2012 Şubat Anneleri

Tesekkur ederım Limoncugum.
Hamdolsun, gonlume gore oldu.

Sana da gecmıs olsun.
Lekelenmen cok muydu?

Bu haftalarda hıssetmemek normal dıye bılıyorum ben.
Ama ıstersen lekelenmeden oturu doktorunla bı gorus.

Günaydın kızlar...Anne olmak böyle birşey sanırım, birkaç gündür ufak kıpırtılarını hissediyordum bebeğimin içimde..Ama pazar tüm koca gün hiç hissetmedim, çok stres yaptım üzüntümden ağladım hatta.(bblau bu senin soruna cevap olur sanırım buna benzer bir sorunun vardı.) Sabahı zor ettim, gece yatakta dönüp durdum, kalktım aynada karnımı kontrol ettim, tekmelesin diye gece gece şarkılar mı söylemedim, sohbetler mi etmedim, ama yok tık yoktu bebeğimde.
Bu sabah sağlık ocağına gidip ebe bayandan rica ettim, bir aletle kalbini dinletti bana Nasıl rahatladım tahmin edersiniz...Sanırım arada bebeğimizin tekmelerini hissedememek normal çünkü o içerde kıpır kıpır olsa da her zaman aynı etkide kendini hissettiremiyor.

adengokce canım geçmiş olsun çok üzüldüm Dedenin hala ağaca çıkmasına da şaşırdım maşallah

Canım çok sevindim inan Eşinle yaşadığın barışmayı okurken de duygulandım :)) Ayrıca gözünaydın kızçen geliyormuş maşallah

Oyyyy kuzucuklarından ayrılamazmışşşş Ben de onu bırakıp nasıl işe gelicem şimdiden tasası sardı beni...

Azelyacıgım, cok tesekkur ederım canım.
Evet, bı prenses daha gelıyor ınsallah.

Bencede normal hıssedılmemesı.
Tabıı anne olarak, bunu ne kadar anlarız bılmem ama.

Mesela cumartesı gunu ben bır yıgın cıkolata yedım, bebegım kıpır kıpır olsun dıye.
Usg ye gırdık, bebek yerınde durmuyor
Doktor dedı, masallah yerınde durmuyor ne kadar hareketlı.
'Ama ben bırsey hıssetmıyorum' dedım.
'Hıssetmemen normal, o daha mınıcık' dedı.

Tamam, sız benden hafta buyuksunuz ama, onun kemıklerı daha gelısmedı.
Bır kac hafta sonra ınsallah daha belırgın olacak hareketlerı.
ıcın ferah olsun yanı, ama rahat edemeyeceksen sende Azelya gıbı gıt bır kontrole.

ben de düşünuyorum bi baktırmayı. 1 haftam daha var kontrolüme ama dayanamıyorum her gün görsem yeri. yarın öteki gün giderim kesin.

...

Cumartesı gıttım ya ben, ondan oncede gecen pazar gıtmıstım.
Tabıı bunların kayıtlarda oldugunu unutmusum.
Doktor ınat ettı, gecen hafta usg ye gırmıssın, bakmam dıye.
Sonra da dıyor kı; 'ne o bebegını mı ozledın, her hafta gıdıp, goreyım dıyorsun'
Neyse ıste ıkna oldu ama zor bela.

Ne olur yani yanıt verseniz, küstüm bende

Son düzenleme:
Tesekkur ederım Limoncugum.
Hamdolsun, gonlume gore oldu.

Sana da gecmıs olsun.
Lekelenmen cok muydu?

Bu haftalarda hıssetmemek normal dıye bılıyorum ben.
Ama ıstersen lekelenmeden oturu doktorunla bı gorus.

Teşekkür ederim cnm bnm..
Bayramdan öncede hafif lekelenmem olmuştu ve hemen doktora gitmiştim..
Doktorda plesenta aşağıda duruyor ondan kaynaklanabilir bol bol dinlenmen gerekiyor demişti..
Ve geçen Salı kontrole gittiğimde sordum durum nasıl tekrardan olabilir mi diye şuan herşey normal görünüyor demişti..
İnternettende araştırdım olabilirmiş bu aylarda.. 22 . haftalardan sonra yer değiştirme durumu varmış..
Bir iki ay daha çalışabilseydim sonra çıkcam zaten işten..
Rabbim sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Gunaydın guzel annisler. Kotu bir haftasonunun ardından burada sizlerleyiz oglumla..

geçmişi okuyamadım eleferam ve dünyam ı çok merak ediyorum

Canım esimle sorunumuzu cozduk gibi ama bilmiyorum nereye kadar idare edicez boyle.

Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu (((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...

Dun ben de aksamdan sonra hic hissetmedim harketlerini. Sanırım simdi hareket ediyor icimde. Evet evet suan hareket ediyor annesinin kuzusu =)
Ben de cok korktum birsey mi oldu diye kotu 2 gun gecirdik cunku babamız yuzunden..

