- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.081
sağolun kızlar. bağlantım gitti de cevap veremedim. yüreğine su serpildi kızın. yazdıklarınızı yazdım ilettım tek tek kendısıne.
sevindi(( bizim ilk zamanlarımızdakiler yaşıyor şuan ve ben çok üzülüyorum kendısıne.
Azelya teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.sizlerde bebeklerinize kaycağınız isimleri belirtirmisiniz?sanırım ceylini eleyip gökçede karar vericez.
acil acil acil
kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman görmüştünüz? eltim aradı yine doktora gitmiş 5 hafta 2 gunluk hamıle kese tamam duzgun gozukuyor ama kalp atışları daha yok dedı. dedım daha çok mınık benımkını 7. haftada gormuştuk dıye hatırlıyorum ama atamış da olabılırım. ???? kız baya üzülmüş...
valla bende ceylin ve ecrinlerden çok sıkıldım artık
Noldu eleferacım yaaa?:44:
Ben de sormuştum ama anlatmak istemedi sanırım :26:
canım sağol eline sağlık oğlusumun adını begendınızmı eşim buldu bende begendım anlamıda guzel gorkemlı gösterıslı bol demek ismiyle yasar inşallah...
elefera benım olanla bızım sat aynı ama dogum tarıhı benımkı daha gec olmus ben nasıl beklıcem okadar yaa
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 28 Şubat
Canım ben kızımı bugün kreşe yazdırdım..
3 yaşındakini...
1 yaşındaki bakıcıyla devam edecek bakalım hayırlısı
Kraft alacağız bakalım bizde..
Yorumun için teşekkür ederim..
Çok fazla yorum yazan olmadı yazan..
Bende kendi fikrime göre hareket edeceğim...
Sırf bu altta yazdığın notu görmeyenler görsün diye
Alıntıladım canım
Keyifsizsin neyin var güzelim...
ÜZme kendini
Kesin işyerinde bişey oldu dedim inanır mısın
Boşver
salla gitsin canım ya
kızlar merhablar..nasılsınız bakalımm???
bugün hiç giremedim valla kaynatmışınız ne güzell
bugün yine hastaneye gıttım bizimki yine inat etti bacaklarını açamadı
ama doktor büyük ihtimal kız dediii
benim de kızım olacak inşallah
eleferacım benı de ekler mısın
adım kahogulu
yaş 24
cinsiyet kız
adı elif sare
sat 2 mayıs
tahmini doğum 20 şubat
sağolun kızlar. bağlantım gitti de cevap veremedim. yüreğine su serpildi kızın. yazdıklarınızı yazdım ilettım tek tek kendısıne.
sevindi(( bizim ilk zamanlarımızdakiler yaşıyor şuan ve ben çok üzülüyorum kendısıne.
23 nisan Son adet tarihim
3 haziranda kese
16 haziranda kalp atışları
Oturduğum yerden gıcık oldum kadınaKıskançlığını dizginleyemiyor ve laflarına yansımış resmen.
Merhaba arkadaşlar bende 19+1 günlük hamileyim.kızım olacak inşallah.kızıma isim arıyorum.gökçe ile ceylin arasında kaldık.eşim gökçe diyor ama ben karar veremedim.2 tanede oğlum var.onların isimleride alperen,göktürk.sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.sizler bebişlerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Eleferacım inşallahh eşinle aranızdaki problemi hayırlı bir şekilde atlatırsınız..
Anlatıp, forumun tadını kacırmak ıstemedım.
Bıraz da ıcımden gelmedı.
Esımle tartıstık dun aksam.
Bende 'ayrılalım' dedım.
Tesekkur ederım ılgınıze.
sizi öpuyorum kızlar ve kaçıyorum ben.
bugun pek dahil olamadım sohbetlere :))) çok sağolun ıyı akşamlar ıyı tatiller. bebeklerinizi de yirim yirrrrrrrrrrrrr
bugun pek dahil olamadım sohbetlere :))) çok sağolun ıyı akşamlar ıyı tatiller. bebeklerinizi de yirim yirrrrrrrrrrrrr
eleferaaaaaa
kuşum benim oğlum oluyor ve satım 23 mayıs:)
müsait bi anında düzeltirmisin tatlımmm..
Teseekur ederım.
Ben onunla konusmak ıstemıyorum artık.
Affetmeyı de dusunmuyorum.
Ne halı varsa gorsun.
Isterse ayrılalım, hıc umurumda degıl.
eleferaaaaaa
kuşum benim oğlum oluyor ve satım 23 mayıs:)
müsait bi anında düzeltirmisin tatlımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?