kız" dedi. Kesin mi dedim. %100 dedi

2 li taramamızda bişey cıkmamıstı cok şükür 3 lü taramanın sonuclarınıda cumartesi alıcaz sonuclarıda almısken gidelim dedik.zaten gidecektim eyüp beye herkes cok anlatıyordu 20.haftalarda düşünüyodum ben 2 hafta öne almıs gibi olcaz bakalım.sen memnun kaldın mı eyüp beyden? sanırım cok net gözüküyormus bebek yüzü falan da oldukca secilebiliyormus.cd veriyormus falan.[/QUOTE]

Ne biri Cd mi dedi

oğlunun selamını yerim ben...

kızlar 2 li sonucum çıkmış annem gidip alacak kalbim duracak sanki yaaa çok heyecanlıyım

inşallah güzel haberler getirecek annen.

Ne biri Cd mi dedi [/QUOTE]

ben öyle duydum bebeğin görüntülerini cd ye cekip veriyormus die ama gidene sormak daha mantıklı

Biri bana da cevap versin nolurrrrrr

Biri bana da cevap versin nolurrrrrr

canım okudum ama biraz karışık ve zor bir durumda kalcak gibisin acaba biraz açılalım gezelim deyip
daha önce gitmediğiniz hastaneyemi gitseniz:26:
şimdi madem orda da soruyolar en son ne zaman geldiniz die
eşinde öğrennce sinirlencek buda sana iyi olarak dönmez
:26:

günaydın kızlar size bişey sormak istiyorum ben çalısıyorum ve haftaya rapor almak istiyorum sağlık ocağına gitsem verirlermi rapor orada vermezlerse nereden alabilir

benim doktorum sadece 2 li test yaptırdı çok tuhaf:S
3 lü ve 4 lü yapmıcam risk grubun çok düşük dedi ama vardır heralde bir bildiği:26:

benim doktorumda 3lü ve 4 lü yü yapmayacak!!!2 li yi yaptırmııştım.3 lüyü zaten ben yapmıyorum dedi.4 lü yapıyormuş,ama onada gerek görmedi,sadece detaylı ultrasona alıcak 1 ay sonra kısmetse.
ya kızlar sizler 1 ay bekleyebiliyormusunuz rutin muayene için,ben hiç bekleyemiyorum,15 de bir gitmek görmek istiyorum.
ama eşimin ultrason fobisi var galiba,zarelı olmadığını birtürlü ikna edemedim,o yüzden 15 de bir gitmemi sakıncalı buluyo bebek için.ayda 1 yeter diyo!!(yani ışınlar zarar verirmiş bebeğe)
sizler ne yapıyorsunuz??
geç oldu ama günaydııınnnn....

ben hep başından beri aynı doktora gidiyorum
acaba ondan mı bana sormuyo en son ne zaman geldiniz die..
size soruyolarmı daa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…