2012 Şubat Anneleri

Pekı, sagol canım fıkrın ıcın.
Dıgerı uzerınden devam edemem.
Cok karısık geldı bana.
Ben baska bır sekılde yapmaya calısıyorum tabloyu.
yazdıktan sonra farkettim düzeltmemi yaptım..cinsiyeti unutmuşum..
yaş ta olmayabilir..
tabloyu yeniden yaptığını biliyorum ,sen kafana göre takıl..nasıl kolayına geliyorsa..
biz beyeniriz..

Pekı, sagol canım fıkrın ıcın.
Dıgerı uzerınden devam edemem.
Cok karısık geldı bana.
Ben baska bır sekılde yapmaya calısıyorum tabloyu.
yazdıktan sonra farkettim düzeltmemi yaptım..cinsiyeti unutmuşum..
yaş ta olmayabilir..
tabloyu yeniden yaptığını biliyorum ,sen kafana göre takıl..nasıl kolayına geliyorsa..
biz beyeniriz..

Ben bir hocadan duymuştum tvde İrem ismini gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz anlamı güzel demişti..
Azra yıda düşünmüştüm ama eşim çocukla ilerde Azra-il diye alay ederler demişti öle vazgeçirdi..

dur ben o'nu halledeyim. bana onu unutturma tamam. ben çok unutkanım bu ara. bı de benim iş yerim merkeze 28 km. iş çıkışı gitsem açık olmaz, bu ara işten o kadar çok izin aldım ki almak da ıstemıyorum.

hatırlat bana o'nu... sen olmasan napacam ben :)) hemşire..

ahahahhahaahahhaah yarıldım beeeeeeeeee

Napim sevmiyorum adamı zorla mı
Ekiekieki
Kayınvalidemin "Aziz dede oluyorsun gözün aydın" şeklindeki müjdesine "Ben zaten dedeyim" şeklinde bi triple cevap veren adamı çocuğuma ismini vererek onore edemem. Hiç işim olmaz
O çok sevdiği,dedesi olduğu torunlarının anası bi oğlan daha doğursun da o koysun

Son düzenleme:
Uzundur ben de isim sitelerine bakıyorum ama hiçbirini beğenmiyorum. Nedir o öyle yaaa: Lana, Lara, Almira, Açılay, Albina, Sahara.... Bu gidişle "Ayşe" koyucam

aaa pilizzzzz... bi kıza yakışacak nadir isimlerden biridir ayşe ismi. zeynep,elif, ayşe hastasınım bu isimlerin. hatta ben hep göbek adımı ayşe koydum bana ayşe derin derim ama kimse demez. (( ayşe koydum ama yani. ayşeyim ben kendimce.

koy kız koy ayşe koy. açılay'a bittim yalnız.

açılay
dikeycan
paralel
dörtgen

ahanda 4 adet uşaaaamın ismisi.

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat

busraaa05 Erkek 23 Nisan 1 Şubat

aZelYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat

pişmaniye 27 Nisan 1 Şubat

merve2211 Erkek 25 Nisan 1 Şubat

dirim99 Erkek 27 Nisan 1 Şubat

karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat

CanSea Kız 29 Nisan 3 Şubat

Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat

Brgl86 Erkek 29 Nisan 3 Şubat

filizim Erkek 29 Nisan 3 Şubat

kelebek1978 30 Nisan 4 Şubat

Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat

cerenim 1 Mayıs 5 Şubat

neva29 1 Mayıs 5 Şubat

Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat

tansell 1 Mayıs 5 Şubat

littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat

xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat

ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat

didem de güzel,dilem,çisem,çimen,meltem(ben), senem,sanem,busem,sudem,özüm de uyabilir. kolay gelsin,zor iş...benim de ikinci oğlum yolda.Birinciye zorla karar verdik,bu da erkek olunca al baştan:)

Ben de koyun diyen de duydum koymayın diyen de....Koymıcam sanırsam.
Kardeşim de Azra --> Arıza derler dedi :)))

İyice kaldırdın benim totoşu sen bugün
Ben de izin alma derdine gitmedim de geçen hafta 3lüye gitmeden önce uğradım kaydımı yaptırdım.Bi de benim evle karşılıklı sağlık ocağı.Sitenin kapısından çıkınca en fazla 10 adım atıyosundur.O kadar yakın bakkal yok evime ama, iş çıkışı yetişemeyince bi anlamı yok işte.

peki şekerim ne diyim. kızım zati kızın olmayacak mı senin. azize koy kızzz.. ahahahahah

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar:44:

canımmmmmmmmmmmmm!!!!

adengokce korkutuyorsun beni

eve gelince konuşacaz...

biz geldiiiiiiiiiiiiik. en kazığından sınavımızı hazırladık, evrakları teslim ettik ve burdayız okul ve ev serin, dışarısı cehennem sıcağı... yeni okulumda kimse hamile olduğumu anlamadı müdür amcayı çok sevdik, anlayışlı, oh keyfimize diyecek yok.

ya kızları olanlar Ada koyun ya, yada Mira. ben sırf bu yüzden kız olana kadar doğururum iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…