- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.881
Kızlar bu arada kardeşim mesaj yollamış trendyolda chicco kampanyası varmış.
Kızlar bu arada kardeşim mesaj yollamış trendyolda chicco kampanyası varmış.
Chicco
çok güzel ürünler var içinde. bakmak isteyen hatta almak isyeten varsa kaçırmasın.
bu konuda da şanslıyım galiba dayımın bebeği 1,5 yaşında oldu. hayatımda görmediğim bebekle ilgili aletleri, oyuncakları, bilmem neleri bunlarda gördüm ben. geçen ankaraya gittiğimizde yengem; "sakın yanlış anlama ama ben bunları sana vermek istiyorum, inan çoğu belki de kullanılmadı bile " dedi. ayyy dedim ne olacak be. biz 22 kuzen birbirimizin kıyafetiyle büyüdük. bi kabanı bizde kaç kişi giydi dedim. "inan çok sevinirim" dedi. hepsinin markası da ciddden kaliteli markalar.
Chicco
çok güzel ürünler var içinde. bakmak isteyen hatta almak isyeten varsa kaçırmasın.
bu konuda da şanslıyım galiba dayımın bebeği 1,5 yaşında oldu. hayatımda görmediğim bebekle ilgili aletleri, oyuncakları, bilmem neleri bunlarda gördüm ben. geçen ankaraya gittiğimizde yengem; "sakın yanlış anlama ama ben bunları sana vermek istiyorum, inan çoğu belki de kullanılmadı bile " dedi. ayyy dedim ne olacak be. biz 22 kuzen birbirimizin kıyafetiyle büyüdük. bi kabanı bizde kaç kişi giydi dedim. "inan çok sevinirim" dedi. hepsinin markası da ciddden kaliteli markalar.
ne şanslısın valla benim böyle bi yakınım yok maalesef olsaydı da vermezlerdi zaten pek kıymetlidir malları
aaa bende şimdi yazdım şekerim seninkini görmeden. pek bişi yok içinde ama olanlar da güzele benzıyor.
ayrıca kızım kıskanmasana ya kıskanç... illa yazıcannnn...
aaa hayırdır canım sıkıntın ne eğer paylaşırsan
belki yardımcı oluruz...böyle daha çok bunalır sıkılırsın
aslında şanslı değilimdir de o yengem beni çok sever. bende o'nu. o yüzden sanırım yoksa 3. yapmayı falan da düşünüyor hatun kendisine saklayabilir yani.
hele ankaraya gittiğimde benimle ultrason odasına girdi ahahahahah hatun hüngür hüngür ağladı ya. ben çok özledim hamileliğimi diye bi başladı. deli mi ne :))) 2 kızı var ikisi de afet. ama hatuna yetmedi zaar:)
Ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum.En yakın arkadaşlarımdan birinin Haziran başı bebeği oldu.Bana dedi ki birçok kıyafeti şimdiden olmamaya başladı, bazısını giydirmek bile nasip olmadan ufaldı, eğer yanlış anlamazsan sana vermek isterim dedi.Aynı senin dediğin gibi hepsi özene bezene alınmış güzel ve kaliteli şeyler.
Dedim ben böyle şeyleri hiç sorun etmem, biz küçükken de öyle değil miydi zaten.
Ama geçen kayınvalidemin bir arkadaşı birkaç kıyafet yollamış, torunlarından kalma.Kadının hali vakti çok yerinde, kokoş bir tip.
Gönderdiği kıyafetler kullanılmamış Allah için.Ama o kadar çirkin, zevksiz ve kalitesiz şeyler ki. Belli ki sağdan soldan bebek kutlaması için gelmiş, beğenilmemiş kendi bebeklerine giydirilmemiş.
Onları bana layık görmesi gücüme gitti. Bana verse asla kabul etmezdim, kayınvalidemin etmiş olmasına da kızdım.
Bu tarz yardımlaşmalar elbette olacaktır ama iyi niyet ve samimiyet çerçevesinde olmalı.
Önce ben yazdım bi kere, kıskandığın ordan belli. Nihahahahahahahha
selam hamişler herkes iyidir umarım ben 3 4 gündür griple uğraşıyorum aman dikkat edin kendinize...
canım naber senin bebişin cinsiyeti daha belli olmadımı yaa?
Eheheh severim
ölürüm ölür... ahahahha bi gün abartmıyorum kocamla evde üstten komşu gelecek diye korktuk gülerken.
bi ara kafaya takmıştım bebeğim olursa üstünde "beslenir ki bu" yazan bi nevresim takımı alacam diye ama bulamadım.
burası almanyaymış meğersem... ahahahahha... fırat bizim çocukluğumuz değil mi biraz? hatta bariz?
yaaaa arkadaşlar dün akşam bi arkadaşın
bebeğinde down sendromu olma ihtimali vardı
hangi arkadaştı o yaa bulamadım bir türlü..
nasıl geçti acaba bugün kontrolü:26:
Hehehe tam beslenir ki bu dicektim
Burası benim evimmişşşşş
Kızlar oglusuma son aldıgımız kıyafetler =)
Uzun bir sure ara veririm herhalde ben almaya ama gordum mu de dayanamıyım alıyorum
Eki Görüntüle 253598 Eki Görüntüle 253599 Eki Görüntüle 253600 Eki Görüntüle 253601 Eki Görüntüle 253602 Eki Görüntüle 253603 Eki Görüntüle 253604 Eki Görüntüle 253605 Eki Görüntüle 253606
Hehehe tam beslenir ki bu dicektim
Burası benim evimmişşşşş
Kızlar oglusuma son aldıgımız kıyafetler =)
Uzun bir sure ara veririm herhalde ben almaya ama gordum mu de dayanamıyım alıyorum
Eki Görüntüle 253598 Eki Görüntüle 253599 Eki Görüntüle 253600 Eki Görüntüle 253601 Eki Görüntüle 253602 Eki Görüntüle 253603 Eki Görüntüle 253604 Eki Görüntüle 253605 Eki Görüntüle 253606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?