2012 Şubat Anneleri

Aaaa bu üc ısım benım de aklımda olan ısımler.
Ama Ömer i eledım, eskı platonık askımın adı.
Esıme saygısızlık yapıyormusum gıbı hıssettım bu ısmı sevsem de.
Kayra; esım begenmedı, hem sarap markasıymıs, dıyorum tesettur markası da var ama!
Enes, sımdılerde aklımda ve gonlumde kalan tek ısım.

ömerin yanına en çok duyduğum isim genelde faruk koyuyorlar..ömer faruk ..

Ben de İrem düşünüyordum yada Azra ama ikinsinin anlamları konusunda da kuşkularım ve içime sinmeyen noktalar var o yüzden vazgeçer gibiyim....
Ama ismin illa Kuranı Kerimde geçmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla, anlamının güzel olması gerekliliği var ama....

Selam canım...
3lü teste ben tok gittim, doktorum aç tok farketmez dedi.
Aile hekimliğine ise kayıt olmak gerekiyormuş,hem gerekli aşıları filan yapıyorlar, hem de bebek olduğunda onlar sisteme girmeyince topuk kanı alınamıyormuş.
Artı bir de bebeğin aşılarını da takip edecekler...

ayyyy aziz benim kayınpederim

aziz ismi de tam erkek ismi be. höyttt höytt bi isim. Allah'ın da 99 isminden biri.
mutlak galip, esi ve benzeri olmayan demek. yenilmez. valla çok karizmatik bi isim kardeşim koymak için bu kadar delirmeseydi kesin koymuştum. aziz... söylemesi bile bi hoş. :))

o zaman ömer aziz koy işte. ikisi de hem din'i açıdan hem de anlam bakımından süper. hem kulağa da hoş geliyor. h.z ömer ki adaletiyle meşhurdur. süper bence koy hadi. koydukkkkkkkk tamam. ömer aziz.... hele de soyadında oğlu ile bitiyorsa varya oluna talibim. :))) kız yapana kadar beklıcen ama.

Bisey soracagım,

Tablo cok mu ayrıntılı olsun.
Yanı sızce anne adayının yasına, kacıncı bebegı olduguna, nerede yasadıgına v.s. gerek var mı?

Yoksa sade bır tablo mu olsun?

Ben normalde iki isim koymak istemiyorum ama eşime geçen arkadaşı demiş iki isim koymak sünnet..
Peygamber efendimiz çocuklarına genelde iki isim verirmiş felan demiş..
Oda gelmiş Ahmet Enes koyalım diyor..
Ahmette küçük yaşta ölen abisinin adı ve rahmetli dedesininde adı..
Gerçi küçük kaynım kimse koymasın ben ilerde oğlum olursa koyacağım demiş ama bilmiyorum bende istemiyorum Ahmeti..
Çünkü eski erkek arkadaşımın adı ee eşimede söylemedim tabiki..

:))))))) oy sorma çok fena bişii ayıptır söylemesi doğum gibi bişi herhalde ( Teşekkür ederimm cnmmm bilgilendiğin için...

Aziz güzel isim gerçekten, karizmatik. Ama tek başına düşünüldüğünde.
Arkasında kayınpederim varken….Cıkssssss….I-ıh…..

Bisey soracagım,

Yanı sızce anne adayının yasına, kacıncı bebegı olduguna, nerede yasadıgına v.s. gerek var mı?

benim fikrim sade olmasından yana..
hem tabloyla ilgilenen kişi içinde kolaylık olur..
yaş,sat,beklenen doğum tarihi yeterli bence..
yinede siz bilirsiniz..diğer tabloda güzeldi..
aa bide cinsiyet tabiki..en önemlisini unutmuşum..
yaş olmasada olur..

Son düzenleme:

bende bi iki yerde bu isimlerın anlamlarının bildiğimiz kadar guzel olmadığını okudum. ama bilmiyorum tam olarak. ya ben o sağlık ocagını işini de haletmedım daha ya ((

Evet, ıkı ısım koymak sunnet.
Bu nedenle bız de ıkı ısım verecegız.
Kızın adı hazır; Elif Naz
Erkek ? Cihangir.
? ısaretı yerıne Enes ıstıyorum ama, esım pek sıcak bakmadı.
Bende Cıhangır'e ısınamadım ama esım vazgecmıyor!

Bence Ahmet Enes te cok uyumlu olmus.
Ama sen sevmedıysen, olmaz tabıı. Bırde eskı sevgılı adı olunca!
Kardesını ılerı sur o zaman, bak o ıstemıs, bız koyarsak ayıp olur fılan gıbılerınden soyle.
ınsallah gonlune gore bır ısım bulursunuz.
Ve ınsallah anlamı ıle yasar.

kız var ya senin bu dediklerinin aynısını eşim söyledi bana kabul edeyim diye çok
uğraştı olabilir yani ama soyadımızda oğlu yok kacırdık senin kızı

Bisey soracagım,

bence sade olsun bak bak bitmiyor sonra kafam karışıyo benim

Amin canım cümlemizin ki..
Bir arkadaşda Enes Kayra koymuştu..
İki isim koymak isterse eşim bu nasıl sizce?
Gerçi arkadaştan çalmış gibi olacağız ve hala görüşüyoruz ama ne yapem..

benim fikrim sade olmasından yana..
hem tabloyla ilgilenen kişi içinde kolaylık olur..
yaş,sat,beklenen doğum tarihi yeterli bence..
yinede siz bilirsiniz..diğer tabloda güzeldi..

Pekı, sagol canım fıkrın ıcın.
Dıgerı uzerınden devam edemem.
Cok karısık geldı bana.
Ben baska bır sekılde yapmaya calısıyorum tabloyu.

bende bi iki yerde bu isimlerın anlamlarının bildiğimiz kadar guzel olmadığını okudum. ama bilmiyorum tam olarak. ya ben o sağlık ocagını işini de haletmedım daha ya ((

İrem Cennet Bahçesi demek ama, bu bahçe Şeddad isimli bir kafir tarafından cennete benzetmek iddiasıyla yapılmış. Bu bahçe ve köşke giremeden de kavmiyle birlikte gazaba uğramış, helak olmuş.
Birkaç alim de caiz değildir bu ismi vermek dedi. Caiz diyenler olsa da risk almak istemem.

Azra ise el değmemiş genç kız, bakire demek. Medinenin diğer bir ismi ayrıca, Hz. Meryem anamıza da verilen bir isim.
Ama el değmemiş, bakire anlamlarından dolayı o da kafamda soru işareti.

Sağlık ocağını hallet canım ihmal etme. Tetanos aşısı olacaksan onu da yaptırırsın.20-28 haftalar arası yapıyorlar.

burdan bi gerçeği açıklıyorum hanımlar. ben aslında pişmaniye'nin eşiyim... o çocuğun adı ömer aziz olacak hanım..... eve gelince konuşacaz bunu.

Uzundur ben de isim sitelerine bakıyorum ama hiçbirini beğenmiyorum. Nedir o öyle yaaa: Lana, Lara, Almira, Açılay, Albina, Sahara.... Bu gidişle "Ayşe" koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…