- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.341
Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu(((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...
Gunaydın hatunlar ve bebıslerı,
Bblaucugum, cok tesekkur ederım canım benım.
Oyelkencıgım;
Ben cumartesı ıs cıkısı doktora gıttım, hem ıcım rahat etsın hem belkı bebegımın cınsıyetını ogrenırım dıye.
Ve ogrendım; %95 Kız
Esım, hastanede oldugumu bıldıgı ıcın sureklı aradı, bayagı panıklemıs
Bebegımızın cınsıyetını ogrendıgımı ama ona soylemeyecegımı soyledıgımde, epey uzuldu, 'elım ayagım bosaldı, nolur soyle' dedı.
Ben aslında evde soyleyıp, yuz ıfadesını gormek ıstıyordum, bekle dedım, sabredemem dedı.
Eve geldıgınde ıse sankı bız hıc darılmamısız gıbı davranmaya basladı.
Bende bebegımın hatrına daha fazla uzatmadım.
Dun ıse cok guzel gectı, benı ıstedıgım yerlere goturdu, sonra bebegımıze karyola, gardrop almaya gıttık ıkea dan, aldık ama kurmadık...
Kısacası su an hersey yolunda ve ben hamdolsun mutluyum.
Sımdı bıraz gecmısı okuyayım, bakayım tabloya eklenecek var mı?
Daha sonra da ıslerıme yogunlasırım.
adengökçe çok geçmiş olsun canım
canımmm tebrik ederimm.çok sewindimmm,kız annesi olucaksın sende ben gibi..allah hayırlı uğurlu etsinnidrar yollarına gelince bende de az bakteri çıktı ilaç wrmedi doktorum bol su iç yeterli dedii
Merhaba kızlar,
Bir konu çok kafama takılıyor, benim görümcem bebeğimi şimdiden çok sahiplenmiş durumda. Oysa ben çevremdeki kimsenin benim çocuğunu bu kadar sahplenmesini istemiyorum, yoksa yanlışmı düşünüoyurm, oda halası diyip iyimi düşünmem lazım bu durumu kabullenmem mi lazım yoksa napmalıyım ? Zaten hamileyim duygusalım onun o hallerini görünce doğduktan sonra çocuğuma davranışları gözümün önüne geliyor, sizinde buna benzer sorunlarınız varmı(((((
Ben henuz hıc hıssetmedım, normalmıs benım hıssetmemem.Kızlar bebeğim hareketini ne sıklıkta hissediyordusunuz?
Ben bazı günler daha sık bazı günler daha seyrek yada çok seyrek hissediyorum.
Stres yaptım(
adengökçe çok geçmiş olsun canım
elefera kızın olmasına çok sevindim gözünaydın canım
eşinle barışmana ayrıca sevindim ne kadar huzursuz olduğunu tahmin edebiliyorum
bu son olur inşallah sizin içinde
hepimiz mutlu olalım artık
minik prenses hayırlı uğurlu gelsin canımm....
Cok tesekkur ederım canım.
ınsallah daha sonra bır degısıklık olmaz.
Hep kız kalır.
Ben sımdıden ne hayaller kuruyorum onunla ılgılı.
Benım nazlı kızım olacak.
Su, evet bana da onerdı.
ılac ıse bır kullanımlık.
Sadece gece alacagım (daha alamadım ılacımı)
Ve butun gece wc ye cıkmayacagım.
amin inşallah. gönlünden ne geçiyorsa o olsun minik kızını yerim ben yer.
[/COLOR="#FF0000"]Gokcecıgım,[/COLOR] zor bır hafta beklıyor senı evet.
Ama zor olacak dıye sakın kendını ıhmal etme.
ınsallah deden en kısa zamanda ıyılesır ve eskı saglıgına kavusur.
amin canım şu an tek dileğimiz bu. hayırlısı bakalım bekliyoruz ameliyatı işte
Bende coooook sevındım.
Kesınlıkle esle yasanan huzursuzluklar cok kotu.
Dun sabah esımle konusuyoruz, o bırseyler anlattıkca ben gulmekten yerlere yattım.
O kadar mutlu oldu kı (sanırım) geldı sarıldı, optu, 'keske hep boyle mutlu olsak' dedı.
Demek kı oda uzulmus aramızın bozulmasına.
Rabbım hıc bır esın arasının acılmasına ızın vermesın.
ınsallah Dunyam da ıyıdır.
evet gerçekten öyle bizler kızınca gözümüz hiç bir şey görmüyor
mutlu olunca da öyle tabiii
allah herkesin yuvasına huzur versin
sana da hemşire... hatırlarsan cuma günü aksilikle başlamıştı zaten günüm. eve giderken markete uğradım bişeyler alırken eşim aradı; gökçe iyi misin bak şimdi sana bi haber verecem ama gerçekten şuan iyi durumda korkma tamam mı canım" dedi. aklıma direk eltimin çocuğuna bişey olduğu geldi çok şükür değilmiş ama duydugum daha da kötüydü.
