- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.581
Bencede erkek ismi bulmak zor..
Kızım olsaydı İrem yada Zeynep düşünüyorum..
Ama erkek olunca eşime bıraktım oda bana bıraktı pek bişe demiyor..
Aklımdan üç isim geçiyordu Ömer, Kayra yada Enes..
Ömer dayımın ismi ve asabi biraz ve herkes Ömerlerde biraz lidercilik oluyor diyor..
Gerçi Ömerden sağolsun vazgeçirdiler gibi bişe oldu..
Ben aklımdaki isimleri kimseye söylemeyelim dedim eşime herkesin fikrini alırız memlekete gidince belki değiştiririm dedim ama söylenmiş sanki hala çözemedim gerçi ..
Kayınvalidemde akşam yemeği yiyoruz kaynım dedi çocuğun adını ne koyacaksınız..
Kayınvalidem hemen atladı..Ömer koyun diye..
Eşimin gözüne baktım hemen söylemiş demek ki diye..
Oda yok diyor söylemedim..
Eltimde diyor önceden söylemiş..
Biri yalan söylüyor ama kim?
Bende kendimi fazla kasmak istemedim eşime dedim vazgeçtim bu ismi vermeyeceğim..
Kayrada Kuran'ı kerimde yokmuş o nedenle vazgeçtim..
Kuran da geçen anlamı güzel bir isim istiyorum aklımdakilerden kala kala Enes kaldı..
ne güzel sen isim işini halletmişsin bizde eşimle hep kız olucak diye düşündüğümüzden kız olsa ismi hazırdı
ama erkek olunca ne yapıcaz karar veremedik şimdilik ömer diyoruz ama yanına bi isim daha düşünüyoruz
eşimde aziz ismini çok beğeniyo bu aralar bakalım tam karar veremedik
Bencede erkek ismi bulmak zor..
Kızım olsaydı İrem yada Zeynep düşünüyorum..
Ama erkek olunca eşime bıraktım oda bana bıraktı pek bişe demiyor..
Aklımdan üç isim geçiyordu Ömer, Kayra yada Enes..
Ömer dayımın ismi ve asabi biraz ve herkes Ömerlerde biraz lidercilik oluyor diyor..
Gerçi Ömerden sağolsun vazgeçirdiler gibi bişe oldu..
Ben aklımdaki isimleri kimseye söylemeyelim dedim eşime herkesin fikrini alırız memlekete gidince belki değiştiririm dedim ama söylenmiş sanki hala çözemedim gerçi ..
Kayınvalidemde akşam yemeği yiyoruz kaynım dedi çocuğun adını ne koyacaksınız..
Kayınvalidem hemen atladı..Ömer koyun diye..
Eşimin gözüne baktım hemen söylemiş demek ki diye..
Oda yok diyor söylemedim..
Eltimde diyor önceden söylemiş..
Biri yalan söylüyor ama kim?
Bende kendimi fazla kasmak istemedim eşime dedim vazgeçtim bu ismi vermeyeceğim..
Kayrada Kuran'ı kerimde yokmuş o nedenle vazgeçtim..
Kuran da geçen anlamı güzel bir isim istiyorum aklımdakilerden kala kala Enes kaldı..
kızlar merhabaaaaa,
Nasılsınız uzun zamandır girememiştim maşallah oku oku bitiremedim yazdıklarınızı, iyisiniz hepiniz umarım. Bende iyiyimmm kabızlık dışında bi şikayetim yok. Sizde de varmı ne önerirsiniz geçmesi için(((( sanırım kan ilaçları yapıyor bunu. Dün aile hekimiğine gittim çağırmışlardı birde bz bakalım diye. Ama ben 4,30 da gittim maalesef muayene 4 te bitiyormuş, görüşemedik o yüzden gitmek şartmı ??? Sizler gittinizmi acaba ??? Ayy bide kontrolum haftaya perşembe nasıl geçicek yaaaaaaaaaaaaaa ((((((( 3 lü test te yapılcakmış gittiğimde açmı gidiliyor tokmu acaba ???
ayyyy aziz benim kayınpederim
ne güzel sen isim işini halletmişsin bizde eşimle hep kız olucak diye düşündüğümüzden kız olsa ismi hazırdı
ama erkek olunca ne yapıcaz karar veremedik şimdilik ömer diyoruz ama yanına bi isim daha düşünüyoruz
eşimde aziz ismini çok beğeniyo bu aralar bakalım tam karar veremedik
Aaaa bu üc ısım benım de aklımda olan ısımler.
Ama Ömer i eledım, eskı platonık askımın adı.
Esıme saygısızlık yapıyormusum gıbı hıssettım bu ısmı sevsem de.
Kayra; esım begenmedı, hem sarap markasıymıs, dıyorum tesettur markası da var ama!
