- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.501
kızlar 3lü test yaptıran arkadaşlar
kan veririken aç karnınamı kan verdiniz benim yarın ki randevum 3 te
doktor banada aç gel erken gel gibi bişey dememiştii
2 li taramamızda bişey cıkmamıstı cok şükür 3 lü taramanın sonuclarınıda cumartesi alıcaz sonuclarıda almısken gidelim dedik.zaten gidecektim eyüp beye herkes cok anlatıyordu 20.haftalarda düşünüyodum ben 2 hafta öne almıs gibi olcaz bakalım.sen memnun kaldın mı eyüp beyden? sanırım cok net gözüküyormus bebek yüzü falan da oldukca secilebiliyormus.cd veriyormus falan.
Kızlar kocisle konustum.
Bugun gorumcemle dısarı cıkıcaktık islerimiz vardı esimi de cagırdım gelsin diye.
Doktora gidelim mi dedim hayır niye dedi.
Ya baska doktora gidelim hem cinsiyetini de kesin ogreniriz dedim hem de gormek istiyorum bebegimi dedim.
O da bakarız hadi kapat deid kapattı telefonu. Simdi; simurganka canım, Gene bir sorunumuz var
Burda 2 tane hastane var biri tıp merkezi birisi hospital tıp merkezindeki doktor erkek demisti. Simdi diger hastaneye gitmemiz gerekecek gidersek eger.
Ben 14+2 haftalıkken oraya gittim ama esimin haberi yok gitmedim demistim
Eger oraya gidersek kadın soyluyor en son ne zaman gelmissiniz diye. Esim ve gorumcem yanımda olucak napıcam yaa
Gorumcem de tutturucak o doktor iyi ona gidelim diye! Napsam da kandırsam esimi doktor soylediginde yaa 1 ay oldu oraya gideli
öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)
kızlar testlerim iyi çıkmışşşşş
kızlar bizim doktorda henüz göremedi cinsiyetini bizimkisi kapattı dönmüyor ama kız gibi dedi:)) inş öledir
Banada doktorum aç yada tok gel diye birşey demedi..
Ben sabah kahvaltısını yapıp gitmiştim..
evet şekerim aç karnına gideceksin.
aannaaam arada kaldım ...
geçen ay doktra 2 li test yapılcak demiştim oda 3lü testi önermişti
eğer istersen aşağıda kan verebilirsin demişti o zaman da öğleden sonraydı:26::26::26:
sağol canım inşallah hepimizin
sağol canım
sağol canım
bencede birde liste çok uzun hala
hiç girmeyen insanlar var takip etmesi zor oluyor bu şekilde
kızlar slmlar niye kimse cvb yazmıyor yaa
bişeyler yazıyorum herkes kendi kendine takılıyorbenim bebişim 16 haftalıkken 120 gramdı
kızlar testlerim iyi çıkmışşşşş
ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?