2012 Şubat Anneleri

bende hissediyorum sanki artık ama çoookkk hafif hala... bizde bi hissetseydik hayırlısıyla

gösterir inşallah yaa bugün öğreniyoruz hayırlısıyla desene ay ne heyecanlı
dilini ısır canım söyleme öyle valla söyledinmi oluyo. ben yirmilik dişlerim hiç ağrımadan çıkıyo dedim yemin ediyorum akşamına ağrımaya başladı 3 gündür geçmedi çene kemiğim ağrıyo resmen...

güle güle giysin annesi çook güzeller

Son düzenleme:
dünyamm aldıkların ne cici şeyler öyle..
sağlık sıhatle giydir..
ayy bende almaya başlıcamda,şöyle bi 20 .haftamı doldurayım,detaylı ultrasonuda hayırlısıyla atlatayımda ozaman inşallah..
bu arada tablomuz çok sade,ve güzel olmuş..

bblau burdamiki....canımm dünkü tahlillere baktınmı?hani not almıştınya.
ben o verdiğin linke baktım kk'dan yazıştım hatta.ama içim kötü oldu yazışırken,ben bide çizelgemide unuttum,görünce daha da çok üzüldüm.ama sağ olsunlar çok iyi cevapalr verdiler.sonuçta onlarda bebiş için çabalıyorlar,inşalalh onlarda kavuşur bebişlerine..
tam olarak bu tahliler değilmiş öyle dediler,kan pıhtılaşması için daha detaylı tahliller varmış,öğrenmiş oldum.ama allah korusun,allah yaşatmasın 2 gebelik kaybından sonra araştırılmaya başlanıyormuş..

çok güsel olmuşş eline sağlıkkk

rosepher kullanıcısından alıntı

Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum

canım,canım allahın izniyle iyi düşün iyi şeyler çıksın..karamsarlığa kapılma,dualarımız seninle..
bebeklerimize hayırlısıyla,sağ sağlim kavuşucaz inşallah..

eltine şaırmadım da ablana çok şaşırdım şu an ( hakikaten şükredecek başka bi noktamı daha keşfettim ki ben çevremde olan insanlardan yana şanslıyımışım.

abla ya bu garipsedim.

O oyle bir abla iste, fesattir biraz, kendi cocugunun cinsiyeti bile belli degildi isim dusunuluyordu biz de oglumuz olursa biz bunu koyucaz diye soyledim, dun gibi hatirliyorum tarih nisan 2010, sanki bunu ben dememisim gibi, haziran 2010 da, kiz oldugunu ogrendikten sonra, oglumuz olaydi diye baslayip benim kurdugum cumleyi kurdu,ayni ismi dusunmusmus, ben dusup bayilsam mi diye dusundum bir an o derece sasirdim. Ailecek bir aradayiz, duzgunce soyledim onu biz secmistik size de soyledik diye, esi araya girdi susturdu, cok buyuk kavga cikacakti eger oglu olsaydi da bu adi koysaydi. Allah cok buyuk biliyor da ona gore veriyor.

Geçmiş olsun canım.Ihlamur filan içsen iyi gelmez mi ki?
Tahlillere baktım canım, benim hemogramda da biyokimyadada söylediğin tahliller yok canım...
Şu an yanımda hatta konuşuruz diye aldım getirdim ama ne PTz var ne de INIR ve APTT....

aZeLYa55

bu azelya hatunu neden kırmızı ve yanında pembe bornoz gorünuyor. bu hatunun ne ayrıcalığı var.??

ayrıca ben senın rejimini yiyim kızz... rejımdeymış deli. ahahahah

Son düzenleme:
aZeLYa55

bu azelya hatunu neden kırmıız ve yanında pembe bornozlu gornuyor. bu hatunun ne ayrıcalığı var. ayrıca ben senın rejimini yiyim kızz... rejımdeymış deli. ahahahah

Bornoz değil o kürk Bu sıcaklarda bile çıkarmam kürkümü sosyetikim ben
Rejime girdim doktordan aferim almam lazım, meyva ve ayran favori yimeklerim, tabi ekmeği de kesiyorum...Kesmeden yemiyorum :86: Ay çok iğrençti tamam sustum

günışığım şimdi biraz araştırdım da ben, evet bu PTZ (yada PT),INR ve APTT pıhtılaşma ile alakalı testler olmakla birlikte aslında pıhtılaşmayı değil de tam tersine pıhtılaşamamayı araştıran şeyler sanırım.
yani genelde bir operasyon yapılacak hastada yada cerrahi bir girişimden önce bakıyorlar ki kanamanın durmaması gibi bir durum olabilir mi.
Gebelikteki kan pıhtılaşması olayını daha genetik tabanda inceliyorlar sanırım.