82 yaşındaki dedem 10 metrelik incir ağacından apartmanın altına düşmüş. omzu çıkmış, kalçası kırılmış, omuriliği zedelenmiş ve kafası da mosmor olmuş. kendisi yerinde duramayan aksi bi lazdır. hastanede cuma gününden beri sırtüstü yatmak hepten mahvetti adamı. omzunu yerine getirmişler de yarın ya da ertesi gün kalçasına platin takılacak. ve sanırım yürümesi bu saatten sonra biraz zor. kendisi ananemle birlikte annemlerle yaşıyordu. annem yan komşumdu hatırlarsınız. şimdi anneme çok acıyorum. kadının marketi var çalışıyor, annamin döküntülerine zor yetişiyordu bir de bu çıktı şimdi. ben de evimi taşıyacağım ay önce çok beğendiğim bi evin sahibi aradı gelin anlaşalım evi isterseniz dedi. tamam dedik bu hafta içinde bir de taşınma işim var.
ne yapacağımı bilemedim. taşınacağım ev anneme 2 dakıka yurume mesafesınde çok yakın ama annemı de boyle bırakmak istemıyorumama ev hazır, kapora verdik şimdi oturduğum evin kirasını ödedim. ne kadar gecikirsem o kadar zarardayım.
ama annembunalımdayım 3 gündür.
CAnım benim...
Alıntı yaptım ama malewsef çıkmıyor sorun var sanırım...
Eleferam...
Kızın hayırlı olsun canım
HAyırlısıyla kucağına da almak nasip etsin Rabbim...
Tüm RAmazan dua ettin kızım olsun diye
Rabbim dualarını geri çevirmedi...
İkeadan almışsın ürünleri bence güzel ettin..
Hayırlı olsun..
Güle güle uyusun da büyüsün yavrun içinde...
Bblau....
CAnım ben ilk hareketi dün gece hissettim..
Resmen bebeğim içimde kıpır kıpırdı...
Beni bilirsin her harekete gaza aaaaaaa bebeğim demem...
Bunu da ilk 17. haftada hissettim...
Herkes ii umarım..
Azelya oyelkan gökçe....
benim-olan seni okudum..
O kadar iyi anlıyorum ki seni...
Ailene tepkini..
Ne yazık ki ben senin gibi rahat anlatamıyorum
Hep boğazımda bir düğüm benimkiler...
Berakksuuu ecrinnn kızın oluyormuş sanırım sizinde...
Erken gitmeyin erken sevinmeyin kızlar
Hayal kırıklığı fena bişey
Sanırım bu sebeple yarın ki randevumu iptal edeceğim!
CAn kızlar ismini unuttuklarım ...
Umarım hepinizin keyfi yerindedir..
Kızlar benim de oğlum okula başladı bugün
Yanında değilim
Ve fenayım
Kızımı kreşe bıraktım
Diğerini bakıcıya
Hiç iyi değilim aslında
Selam anneler, Haftasonunuz nasil gecti? Ben guzel havanin tadini cikarttim, bir de hamile yastigi diktim kendime, bakiniz soyle bisey oldu...
Cok zor olmadi evde siz de yapmak isterseniz hemen nasil yaptigimdan bahsedeyim, iki adet 40x80 cm lik yastik aldim, bir de istedigim renkte kumas (Benimki cingene renklerinde oldu biraz). Yastiklarin icini bosalttim, kiliflarini birbirine diktim, biraz aciklik birakarak tabi, kenarlarinda yay seklinde cizip buralari da makinede diktim, sonra icini tekrar doldurup biraktigim acikligi elimle diktim. renkli kumasimi da ayni sekilde kesip dikip fermuarini yerlestirdim ve icice gecirince oldu iste. Kalca agrilarim hic gecmedigi icin bana cok faydasi olacak umuyorum.
Bebek gelince de emzirme yastigi olarak kulanicam.
Yarin erkenden doktor randevumuz var, insallah guzel seyler duyariz, kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz biz şekerim. çok şükür hamileliğimizle ilgili sorunlarımız yok da ailesel hastalıklar kahrediyor bizi.
sizin ailenizle ilgili sorunlarınız da bizi üzüyor. sen de bi anlatsan benim olan gibi bi dökülsen belki rahatlayacaksın... böyle içine ata ata ne olacak bilmem?
Canım çok çok geçmiş olsun…Seni çok iyi anlıyorum…Evlendiğim sene ben de buna benzer şeyler yaşadım.Anneannem bizimle yaşamaya başladı çünkü,görme merkezinde sorunlar yaşamaya başlamıştı.
Bu ailelerinde genetik, erkek kardeşleri ikisi de gözlerini kaybetmişti, anneannemin annesi de genç yaşta ama olmuş.
Şükür ki anneannem 80i devirdikten sonra karşılaştı bu sorunla ama birden bire kötüleşti, hep annem baktı. Ben evlenmiştim İstanbuldaydım…
Kardeşim de…
Zor oldu kendi başına, ben de çok bunalımlara girdim. Anneannemi kaybettik, 1 sene sonra babam rahatsızlandı. Kansere yakalandı, çok hızlı ilerledi hastalığı çok ağırlaştı.
Ona baktı sonra, gücü yetmedi, gittik geldik, amcamlar,halamlar yardıma geldi. Çok bunalımlı zamanlardı.
Ama Allahın izniyle atlatılıyor canım…Rabbime tevekkül etmeliyiz, ne gelirse O’ndan…
İnşallah tez zamanda Rabbim şifa versin de gelmiş geçmiş olsun…
Günaydın kızlar;
elefera; tablo güzel olmuş ellerine sağlık. gözün aydın kızın olacakmış:) Analı babalı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
adengökçe; çok çok geçmiş olsun. annenin sorumluluğu artmış ama yapmasa da bu sefer vicdanı rahat etmeyecek. inşallah bir çözüm yolu bulunur.
aysebahar; bebeğinin ilk hareketlerini hissetmişsin:) gözün aydın, sağlıcakla gelsinler inşallah.
Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu(((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?