- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.401
kızlar 2 li sonucum çıkmış annem gidip alacak kalbim duracak sanki yaaa çok heyecanlıyım
kızlar 2 li sonucum çıkmış annem gidip alacak kalbim duracak sanki yaaa çok heyecanlıyım
güzel haber verceksin bize inşallah
inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım...
Günaydın annecikler,
Geçmişi okuyamadım. Bugün okula gidiyorum uzun bir aradan sonra. Ne yazıkki pazara kadar sınav görevi koymuşlarcumartesi pazar çalışmak nasıl oluyormuş göreceğiz artık. Umarım herkes iyidir, oğlum da pıtpıtlayarak size selamlarını söylüyor
Ben de Eyüp Ekiciye gittim ama, cinsiyet öğrenmeye değil, ayrıntılı ultrasona. Gerçi o zaman 16+1 dim sanırım. Eyüp bey "kız" dedi. Kesin mi dedim. %100 dedi
Günaydın annecikler,
Geçmişi okuyamadım. Bugün okula gidiyorum uzun bir aradan sonra. Ne yazıkki pazara kadar sınav görevi koymuşlarcumartesi pazar çalışmak nasıl oluyormuş göreceğiz artık. Umarım herkes iyidir, oğlum da pıtpıtlayarak size selamlarını söylüyor
Hadi hayırlı haberler alırsın insallah canım.
güzel haberlerini bekliyoruz.içini rahat tut hersey yolundadır zaten
2 li taramamızda bişey cıkmamıstı cok şükür 3 lü taramanın sonuclarınıda cumartesi alıcaz sonuclarıda almısken gidelim dedik.zaten gidecektim eyüp beye herkes cok anlatıyordu 20.haftalarda düşünüyodum ben 2 hafta öne almıs gibi olcaz bakalım.sen memnun kaldın mı eyüp beyden? sanırım cok net gözüküyormus bebek yüzü falan da oldukca secilebiliyormus.cd veriyormus falan.
oğlunun selamını yerim ben...
inşallah güzel haberler getirecek annen.
Kızlar kocisle konustum.
Bugun gorumcemle dısarı cıkıcaktık islerimiz vardı esimi de cagırdım gelsin diye.
Doktora gidelim mi dedim hayır niye dedi.
Ya baska doktora gidelim hem cinsiyetini de kesin ogreniriz dedim hem de gormek istiyorum bebegimi dedim.
O da bakarız hadi kapat deid kapattı telefonu. Simdi; simurganka canım, Gene bir sorunumuz var
Burda 2 tane hastane var biri tıp merkezi birisi hospital tıp merkezindeki doktor erkek demisti. Simdi diger hastaneye gitmemiz gerekecek gidersek eger.
Ben 14+2 haftalıkken oraya gittim ama esimin haberi yok gitmedim demistim
Eger oraya gidersek kadın soyluyor en son ne zaman gelmissiniz diye. Esim ve gorumcem yanımda olucak napıcam yaa
Gorumcem de tutturucak o doktor iyi ona gidelim diye! Napsam da kandırsam esimi doktor soylediginde yaa 1 ay oldu oraya gideli
Günaydın kızlar.Bugün hızlı başladı,kardeşim sağolsun...
Siz nasılsınız?
Biri bana da cevap versin nolurrrrrr
Biri bana da cevap versin nolurrrrrr
benim doktorum sadece 2 li test yaptırdı çok tuhaf:S
3 lü ve 4 lü yapmıcam risk grubun çok düşük dedi ama vardır heralde bir bildiği:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?