puahuahauhauahuauahauaha... kürkünü senin ben... anannem gibi he. görmemişin kürkü olmuış tutmuş yaz da giymiş.
annenemin zamanında alınmış gerçek bilmem ne postundan bi kürkü var 50 senelik falan ama. ahahahahahha kadın düğünlerde kürkünü atıyo omzuna. ama klasik bı laz kadını. ahahahahahah. kafada yazma, üstte annanne kazagı, aşağsında kahve etek ama omuzda samur kürkk... yarıldımmmmmmmmmmmm.

kız ne rejimi be. bende 52 kiloyla hamıle kaldım 57 oldum ne var? hatta şuan 60 olmuşumdur zira 15 gundur tartılmadım bile. eni boyu bir dediklerindenim bende 5 aydır ne olmuş? ama sadece göbekte benim ehehehhe. kocaman tontiş dede gobegi.

ya bende yemek yiyorum çok ama kilo almıoum fazla 2 kilo felan ancaa....ya benim karnım daha çıkmadı ya hele bi komşum war nerde bu bebek dio sanki ona yalan borcum war uyuzzz yaa

Ekmeği kesme kız, beyaz ekmek yeme.
Ben esmer ekmekten 8 dilim yiyorum günde -ki diyetisyenim verdi bunu- daha 2 kg aldım.
Yasaklar (ve aynı zamanda hiç bebeğe faidesi olmayan şeyler) şunlar ki:

• Beyaz un ve beyaz undan yapılmış pasta,börek,poğaça, açma vs.
  • Beyaz şekerden yapılmış pasta,tatlı.
  • Beyaz pirinç.
  • Kızartma.
  • Tuzlu çerez,cips.
  • Gazlı içecekler, meyve suları.

Son düzenleme:

Bayıldım anneannene :))) Laz kadınlarını çok severim ama çok konuşurlar dimi :))
Ya doktor didi "yavaş git" diye, 1 ayda 3 kiloyu aldım ben, yani hani her ay bir kilo alsam neyse de...

evet deiğin gibi sanırım,bende araştırdım biraz internetten dün..
anladığım kadarıyla sizlerinde bakılmamış zaten..ben kendi kendime telaşlandım galiba.sağolasın baktığın için..
ıhlamur içiyordum bende şuan,iyi geliyo,limonlu limonlu..

ya bende yemek yiyorum çok ama kilo almıoum fazla 2 kilo felan ancaa....ya benim karnım daha çıkmadı ya hele bi komşum war nerde bu bebek dio sanki ona yalan borcum war uyuzzz yaa

Takma canım bana da öyle diyenler vardı, hani ne biçim hamilesin felan diyenler, bir anda çıkıverdi sonra göbek :))

Ama esmer ekmek sevmiyorum, haz alamıyorum ondan :26:
Beyaz irinç çok yerim faydalı diye duymuştum bak demek değilmiş (
Şu an harıl harıl güzel bir elmalı kurabiye tarifi arıyorum, çünkü acayip canım çekiyor

Esmer ekmek bebeğe gerekliymiş ama.Sakın ekmeğinden kesme dedi doktor.
Ben onun söylediği kadar yiyemesem de 6 dilim yiyorum ama.
Sen hamurişine mi dayandın yoksa birden de hızlı gittin?

Bayıldım anneannene :))) Laz kadınlarını çok severim ama çok konuşurlar dimi :))
Ya doktor didi "yavaş git" diye, 1 ayda 3 kiloyu aldım ben, yani hani her ay bir kilo alsam neyse de...

kızım benden belli olmuyo mu fazla konuştuğu. :))) Allah'ı var ciddi anlamda çok güzel bı kadın. o yüzden de hayatında önem verdiği tek şey güzellik ve beyaz tendir. yanına gelene anlattığı tek şey köyde nam salan güzelliği, dedemin kendisine 4 yaşın aşık olması, köyün bütün adamlarının kendıne olan hayranlığı, kadınların güzelliğinden dolayı o'nu acayip kıskanması. ahahahahah garip bi kişilik bunları anlatırken hiç utanmıyor. tabi anlatırken arada lazca konuşuyor bazen şive kayıyor. yarılıyoruz her seferinde.

sıkıldığı zaman bağırarak bildğin bağırarak bi Allah deyişi var görmeniz lazım. aynen şöyle....

"EELLAAHHH" hahahhahhaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…