2012 Şubat Anneleri

Gunaydin, ne guzel bir gun demi cuma
Ama ben bogaz agrisiyla uyandim, yanimdaki arkadastan gecti yada dun aksam acik havada oturup biseyler ictik arkadaslarimla orda usudum galiba. Sabah bal zencefil limon karisimi yedim ve balli cay ictim,biraz iyi gibi insallah ilerlemez. Ama doktora sordugumda hasta olmaktan korkma bebek kendini korur hatta bagisiklik antikorlari bebege de gecer faydasi olur ilerde hemen hasta olmaz dedi. Zaten bu ulkede burnu akmayan yok gibi, sinir oluyorum hastaysan gelme kardesim ise bize de bulastirma, hepsine birer mendil vericem anlasinlar diye rahatsizligimi, ayiptir toplumda burun cekmek yahu...

Bu arada ne 3lu testten haberim var ne 4luden,2liyi yaptirdik temiz cikti, sukur, gecen sizden duyup panik oldum doktor aranmaya basladim, bu ulkedeki saglik sisteminden beklenen cevap gerekli gormedimiz icin 3lu test yapmiyoruz yasin 35 alti gerek yok dediler, Turkiyedeki doktorumu aradim eger ikili cikmissa baska test yapmayi onermiyormus hatali sonuclarla kafa karistiriyor diye, zaten ikiliden sonra riskli olanlar icin amniyosentez yeterince net bir cevap veriyormus, o biraz rahatlatti beni.

Cok isim var gene bugun kendinize dikkat edin, bitirip erkenden eve kacmayi umuyorum, pazartesi doktora gidicez insallah degistirmez adiyla saniyla bir oglumuz oluyor diye alistirdik kendimizi, bi de kiz dermis, ne gulerim o zaman :18:

Kızlar bacağınıza kramp girdiğinde
eşiniz bacağınızı cimciklesin
hemen geçiyor ozaman

Eşimi uyandırmayı becerebilsem..
Geçen gece kramp girdiğinde bağarıyorum resmen kalksında masaj yapsın diye ben uzanıp yapamıyorum birde acısınında dolayı diye adam heçç..
Sabah söylüyorum diyorum böyle böyle oldu valla mı diyor..
Öteye git dediğimi sanmış
UYkusu ağır şey..

Son düzenleme:

Eline sağlık canım, Allah kolaylık versin

Ay iç yaaa Allahın izniyle birşey olmaz inşallah da, sakın adaçayı içme. Benim doktorum sadece onu yasakladı içecek olarak. Kasılma ve Allah korusun düşüklere sebep oluyormuş...

Ben dokundurtamıyorum da, o kadar canım yandı ki elleyemedim bile, öyle bekledim geçsin diye
İnşallah en kısa sürede hissedersin canım sende

İnşallah güzel arkadaşım benim :)

Günaydin kizlar bayramdan bu yana giremedim hic nasilsiniz varmi yeni haberler

bu arada benim bebegimin cinsiyeti dün kesinlesti doktor kiz bebek dedi cok mutluyum :86::86:

Hayırlı uğurlu olsun tatlım, gözün aydın. :)

günaydın kızlar nasılsınız dünden beri ben gece ayaklarımı üşüttüm galiba
biraz karnım ağrıyo bi de malum kabızlık patlamak üzereyim :84:

Geçmiş olsun Pişmaniyem, dikkat et kendine yani en azından üşütme konusunda. Kabızlık için de bol bol meyve ye ve su tüket iyi geliyor...

Kızlar bacağınıza kramp girdiğinde
eşiniz bacağınızı cimciklesin
hemen geçiyor ozaman

Denemek lazım teşekkürler

Eleferam, eline sağlık tatlım, tablo çok sade ve güzel oldu. :) :81: Gerçi benim bilgisayardan mı yoksa pembenin pembesinden mi bilmem, kızlar pek görünmüyo gii duruyoo :)

Eline sağlık canım, Allah kolaylık versin

Rıca ederım azelyam.

Eleferam, eline sağlık tatlım, tablo çok sade ve güzel oldu. :) :81: Gerçi benim bilgisayardan mı yoksa pembenin pembesinden mi bilmem, kızlar pek görünmüyo gii duruyoo :)

Rıca ederım.
Pembe yanlıs bır secım oldu.
Daha sonra kırmızı yaparım.

kmehtap; bılgılerını tamamlarsan senı de eklerım lısteye.

