- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.601
yazdıktan sonra farkettim düzeltmemi yaptım..cinsiyeti unutmuşum..Pekı, sagol canım fıkrın ıcın.
Dıgerı uzerınden devam edemem.
Cok karısık geldı bana.
Ben baska bır sekılde yapmaya calısıyorum tabloyu.
yazdıktan sonra farkettim düzeltmemi yaptım..cinsiyeti unutmuşum..Pekı, sagol canım fıkrın ıcın.
Dıgerı uzerınden devam edemem.
Cok karısık geldı bana.
Ben baska bır sekılde yapmaya calısıyorum tabloyu.
İrem Cennet Bahçesi demek ama, bu bahçe Şeddad isimli bir kafir tarafından cennete benzetmek iddiasıyla yapılmış. Bu bahçe ve köşke giremeden de kavmiyle birlikte gazaba uğramış, helak olmuş.
Birkaç alim de caiz değildir bu ismi vermek dedi. Caiz diyenler olsa da risk almak istemem.
Azra ise el değmemiş genç kız, bakire demek. Medinenin diğer bir ismi ayrıca, Hz. Meryem anamıza da verilen bir isim.
Ama el değmemiş, bakire anlamlarından dolayı o da kafamda soru işareti.
Sağlık ocağını hallet canım ihmal etme. Tetanos aşısı olacaksan onu da yaptırırsın.20-28 haftalar arası yapıyorlar.
İrem Cennet Bahçesi demek ama, bu bahçe Şeddad isimli bir kafir tarafından cennete benzetmek iddiasıyla yapılmış. Bu bahçe ve köşke giremeden de kavmiyle birlikte gazaba uğramış, helak olmuş.
Birkaç alim de caiz değildir bu ismi vermek dedi. Caiz diyenler olsa da risk almak istemem.
Azra ise el değmemiş genç kız, bakire demek. Medinenin diğer bir ismi ayrıca, Hz. Meryem anamıza da verilen bir isim.
Ama el değmemiş, bakire anlamlarından dolayı o da kafamda soru işareti.
Sağlık ocağını hallet canım ihmal etme. Tetanos aşısı olacaksan onu da yaptırırsın.20-28 haftalar arası yapıyorlar.
ahahahhahaahahhaah yarıldım beeeeeeeeee
slm kızlarr nabersiniz bakalımm:)yeni göz attım sayfalara yeni tablomu yapıousunuzz?:89:
Uzundur ben de isim sitelerine bakıyorum ama hiçbirini beğenmiyorum. Nedir o öyle yaaa: Lana, Lara, Almira, Açılay, Albina, Sahara....Bu gidişle "Ayşe" koyucam
burdan bi gerçeği açıklıyorum hanımlar. ben aslında pişmaniye'nin eşiyim... o çocuğun adı ömer aziz olacak hanım..... eve gelince konuşacaz bunu.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar:44:
dünden beri doktorlar kafamı karıstırınca hep erkek isimlerine bakıyodum ama şimdi kız ismi takıldı aklıma kızımın adı irem.didem ismi geldi aklıma nasıl? bebişlerinin cinsiyeti belli olan anneler ne gibi isimler düşündü söylerlermi acaba :))
Ben de koyun diyen de duydum koymayın diyen de....Koymıcam sanırsam.Ben bir hocadan duymuştum tvde İrem ismini gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz anlamı güzel demişti..
Azra yıda düşünmüştüm ama eşim çocukla ilerde Azra-il diye alay ederler demişti öle vazgeçirdi..
İyice kaldırdın benim totoşu sen bugündur ben o'nu halledeyim. bana onu unutturma tamam. ben çok unutkanım bu ara. bı de benim iş yerim merkeze 28 km. iş çıkışı gitsem açık olmaz, bu ara işten o kadar çok izin aldım ki almak da ıstemıyorum.
hatırlat bana o'nu... sen olmasan napacam ben :)) hemşire..
Napim sevmiyorum adamı zorla mı
Ekiekieki
Kayınvalidemin "Aziz dede oluyorsun gözün aydın" şeklindeki müjdesine "Ben zaten dedeyim" şeklinde bi triple cevap veren adamı çocuğuma ismini vererek onore edemem. Hiç işim olmaz
O çok sevdiği,dedesi olduğu torunlarının anası bi oğlan daha doğursun da o koysun
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar:44:
adengokce korkutuyorsun beni
burdan bi gerçeği açıklıyorum hanımlar. ben aslında pişmaniye'nin eşiyim... o çocuğun adı ömer aziz olacak hanım..... eve gelince konuşacaz bunu.
Bblau sana tek tek mail atmamıza gerek varmı
peki şekerim ne diyim. kızım zati kızın olmayacak mı senin. azize koy kızzz.. ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?