- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.421
Biri bana da cevap versin nolurrrrrr
canım okudum ama biraz karışık ve zor bir durumda kalcak gibisin acaba biraz açılalım gezelim deyip
daha önce gitmediğiniz hastaneyemi gitseniz:26:
şimdi madem orda da soruyolar en son ne zaman geldiniz die
eşinde öğrennce sinirlencek buda sana iyi olarak dönmez
:26:
cnm en son ne zaman geldin derse doktorun asistanı
hatırlamıyorum yada gelmedim de
zaten doktorlar hemen unutuyorlar bizi
ben hep başından beri aynı doktora gidiyorum
acaba ondan mı bana sormuyo en son ne zaman geldiniz die..
size soruyolarmı daa:26:
benim doktorumda 3lü ve 4 lü yü yapmayacak!!!2 li yi yaptırmııştım.3 lüyü zaten ben yapmıyorum dedi.4 lü yapıyormuş,ama onada gerek görmedi,sadece detaylı ultrasona alıcak 1 ay sonra kısmetse.
ya kızlar sizler 1 ay bekleyebiliyormusunuz rutin muayene için,ben hiç bekleyemiyorum,15 de bir gitmek görmek istiyorum.
ama eşimin ultrason fobisi var galiba,zarelı olmadığını birtürlü ikna edemedim,o yüzden 15 de bir gitmemi sakıncalı buluyo bebek için.ayda 1 yeter diyo!!(yani ışınlar zarar verirmiş bebeğe)
sizler ne yapıyorsunuz??
geç oldu ama günaydııınnnn....
kızlar 2 li sonucum çıkmış annem gidip alacak kalbim duracak sanki yaaa çok heyecanlıyım
iyiyiz şekerim. kardeşine ne oldu hayırdır?
Kızlar keske ne zaman geldin diye sorsa bilgisayarda cıkıyor kendisi soyluyor.
katars'cım baska biryere gitme sansımız yok cunku yakında hast. yok burda esimin de isleri var zaten uzaga acılamaz arabası yok diye.
şimdi benim aklıma şöyle bişey geldi sen zaten bi yere kontrole gidiyorsundur eşin hatırlarmı senin nereye gittiğini yani rahat bi şekilde 1 ay önce geldim desen anlarlarmı.yada devam ettiğin doktora git yine.yada doktor su tarihte gelmişsiniz dediğinde daha sonra eşin sorarsa neden haberinin olmadığını onu endişelendirmek istemediğini söylersin kendini rahatsız hissettiğin için oraya gitmişsindir mesala olmaz mı.ben pek beceremem bu durumları ama umarım bi fikir olmustur.
hımm oda var .....
o zaman ya allah deyip gircen hastaneye :)
yada bugün bu sevda dan vazgeçen..
yada eşin gelmesin .....
bilemedim başka ne diyim:))
Kızlar keske ne zaman geldin diye sorsa bilgisayarda cıkıyor kendisi soyluyor.
katars'cım baska biryere gitme sansımız yok cunku yakında hast. yok burda esimin de isleri var zaten uzaga acılamaz arabası yok diye.
Hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım.Bekliyoruz müjdeni :)
inşallah canım
öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)
benim doktorumda 3lü ve 4 lü yü yapmayacak!!!2 li yi yaptırmııştım.3 lüyü zaten ben yapmıyorum dedi.4 lü yapıyormuş,ama onada gerek görmedi,sadece detaylı ultrasona alıcak 1 ay sonra kısmetse.
ya kızlar sizler 1 ay bekleyebiliyormusunuz rutin muayene için,ben hiç bekleyemiyorum,15 de bir gitmek görmek istiyorum.
ama eşimin ultrason fobisi var galiba,zarelı olmadığını birtürlü ikna edemedim,o yüzden 15 de bir gitmemi sakıncalı buluyo bebek için.ayda 1 yeter diyo!!(yani ışınlar zarar verirmiş bebeğe)
sizler ne yapıyorsunuz??
dunyam80 kocandan niye bu kadar korkuyosun sen ya. :) zor günler geçiriyorum bebeğimi merak ediyorum de git doktora.. hatta biraz duygusal açıdan vur o'nu. bu kaza olayın beni çok etkiledi ve merak edıyorum ben doktora gıdıyorum de kapat teli ki ısrarın belli olsun.
bu arada konuyu bilmıyorum, okumadım birden atladım olaya ama belli ki doktora gıtmek ıstemıyorsun eşin de hayır dıyor :)) bu mudur?
dunyam80 kocandan niye bu kadar korkuyosun sen ya. :) zor günler geçiriyorum bebeğimi merak ediyorum de git doktora.. hatta biraz duygusal açıdan vur o'nu. bu kaza olayın beni çok etkiledi ve merak edıyorum ben doktora gıdıyorum de kapat teli ki ısrarın belli olsun.
bu arada konuyu bilmıyorum, okumadım birden atladım olaya ama belli ki doktora gıtmek ıstemıyorsun eşin de hayır dıyor :)) bu mudur?
Ya Allah diyip giricem artık baska carem yok
dünyam bence kocana deki
sen işini boşuna bırakma bende boşuna seni beklemeyeyim
tek başıma gider gelirim
doktordan çıkınca seni ararım de
bencede dünyam en mantıklısı bu.sen yorulma de eşine sonra gönül rahatlığıyla istediğine git.görümcen bişey derse kendimi iyi hissetmemiştim o ara gelmiştim kimseyi endişelendirmek istemedim dersin olur biter.
valla tatlım bende çok merak ediyorum ayda 1 çok az geliyor inanki
zararlı mı bilmiyorum ama devamlı gidemem vicdanım rhat etmiyo bu seferde ya zararlıysa diyorum...
sanırım ayda 1 en güzeli...aşırıya kaçmayalım boşver
sizler ne yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?