- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.301
kızlarrrrr cok kötüyümm yafff.. hiçç iyilesmiyorum sankiii:26::26: gözlerimm kücücükk kaldı akmaktann. burnum yara oldu hatta bugün hapsurduktan sonra kanamıs onu farkettim.. öksürürrkende bogazım acıyo artık cok ama durmadan öksürüyorum.. sesim de kısıldı:2::2::2::2: üst damagım agrıdı gece cok o geciyo basım agrıyoo basım geciyo sırtım agrımaya baslıyo. halbuki dün kagan kocatepenin sitesine baktıktan sonra alfoxil e de basladım hamilelere verilen antibiyotiklerde ilk sıradaymıs. 1000 mg az da degil. ama 1 gr ilerleme yok gerci 2 haptan ne bekliyosam..pastil aldımm ama bogazımaa hiçbişi yaptıgı yok. kuzumm napıyo içerde acabaa ben bu kadarr kötüykenn.. doktorr bebege inerse daha zor olurr demişti ama bebege nasıl inicek inerse ne olurr bişi anlatmadı. ev dandini amaa kolumu kıpırdatcak halim yok. yarın gideyimm doktora bebege baktırayım kbb cınınn lafıyla harekett etmiyimm dedim ama randevu vermezler kesin kendimi de görmemişinn cocugu olmuss gibi hissetmeye basladım. kasıgım agrıdı git kramp girdi git..offff offf:2::2::2::2::2::2::2:
geçmiş olsun canım, hamilelikte hastalığın çok zor olduğunu biliyorum. ama bence doktoruna git, böyle durumlarda en mantıklı tedavileri onlar veriyor. daha önce de söyledim belki okumuşsundur. ben 5.haftada bu haldeydim. yani ilk öğrendiğimde. çok endişelenmiştim. doktor bana bir burun spreyi ve ağrı kesici-ateş durumunda kullanılmak üzere-dışında birşey vermemişti. dinlen, boğazını rahatlatacak şeyler iç demişti. imkanın varsa gideceksin tabi. evet görmemişiz ama kaba anlamda değil. daha önce çocuk doğurmadık, görmedik yani, uzman da değiliz, o yüzden her başımız sıkıştığında tabiki doktora gideceğiz
tekrar geçmiş olsun
kızlarrrrr cok kötüyümm yafff.. hiçç iyilesmiyorum sankiii:26::26: gözlerimm kücücükk kaldı akmaktann. burnum yara oldu hatta bugün hapsurduktan sonra kanamıs onu farkettim.. öksürürrkende bogazım acıyo artık cok ama durmadan öksürüyorum.. sesim de kısıldı:2::2::2::2: üst damagım agrıdı gece cok o geciyo basım agrıyoo basım geciyo sırtım agrımaya baslıyo. halbuki dün kagan kocatepenin sitesine baktıktan sonra alfoxil e de basladım hamilelere verilen antibiyotiklerde ilk sıradaymıs. 1000 mg az da degil. ama 1 gr ilerleme yok gerci 2 haptan ne bekliyosam..pastil aldımm ama bogazımaa hiçbişi yaptıgı yok. kuzumm napıyo içerde acabaa ben bu kadarr kötüykenn.. doktorr bebege inerse daha zor olurr demişti ama bebege nasıl inicek inerse ne olurr bişi anlatmadı. ev dandini amaa kolumu kıpırdatcak halim yok. yarın gideyimm doktora bebege baktırayım kbb cınınn lafıyla harekett etmiyimm dedim ama randevu vermezler kesin kendimi de görmemişinn cocugu olmuss gibi hissetmeye basladım. kasıgım agrıdı git kramp girdi git..offff offf:2::2::2::2::2::2::2:
arkadaslar bende subat anne adayıyım.sat 14 mayıs ve muhtemel dogum tarıhım 18 subat.benı de lısteye ekleyebılır mısınız? ayrıca bende bebek gelısım cızelgelerıne sahıp olmak ıstıyorum ama bı turlu sıtede nerde yapıldıgını bulamadım.yardımcı olursanız sevınırım.
benide listeye eklermisiniz sat 6 mayıs muhtemel d. tarihi 9 şubat cinsiyeti haftaya inş. hepinize sevgiler...bide birkac soru sormak istiyorum sizlere dogumunuzu nerede ve nasıl yapmayı düşünüyorsunuz, fiyat araştırması yaptınızmı ,kontrollere nereye gidiyorsunuz???? cevaplarsanız sevinirim..
arkadaslar beni de eklermisiniz tabloyaasat 05mayis. cinsiyet erkek adi yasin... umarim eklenirim.. buraya yaziliptami ekleniyo onuda bilmiyorumm ama bi sansimi deneyim dedim
kızlar benim sat 21 mayıs yaşım 24 muhtemel doğum tarihi 25 şubat veya sonrası bebeğim cinsiyeti erkek adını Mahmut EYMEN koymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim uzun zamandır giremiyorum nete biraz bakındım şimdi güsel topikler yapmışsınız hepsinde bişiler paylaştım
Merhaba kızlar,
Bir konu çok kafama takılıyor, benim görümcem bebeğimi şimdiden çok sahiplenmiş durumda. Oysa ben çevremdeki kimsenin benim çocuğunu bu kadar sahplenmesini istemiyorum, yoksa yanlışmı düşünüoyurm, oda halası diyip iyimi düşünmem lazım bu durumu kabullenmem mi lazım yoksa napmalıyım ? Zaten hamileyim duygusalım onun o hallerini görünce doğduktan sonra çocuğuma davranışları gözümün önüne geliyor, sizinde buna benzer sorunlarınız varmı(((((
Kızlar siz daha önceden yazıyordunuz değil mi topikte? Tam hatırlayamadım... Neyse yine de hoşgeldiniz .!.:ben bayadir varim.. ama daha yeni haber veriyorumtopik dedigin heralde bu 2011 subat anneleri konusu oluyo demi
iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?