2012 Şubat Anneleri

beni de ekler misiniz? sat:29 nisan cinsiyet: erkek adı:alperen doğum:03 şubat yaşım:28 daha önce çok yazdım ama adım hiç eklenmedi listeye. hatta üzülmüştüm de. umarım beni de eklersiniz. teşekkürler.

Vall sanslisin benim eltim de aldi aldi herseyden cifter cifter, sonra da goturdu kendi akrabalarina verdi, bizim hediye ettigimiz bebek arabasini bile (kullanmamisti agirmis) gitti yenisini aldi, vermis insan dusunur bir de kocamin kardesi var bebekleri olursa diye, simdi evde kalanlardan ayiracakmis , artik ne kaldiysa ama ben hic umutlu degilim, isteyemiyorum da , vercem vercem deyip salliyo. Ona kaldim sanki hihhh Haa bir de ablam var nasil ablaysa hic bir seyini vermedi, sadece ogut veriyor sunu al bundan lazim falan, hakkaten cok cingene bizim aileler, ben de saf gibi hediyeler yagdirdiyorum yegenlere, benimki ne gorecek bakalim akrabalarindan, yuzum kara cikar mi dersiniz

Ben de aynı şekilde ( defalarca söyledim özel mesaj atma hakkım da yok beni de ekleeseniz sevinirm sat: 22 mayıs cinsiyet :erkek yaş 23 :)))

günaydınn...
ben bugün iyi değilim,gece talete kalktım boğazlarım şişmiş,yatarken bişeyciğim yoktu,ne oldu birden anlamadım.heryerim kırılıyo sanki,yutkunamıyorum..
sondan bikaç sayfayı okudum,birazdan okurum diğerlerinide.

benimde görümcemin 1.5 yaşında oğlu var.geçenlerde tel.da eşime demiş önce,bana sonradan söyledi,yanlış anlarım diye tereddüt etmiş,çocuğunun birsürü hiç giyilmemiş,yepyeni,bazılarını sırf fotoğraf çektirmek için bi giydirip çıkarmış,hep marka diyo kıyafetlerini bana vermek istedi.benimkide erkek ya,çok çabuk büyüyorlar çoğunu giydiremiyorsun diyo.
ben de kabul ettim,sen yabancımısın dedim.ben olsam bende verirdim.kardeşime olsun,yada görümceme,yada ihtiyacı olan birine..

eltine şaırmadım da ablana çok şaşırdım şu an ( hakikaten şükredecek başka bi noktamı daha keşfettim ki ben çevremde olan insanlardan yana şanslıyımışım.

abla ya bu garipsedim.

Ben de aynı şekilde ( defalarca söyledim özel mesaj atma hakkım da yok beni de ekleeseniz sevinirm sat: 22 mayıs cinsiyet :erkek yaş 23 :)))

Kızlar alınmayın da yani, elefera çalışıyor işyerinde, her an girip geçmişi okuması kolay değil...O kadar sayfa kaynatıyoruz ki
Aşağıda ismine bakın, aşağıda varsa yazın, yokken yazdığınızda haliyle gözden kaçıyor.Özel mesajı da mesaj sayınız 50 olunca atabiliyorsunuz, birazcık fazla yazıverin, başka konulara da yazın ki hemen msj atabilesiniz.

Heaaa canım sanırım flashtan, pembe çıkmış resimde.
Morsa iyi, ben de mor çizgili polo yaka bi t-shirt aldım erkekime

Evet mor mor, senin erkegin de gule gule eskitisn insallah

hepsi birbirinden güzel canim allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin

dünyam güle güle kullan hepsini canım

Sagolun kızlar. Allah hepimize aldıkalrımızı giydirmeyi nasip etsin insallah..

Ya oğlum bugun cok hareketli, sabahtan beri karnımda pıtpıt edip duruyor

dünyam ne kadar güzel şeyler almışsın kırmızılı takıma bayıldım zürafalı body ve bornozda çok tatlı
allah güle güle giymek giydirmek nasip etsin

çok geçmiş olsun canım(

dünyam hepsi birbirinden güzel.güle güle giydir.Ben daha hiçbişey alamadım oğluşuma bunları gördükçe hevesleniyorumm :) bi an önce benim de bi a.v çıkma lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…