Enes, sımdılerde aklımda ve gonlumde kalan tek ısım.
ah ne çektim o kabızlıktan. hala daha çekiyorum gerçi. ben magnesie calcinee kullanıyorum şekerim. en fazla 4 gun bekleyebılıyorum. baktım gelmıyor aradan 4-5 gun geçmiş içiyorum bundan sabahına tuvalet yollarındayım.
dene derim. bana da doktorum verdi. gerçi hamile değilken de bunu kullanıyordum ben. ben aç karnına gıttım ama burdak arkadaşlar tok da gıdebılırsın dedi aklım karıştı benim de :44:
ömerin yanına en çok duyduğum isim genelde faruk koyuyorlar..ömer faruk ..
aziz ismi de tam erkek ismi be. höyttt höytt bi isim. Allah'ın da 99 isminden biri.
mutlak galip, esi ve benzeri olmayan demek. yenilmez. valla çok karizmatik bi isim kardeşim koymak için bu kadar delirmeseydi kesin koymuştum. aziz... söylemesi bile bi hoş. :))
benim fikrim sade olmasından yana..Bisey soracagım,
Tablo cok mu ayrıntılı olsun.
Yanı sızce anne adayının yasına, kacıncı bebegı olduguna, nerede yasadıgına v.s. gerek var mı?
Yoksa sade bır tablo mu olsun?
Ben de İrem düşünüyordum yada Azra ama ikinsinin anlamları konusunda da kuşkularım ve içime sinmeyen noktalar var o yüzden vazgeçer gibiyim....
Ama ismin illa Kuranı Kerimde geçmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla, anlamının güzel olması gerekliliği var ama....
Selam canım...
3lü teste ben tok gittim, doktorum aç tok farketmez dedi.
Aile hekimliğine ise kayıt olmak gerekiyormuş,hem gerekli aşıları filan yapıyorlar, hem de bebek olduğunda onlar sisteme girmeyince topuk kanı alınamıyormuş.
Artı bir de bebeğin aşılarını da takip edecekler...
Ben normalde iki isim koymak istemiyorum ama eşime geçen arkadaşı demiş iki isim koymak sünnet..
Peygamber efendimiz çocuklarına genelde iki isim verirmiş felan demiş..
Oda gelmiş Ahmet Enes koyalım diyor..
Ahmette küçük yaşta ölen abisinin adı ve rahmetli dedesininde adı..
Gerçi küçük kaynım kimse koymasın ben ilerde oğlum olursa koyacağım demiş ama bilmiyorum bende istemiyorum Ahmeti..
Çünkü eski erkek arkadaşımın adı ee eşimede söylemedim tabiki..
aziz ismi de tam erkek ismi be. höyttt höytt bi isim. Allah'ın da 99 isminden biri.
mutlak galip, esi ve benzeri olmayan demek. yenilmez. valla çok karizmatik bi isim kardeşim koymak için bu kadar delirmeseydi kesin koymuştum. aziz... söylemesi bile bi hoş. :))
o zaman ömer aziz koy işte. ikisi de hem din'i açıdan hem de anlam bakımından süper. hem kulağa da hoş geliyor. h.z ömer ki adaletiyle meşhurdur. süper bence koy hadi. koydukkkkkkkk tamam. ömer aziz.... hele de soyadında oğlu ile bitiyorsa varya oluna talibim. :))) kız yapana kadar beklıcen ama.
Bisey soracagım,
Tablo cok mu ayrıntılı olsun.
Yanı sızce anne adayının yasına, kacıncı bebegı olduguna, nerede yasadıgına v.s. gerek var mı?
Yoksa sade bır tablo mu olsun?
Aziz güzel isim gerçekten, karizmatik. Ama tek başına düşünüldüğünde.
Arkasında kayınpederim varken….Cıkssssss….I-ıh…..
Evet, ıkı ısım koymak sunnet.
Bu nedenle bız de ıkı ısım verecegız.
Kızın adı hazır; Elif Naz
Erkek ? Cihangir.
? ısaretı yerıne Enes ıstıyorum ama, esım pek sıcak bakmadı.
Bende Cıhangır'e ısınamadım ama esım vazgecmıyor!
Bence Ahmet Enes te cok uyumlu olmus.
Ama sen sevmedıysen, olmaz tabıı. Bırde eskı sevgılı adı olunca!
Kardesını ılerı sur o zaman, bak o ıstemıs, bız koyarsak ayıp olur fılan gıbılerınden soyle.
ınsallah gonlune gore bır ısım bulursunuz.
Ve ınsallah anlamı ıle yasar.
benim fikrim sade olmasından yana..
hem tabloyla ilgilenen kişi içinde kolaylık olur..
yaş,sat,beklenen doğum tarihi yeterli bence..
yinede siz bilirsiniz..diğer tabloda güzeldi..
bende bi iki yerde bu isimlerın anlamlarının bildiğimiz kadar guzel olmadığını okudum. ama bilmiyorum tam olarak. ya ben o sağlık ocagını işini de haletmedım daha ya((
kız var ya senin bu dediklerinin aynısını eşim söyledi bana kabul edeyim diye çok
uğraştı olabilir yani ama soyadımızda oğlu yok kacırdık senin kızı
bence sade olsun bak bak bitmiyor sonra kafam karışıyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?