Ve bılgılerınızı dılersenız ozelden gonderın, bugun mutlu degılım.
Forumu okuyasım gelmıyor, bagıslayın lutfen.
Daha sonra yorumlar arasında kaynayabılır bılgıler.
Ozelden gelen bılgıler ıse, daha saglıklı olur.

Sıze ıyı muhabbetler.

canım bu ilacı hamileler kullanabiliyor mu sen kullandın mı hemen gidip alasım geldi valla
bu kadar etkili olduğuna göre

Yanıt vereyım, oyle gıdeyım.
Ben kullanıyorum su an, doktorum kabız oldugum ıcın verdı.
Bıraz ıshal oluyor gıbısın ama, kabızlıktan cok daha ıyı oldugunu dusunuyorum.
Gecmıs olsun.

canım bu ilacı hamileler kullanabiliyor mu sen kullandın mı hemen gidip alasım geldi valla
bu kadar etkili olduğuna göre

bana doktorum verdi. prospektüsünde de hamileler ile ilgili hiç bir şey yazmıyor. ama bunu kullanıyormuş hamileler. valla gıt al dene. acayip rahatlayacaksın.

Hayırdır inşallah neyin var?

aaa hayırdır canım sıkıntın ne eğer paylaşırsan
belki yardımcı oluruz...böyle daha çok bunalır sıkılırsın

Yanıt vereyım, oyle gıdeyım.
Ben kullanıyorum su an, doktorum kabız oldugum ıcın verdı.
Bıraz ıshal oluyor gıbısın ama, kabızlıktan cok daha ıyı oldugunu dusunuyorum.
Gecmıs olsun.

bana doktorum verdi. prospektüsünde de hamileler ile ilgili hiç bir şey yazmıyor. ama bunu kullanıyormuş hamileler. valla gıt al dene. acayip rahatlayacaksın.

ikiniz de çok saolun canım hemen gidip kurumun eczanesinden alıyım

Canım benim de ilk tahlillerimde kolestrolüm yüksek çıktı.
Hamilelerde kolestrol yükseliyormuş, pek de önemli değil dediler ama trigliserite bi baktır.
Kaç çıktı bana söyle istersen bi kontrol edeyim benim ilk tahlillerle.

Serbest T3 tiroit hormonlarından biri canım.Onu göster işte.
Dahiliye veya endokrine gidebilirsin.
Aslında esas baz alınan TSH ama sen T3ü de sor.
TSH'ın kaç peki? Ben bunlarla biraz uğraştım ya gebeliğin başında bi yorum yapabilirim belki.

Aman adaçayı içme canım. Adaçayı düşüğe sebep olabilir.
Ben son adetimde adaçayı içmiştim ağrılarımı keser diye bir de arkadaşlarımızın düğünündeydik,aman Allahım paçalarımdan aktı desem yalan olmaz yani. Rezilliğim çıktı.

herkeze merhabalar umarım iyisinizdir arkadaşlar benim dün kontrolüm vardı bebegim kesin erkek hatta pipimizin fotografını verdi doktorum 3 tarama için kan verdim ayrıntılı ultrasonuda ayın 30 na randevu verdiler ücreti merak etmiştimya muayene tahlıl ve ayrıntılı ultrason 95 tl tuttu cd de vereceklermiş:))

son adet tarihim 9 Mayis beklenen dogum tarihi 20 subat cinsiyet kiz

Chicco

çok güzel ürünler var içinde. bakmak isteyen hatta almak isyeten varsa kaçırmasın.

bu konuda da şanslıyım galiba dayımın bebeği 1,5 yaşında oldu. hayatımda görmediğim bebekle ilgili aletleri, oyuncakları, bilmem neleri bunlarda gördüm ben. geçen ankaraya gittiğimizde yengem; "sakın yanlış anlama ama ben bunları sana vermek istiyorum, inan çoğu belki de kullanılmadı bile " dedi. ayyy dedim ne olacak be. biz 22 kuzen birbirimizin kıyafetiyle büyüdük. bi kabanı bizde kaç kişi giydi dedim. "inan çok sevinirim" dedi. hepsinin markası da ciddden kaliteli markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…