- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.841
Günaydın kızlar,
oyelken geçmiş olsun canım dikkat et sana geçmesin grip..
Ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandımSol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Tekmelerden hazır konu açılmışken ben de dünkü olayı anlatayım..
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..Bizim küçük hareketlendi elimle de hissettimSonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...Tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:
Serbest t3 die bir deger var o da troidle ilgili galiba o da biraz yuksek cıkmıs.
Off nasıl bekliycem p.tesiyi ben?
Salak gibi gorumcemin aklına uydum dun gitmedim sonucları almaya bugun gene gidicem diye!
Dun ogrenir bugun doktora giderdimSalak kafam salak
deliriyorum muntazaman...
neden neden diye sorun ama. bu sabah çay içmediğim için. içseydim olmazdı. ıhlamur benim neyime. ıhlamur bana napar? bak ne oldu...
serbest t3 die bir deger var o da troidle ilgili galiba o da biraz yuksek cıkmıs.
Off nasıl bekliycem p.tesiyi ben?
Salak gibi gorumcemin aklına uydum dun gitmedim sonucları almaya bugun gene gidicem diye!
Dun ogrenir bugun doktora giderdimSalak kafam salak
Neden neden diye sorun ama. Bu sabah çay içmediğim için. Içseydim olmazdı. ıhlamur benim neyime. ıhlamur bana napar? Bak ne oldu...
Günaydın kızlar,
Ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandımSol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..Bizim küçük hareketlendi elimle de hissettimSonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...Tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:
canım geç kalmış sayılmazsın doktorlar 5 e kadar hastanede oluyorlar
günaydın kızlar,
ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandımsol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..bizim küçük hareketlendi elimle de hissettimSonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:
dahiliyeye randevu alıcam p.tesi gunune bakalım ne olucak. Insallah bisey cıkmaz da rahatlarım yaa(
Günaydın kızlar,
Tabi canım annemin durumu epey ağır...Aksama çok belli tabi, ortopedik ayakkabıyla bile.
Ameliyatı çok araştırdık, ama büyük bir ameliyat annem için cesaret edemedik.
Ayrıca bacağının birinde incelme de mevcut, yani düzeltilmesi gereken çok şey vardı, riskli bir ameliyat. Bıçak altına yattıktan sonra düzelmemesi, hatta kötüleşmesi ihtimali de vardı. Riske edemedik. Operasyonu çıkardık fikrimizden.
Ki annem özel bir bankada yöneticiydi, çok yorucu ve stresliydi işi, rahmetli babam da hiç yardım etmeyen bir insandı. Birçok fiziksel ve manevi yüke rağmen sorunsuz atlattı hamileliklerini....
Şu an artık zaten koşulları çok rahat, kendini yormuyor, canı nasıl isterse öyle hareket ediyor, o yüzden yaşlanmaya bağlı sorunları dışında fiziksel sorunu yok hamdolsun.
Sezeryana da çok uzak olmamak lazım, artık çok daha kolay ve zahmetsiz oluyor zaten....
Geldim kızlar saglık ocagından. Ellerinde ası olmadıgı icin yapamadılar asıyı..
Tahlil sonuclarım cıkmıs. Kolestrol ve trigliserid im yuksek cıkmıs.. Bir sorun olur mu ki hamilelikte yaa?
Hemsire bir dahiliyeye gorunmemi soyledi kasıklarımdaki agrı icin de idrar tahlili yaptırmamı soyledi.
Oglumun kalp atıslarını dinletti cok sukur icim rahatladı valla..
neden neden diye sorun ama. bu sabah çay içmediğim için. içseydim olmazdı. ıhlamur benim neyime. ıhlamur bana napar? bak ne oldu...
Günaydın kızlar,
eheheheh =)
Bazen ben de hissediyorumm boyle esimle konusurken sessizce esimi cagırıyorum yanıma o geliyor elini koyuyor ve duruyor
Ama ben elimi koydugum zaman devam ediyor hareketlerine
Geçen gece benimde bacağıma kramp girmişti ve hala bacağımda ağrı var yürürken..
Sanada geçmiş olsun kuzu..
Tekmeleri elinle hissetmen çok hoş..
Bende bir kaç kez denemedim ama daha erken sanırım..
Hayırlısı ile bizde hissederiz inşallah..
devlet hast. Gidicem orası da randevuyla bakıyor iste. Randevusuz almıyorlar.
Zaten sigortam yok, özele gidersem simdi cıkamam altından..
2 gün önce de ben öyle uyanmıştım. Resmen böğürdüm yaa sabah sabah, eşim yataktan nasıl fırladı bilmiyorum. Garibim çok korktu. Daha gözünü açamadan bacağıma masaj yaptı. Daha bugün yeni yeni geçiyor gibi ağrısı. Ay bende hissetmek istiyorum yaaa bu kadar belirgin şekilde... :)
günaydın canım...
ne güzel anlatmışsın akşamki olayı süper
ne güzel yaa o hareketleri hissetmek devamını bekleriz deseydin minnoşa
sağol canım
o ağrı kalsiyum eksikliğinden canım
o acıyı çok iyi bilirim ilk hamileliğimden
süt iç bolbol
Bende aynı durumdaydım ve artık eşim o kadar tekmelemez diyerek inanmamaya başlamıştı :)) Babalarından çekiniyorlar galiba sesleri kalın ya
Sağol canım, bacak ağrımın yanında bi de tetanozun ağrısını yaşıyorum kolumda hala..Yarına geçer artık diye umuyorum.
2 hafta sonra sen de hissedersin canım Allahın izni ile.
İÇEYİM Dİ Mİ? valla kendime gelemiyorum ya çay içmeden. ıhlamur da nedir? ada çayı da neymiş?
bak içmedim ayılamadım ve hayatımda ılk kez boyle bı hata yaptım. şimdi baştan giriyorum faturaları(
bu arada o sabah krampları bende de var. özellikle gün ağırırken sol bacağımda oluyor. gece yok, oğlen yok ama sabaha karşı uykumdan uyandırıyor. ama ben sevıyorum o agrıyı ya. hoşuma gıdıyor ahahahah.
Günaydin kizlar bayramdan bu yana giremedim hic nasilsiniz varmi yeni haberler
bu arada benim bebegimin cinsiyeti dün kesinlesti doktor kiz bebek dedi cok mutluyum:86::86:
Evet bence de babalardan cekiniyorlar =)))
Sen tetanoz asısı oldun mu? Ben de bugun olucaktım ama ası yokmus saglıkocagında getirmiyorlarmıs gorevliler!
O kadar sikayet ettim ama hic dinlemiyorlar diyor! Bir de sizler sikayet edin diyor hemsire.
günaydın kızlar nasılsınız dünden beri ben gece ayaklarımı üşüttüm galiba
biraz karnım ağrıyo bi de malum kabızlık patlamak üzereyim :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?