2012 Şubat Anneleri

Bana nıcın doktorum ne kadar agırlıkta oldugunu soylemıyor
Benım neyım eksık

Ehhheheh bana da söylemiyor. Boşver, sağlıklı olsun da çitlembik olmuş, yarmagül olmuş farketmez [/QUOTE]

banada daha yeni bu ay söledi kaç gr olduğunu 210 gr mısız 17.haftada

yok yok merak edilecek bişey değil canım,benim kafama takılan bi konu vardı.kan pıhtılaşmasıyla ilgili,bu değerllere bakılıyormuş.bende sizlerinkiyle benimkini karşılaştıracaktım..

benim bildiğim 2 li ve 3 lü testler aç tok farketmiyor
ama diğer kan tahlilleri aç yapılması lazım
ben 2 liyi tok karnına yaptırdım doktor demir testini aç yaptır dedi mesela

2li 3 lü testlerde aç tok farketmiyor. Çünkü bakılan hormonlar gebelikle alakalı hormonlar, hemogram yada biyokimya değerleri değil.
3lü de AFP,beta hcg,E3 bakılıyor. AFP bebeğin karaciğerinden salgılanan bir tip protein, beta hcg gebeliğin temel hormonu zaten, E3 de plesentadan salgılanan bir çeşit östrojen hormonu.
2lide zaten önce ultrasona aldıklarından açsan bile fetal hareketleri izlemek için karnını doyurmanı istiyorlar. USG bulgularına göre de kan veriyorsun.
Orda da free beta hcg yani gebelik hormonunun serbest kısmına ve PAPP-A hormonuna yani gebeliğe özgü plazma proteinine bakılıyor.
Bu hormonlar kan şekerinin yükselmesinden etkilenmeyen hormonlar ve aç tok farketmiyor.
Ben ikisini de tok karna verdim, doktorum da 3lüde aç-tok farketmediğini belirtti,2lide özellikle karnımı doyurmamı istediler....

Son düzenleme:
benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde

aşk olsun okadar anne var burda şuan bsadece bir kişimi gidip baktı..bukadarmı zor o sonuçlara bakmak..!!!!
küstümm.ben olsaydım merak eder ve hemen gidip bakardımmm....küstüm iştee...:84:

benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde

ya nerden getirdin şimdi onu aklıma canım çekti benimde

aşk olsun okadar anne var burda şuan bsadece bir kişimi gidip baktı..bukadarmı zor o sonuçlara bakmak..!!!!
küstümm.ben olsaydım merak eder ve hemen gidip bakardımmm....küstüm iştee...:84:

canım ben evde olsam bakardım ama işteyim kusura bakma

merhaba sevgılı erkek bebek annelerı benım bebegım buyudu artık onun gıysılerını oto koltugunu satmak ıstıyorum hepsı bırbırınden guzelkıyafet sıfır hıc kullanılmamıs alt acma takımı damatlık zıbın tulum kanz albımını sevıbebe vs markalı gıcırgıcır yepyenı hepsı fıyatını oto koltuguyla beraber (amerıkadan alınan koltuk ) hepsını 190 tl ye satıyorum ıhtıyacı olan ıstıyen bana ozelden yazsın fotoda yollarım maılım turgutesra@mynet.com toplamda 600 tl yı gecen urunlerı sırf dolabımda yer acılsın dıye satıyorum .sevgıler

bunudamı gorcektık burda :2:
genelde ınsanlar kuculen eskıyen gıysılerı yenı bebegı olanlara hedıye eder ama zaman cok degısmıs be cok tukenmıs artık ınsanlık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…