- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.561
Rumuz Sat Tahmini Dogum Tarihi Cinsiyet Bebegin Adı
Elefera 18.05.2011 22.02.2012 ? ?
Azelya 25.04.2011 01.02.2012 Erkek Kuzey
Oldu mu kızlar?
Deneme amaclı kucuk yaptım, kımse alınmasın emi.
Oldu mu kızlar?
dünden beri doktorlar kafamı karıstırınca hep erkek isimlerine bakıyodum ama şimdi kız ismi takıldı aklıma kızımın adı irem.didem ismi geldi aklıma nasıl? bebişlerinin cinsiyeti belli olan anneler ne gibi isimler düşündü söylerlermi acaba :))
Oldu mu kızlar?
Ayyyy canım benimmmmmm:78::78:
Cidden güzel evet, ben de bu çok değişik hiç başka mendillere benzemiyor demiştim ilk kullandığımda.
Komilinin bebe yağı da müthiş kokuyor, pek çok bebe yağı gibi badem değil zeytinyağı özlü, onu da çok seversin tahmin ediyorumki.
Buarada mendilleri yollama konusunda çok ciddiyim, 10 tane filan göndersem epey yeter sana.
dünden beri doktorlar kafamı karıstırınca hep erkek isimlerine bakıyodum ama şimdi kız ismi takıldı aklıma kızımın adı irem.didem ismi geldi aklıma nasıl? bebişlerinin cinsiyeti belli olan anneler ne gibi isimler düşündü söylerlermi acaba :))
kız ismi bulmak daha mı kolay,banamı öyle geliyo!ben oğlumun ismine hala karar veremedim(
evet didem ismi irem e de uyuml bi isim güzel olur bence.irem,diğdem,çiğdem,özlem.....vs:))
ben beyeniklerimi liste yapıyorum,içlerinden eleyerek bi tanesini seçicem ..
didem ismi güzel çisem ya da bikem de olabilir kız isimlerinde seçenek çok
ama erkek isimleri kısıtlı bide ben daha klasik isimler koymak istiyorum
aklımda şimdilik ömer var bakalım sonra ne olur
Bence erkek ismi bulmak daha kolay kızıma bi türlü isim bulamadım...
alındım bile hıhhh...
hallettim anında. ama sen olmasan bilemıyecem ereğlide oldugunu sagolasın valla gel öpücem kızzzz
eşimin çalıştığı yerin ereğlideki şubesinde çalışan bi kızla bağlantı kurdum şimdi. eheheh kıza yükledim olayı. bana bebe yağı ve ıslak mendil alsana dedim.kız da şaşırdı :))) anlattım sonra durumu da "ayyy ne demek iş çıkışı hemen hallediyorum "dedi sağolsun.
sende sağol be. ben boşuna sana hemşire demiyorum. (okuduğum kitapta afgan kadınlarına, kadınlar da erkekler de hemşire diyorlar. bacım anlamında) için dışına yansımış ışıltılı olmuşun işte böyle. insan tanımadığı burdan görüştüğü birinin isteğine böylesine anında yerine getirmek ister mi? ister anam ister senin gibi insanlar az kaldı kız. kıymetini bil kendinin.
canımsın.
kızlar merhabaaaaa,
Nasılsınız uzun zamandır girememiştim maşallah oku oku bitiremedim yazdıklarınızı, iyisiniz hepiniz umarım. Bende iyiyimmm kabızlık dışında bi şikayetim yok. Sizde de varmı ne önerirsiniz geçmesi için(((( sanırım kan ilaçları yapıyor bunu. Dün aile hekimiğine gittim çağırmışlardı birde bz bakalım diye. Ama ben 4,30 da gittim maalesef muayene 4 te bitiyormuş, görüşemedik o yüzden gitmek şartmı ??? Sizler gittinizmi acaba ??? Ayy bide kontrolum haftaya perşembe nasıl geçicek yaaaaaaaaaaaaaa ((((((( 3 lü test te yapılcakmış gittiğimde açmı gidiliyor tokmu acaba ???