Ne olur yani yanıt verseniz, küstüm bende

Evet canım 5 aylık olucak melek kızın =)

Bu arada hayırlı olsun canım ogrenmissin cinsiyetini yavrunun

amiiiinnnnn... biran önce de gelsin şu ocak, şubat, mart ayları da sağlıkla sıhhatle doğuralım yoksa kafayı yiyecek herkes.:)))

selam kızlar....
ben de iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum...ha daha önce bişey hissettim mi,hayır,ama iki gün önce kalbi atıyordu da iki gündür.....Allahım sen koru bebeklerimizi....ne zor iş....
Allah sabır versin hepimize....

karnım da pek büyümedi sanki....minicik bir göbek var....daha çok erken biliyorum da işte kendini göstersin hemen hissettirsin istiyoruz.....çok hasretiz....

panik yapmayıp birbirimizi sakinleştirmemiz gerekiyor sanırım....
Allah yardımcımız olsun bizi de bize cennetinden gönderdiği melekleri de korusun babişkolarını da

cnm evet erken gitmek iyi olmuyor...hala tam olarak cinsiyetini söyleyemediler yaaaa ufff

kuku gibi duruyor şimdide bakalım 1 hafta sonra gene gidicem....bebeğin pozisyonu çok güzel dr kız diyor..ama yinede 12+3 te erkek gibi göründüğü için kafaası karıştı

geceden beri nette ultrasyon kuku resmi arıyorumbenim bebeğiminkine benziyor mu diye:97::97::97::97:

günaydın herkese :) umarım herkes için güzel bir hafta olur

adengökçe çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur deden..

elefera cuma günü okumuştum eşinle sorunlarını o zaman yazamamıştım ama bugün gördüm ki herşey yoluna girmiş, çok sevindim.. bebişin cinsiyetide belli olmuş, kızın hayırlı olsun

bende c.tesi günü gittim doktora, kızımı gördüm büyümüş güzelleşmiş böyle serpilmiş falan doktor herşeyi gayet iyi dedi, 2 hafta sonra 4lü testimiz için tekrar gidicez. 1 ayda 1 kilo almışım sanırım iyi gidiyoruz kızımla :)

Son düzenleme:
Bu ay üç kere usg ye girdim.Oğlum yüzünü göstermiyor.Sinir oldum annesine çekmiş inatçı o da.usg de hesaplanan hafta ile bebeğimin haftası arasında bir hafta fark var.usg daha büyük diyor normal mi?

ahahahahah allah canını almasın e mi? sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün İnşallah. kuku resmi ne kız? eheheheheh.

günaydın herkese :) umarım herkes için güzel bir hafta olur

adengökçe çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur deden..

amin canım inşallah. sağolasın.

Limon_ik’cığım benim de plasenta önde,olması gereken yerden aşağıda ve doktor lekelenmemin olabileceğini söylemişti.
Henüz olmadı ama hep tetikteyim. Plasenta aşağıda olduğunda da bebek hareketleri az hissediliyormuş.

Azelyacığım, senden aynıt gelince epey rahatladım sanırım birçok arkadaşımız aynı şeyleri yaşıyor.
Özellikle hasta sonunda bebeğimizi hissetmeyişimizi hafta içine göre daha hareketli olmamıza bağlıyorum.
Biz hareketliyken daha az hissedebiliyoruz çünkü. Benim sabahtan beri karnımda bir sinek uçarmış gibi bir hareket var.
Alışık olduğum hareket sistemi de bu zaten. Sizleri okuyup bu hareketi de hissedince biraz rahatladım.

Gökçeciğim, senin annen de benim annem gibi çileli bir kadınmış. Onların da imtihanı bu ve ahrette mükafat alacaklarına eminim…
Bizler de elden geldiğince destek olacağız napalım…Hayat maalesef iyi ve de kötü günlerden oluşuyor, her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor…
Bugün ben de keyifsizim. Eşime bitirtmeye çalıştığım bir iş var, çok sıkıştırsam bunalıyor, sıkıştırmasam ihmalkar. Ama önemli. 2 senedir ne emekler verdiği bir durum…
Telefon etmemek için kendimi sıkıyorum, bin kere aradım sabahtan bu yana. Zaten iş yerinde adam….
Kendim evraktır vs.dir kontrol ediyorum sabahtan bu yana, şiştim valla…Biraz da karnı ağrıyor bir yandan ((

Ankarada cilt bakım yaptırmak isterseniz bu tür yerleri özenle seçmek lazım , şeri gibi sednaform gibi benim gittiğim yerler var. Hatta firsatbaskenti.com 'da tunalıda sednaformun cilt bakım fırsatı var hemde derinlemesine , öyle yalap , şulap değil.Herkese tavsiye ederim bende 200-250 arasında yaptırıyordum bu sefer fırsattan yararlanıcam.peki başka yer bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…