- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.521
Bana nıcın doktorum ne kadar agırlıkta oldugunu soylemıyor
Benım neyım eksık
yok yok merak edilecek bişey değil canım,benim kafama takılan bi konu vardı.kan pıhtılaşmasıyla ilgili,bu değerllere bakılıyormuş.bende sizlerinkiyle benimkini karşılaştıracaktım..benim ilk kan sonucumda senin bahsettiğin gibi bişiyler yazmıyor.ben adet gecikmemden 5 gün sonra yaptırmıstım gerçi BETA HCG 1836,46 Y yazıyor sadece.umarım faydalı olmustur.niye merak ettin ki bende onu merak ettim bak şimdi :)
alla alla benim doğduğum ve büyüdüğüm şehirde tüm tahliller aç karnına yapılıyor kızlar(( o kadar kan verdim, idrar vferdim hepsi aç karnına diye tembihlenerek verdiğim tahlillerdi.
yemek yiyince ne bliyim kan şekeriniz vb. yükseliyor, o yüzden değerler fazla çıkabiliyor. ki bu da bizim için şu sıralar hayatın sonu demekle eş değer. herşeyi kafaya taktığımızdan.
bence aç karnına
benim bildiğim 2 li ve 3 lü testler aç tok farketmiyor
ama diğer kan tahlilleri aç yapılması lazım
ben 2 liyi tok karnına yaptırdım doktor demir testini aç yaptır dedi mesela
ya kızlar sizden bişey rica edicem..lütfeeen evinde olanlar bakabilir..
ilk hamile kaldığımzdaki kan tahliieinize bi baksanıza..
kanda ptz
ınr
aptt
değerlerinizi bi yazsanıza..çok merak ettim..:26:
benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde[/QUOT
boşver yeme öyle şeyler..çok zararlı..boya onlar hep..geçenlerde kipa da benimde dikkatimi çekmişti,hep var aslında..almadım..ama onunyerine ne aldım..jelibom şekereler varya,hani istediğinden seçiyorsun pakete koyuyurlar..çok az 100 gr ondan aldım.solucanlı olandan ve kolalı olanlarından!
benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde
aşk olsun okadar anne var burda şuan bsadece bir kişimi gidip baktı..bukadarmı zor o sonuçlara bakmak..!!!!
küstümm.ben olsaydım merak eder ve hemen gidip bakardımmm....küstüm iştee...:84:
ya nerden getirdin şimdi onu aklıma canım çekti benimde
canım ben evde olsam bakardım ama işteyim kusura bakma
aşk olsun okadar anne var burda şuan bsadece bir kişimi gidip baktı..bukadarmı zor o sonuçlara bakmak..!!!!
küstümm.ben olsaydım merak eder ve hemen gidip bakardımmm....küstüm iştee...:84:
sağol canım,düşünüp yazman bile yeterli oldu..
Evet, ama artık kımse ılgılenmek ıstemıyor.
Gurbetım de fazla gırmıyor foruma.
En ıyısı bız sıradan bır lıste yapalım.
Excel de bır tablo yapıp yapıstırsak olmuyor mu kı acaba?
bence olur yapsana canım sen
sürekli girenleri yaz ama listeye
gözün aydın canım darısı diğer testlere
sağol canım inşallah
İş yerinde olup sonuçları evde olanlar olabilir mi tatlım sence
benim canım elma sekeri istedi yaaa.nerden geldiyse aklıma kıtır kıtır ıssırarak yesem ağzım burnum seker olsa.bak şimdi durduk yerde[/QUOT
boşver yeme öyle şeyler..çok zararlı..boya onlar hep..geçenlerde kipa da benimde dikkatimi çekmişti,hep var aslında..almadım..ama onunyerine ne aldım..jelibom şekereler varya,hani istediğinden seçiyorsun pakete koyuyurlar..çok az 100 gr ondan aldım.solucanlı olandan ve kolalı olanlarından!
ben yumusak seyleri alamıyorum ağzıma içim bi hoş oluyoillaki sert ıssırmalık olcek.kıtır kıtır...bu türkçe nasıl bi dil yahu bi elma sekerinden nerelere geldik töbe töbeeee teyyyy teyyyy...
rica ederim canım sen mutlu ol da bu dönemde mutlu olmak çok önemli
Ben bütün tahlillerimi aç karna veriyorum... :26:
Gökçecim ben de smiley leri kullanamıyorum bugün, o yüzden kullanmak istediğimin üstüne gidip işartine bakıp : sayı : yapıyorum
pişmaniyemmm sağolasın..
hep birlikte mutlu olalımmm...
:26:evet olabilir....
ozaman sizde eve gidince bakıııınnnnn.....unutmayın amaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?