dediğin gibi erkek bebek ismi kısıtlı hakikaten.
benim oğlumun adı çok büyük ıhtımal demir aden olacak. aden: en üst mertebedeki cennet demek. rabbimin tecelli edeceği yer olara geçiyor adn cenneti diye. içindeki bi meyvenin adı da lina'ymış... şimdik oğluma demir aden daha sonra da bi kızım olursa adını lina düşünuyorum.
ama ben de sen gibi eski isim hastasyıyım. özellikle fatih ismi kadar başka bi isim çekmez beni. ama eşimin patronunun adı fatih :)) eşim de o ne ya yalakalık yuapar gibi guzel isim ama koymam dıye tutturdu. altan, kenan, mehmet, ömer, kayra, aziz, mirza bu isimlere bayılıyorum.
aziz kardeşimin ilerde çocuğuna koyacağı isimmiş. patenti bende valla yakarım kyarsanız dıyor :)) mirza da diğer abimin kesinlike çocuğuma koyacagım ismi. (ben de ilk ondan duydum zaten)
bir de çocuk adıyla yaşıyormuş... demir gibi sağlam olsun, adn cennetine yakışacak kadar da iyi ahlaklı olur umarım benim meleğim.
dediğin gibi erkek bebek ismi kısıtlı hakikaten.
benim oğlumun adı çok büyük ıhtımal demir aden olacak. aden: en üst mertebedeki cennet demek. rabbimin tecelli edeceği yer olara geçiyor adn cenneti diye. içindeki bi meyvenin adı da lina'ymış... şimdik oğluma demir aden daha sonra da bi kızım olursa adını lina düşünuyorum.
ama ben de sen gibi eski isim hastasyıyım. özellikle fatih ismi kadar başka bi isim çekmez beni. ama eşimin patronunun adı fatih :)) eşim de o ne ya yalakalık yuapar gibi guzel isim ama koymam dıye tutturdu. altan, kenan, mehmet, ömer, kayra, aziz, mirza bu isimlere bayılıyorum.
aziz kardeşimin ilerde çocuğuna koyacağı isimmiş. patenti bende valla yakarım kyarsanız dıyor :)) mirza da diğer abimin kesinlike çocuğuma koyacagım ismi. (ben de ilk ondan duydum zaten)
bir de çocuk adıyla yaşıyormuş... demir gibi sağlam olsun, adn cennetine yakışacak kadar da iyi ahlaklı olur umarım benim meleğim.
aa cok güzel olmuss eline sağlık.
Elelrine sağlık pek güzel olmuş
Ver canım, ama mesaj gondersenız daha saglıklı olur sanki.evet yeni liste yapalımmm
lütfennnn
bilgilerimi veriyimmi
buda çok güzel olmuş,eline sağlık.
bilgilerimizi tekrar m ıvericez
alındım bile hıhhh...
hallettim anında. ama sen olmasan bilemıyecem ereğlide oldugunu sagolasın valla gel öpücem kızzzz
eşimin çalıştığı yerin ereğlideki şubesinde çalışan bi kızla bağlantı kurdum şimdi. eheheh kıza yükledim olayı. bana bebe yağı ve ıslak mendil alsana dedim.kız da şaşırdı :))) anlattım sonra durumu da "ayyy ne demek iş çıkışı hemen hallediyorum "dedi sağolsun.
sende sağol be. ben boşuna sana hemşire demiyorum. (okuduğum kitapta afgan kadınlarına, kadınlar da erkekler de hemşire diyorlar. bacım anlamında) için dışına yansımış ışıltılı olmuşun işte böyle. insan tanımadığı burdan görüştüğü birinin isteğine böylesine anında yerine getirmek ister mi? ister anam ister senin gibi insanlar az kaldı kız. kıymetini bil kendinin.
canımsın.
çok güzel olmuş tabloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?