- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.481
bende de eşimde de yok ama dedemde (ikisinde de) ve teyzemde ve sanırım kayınbabamda var şimdiye kadar ki tahlillerde çıkmazmıydı olsaydi?bilmiyorum ki
ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kaynanasından çeken kaynanalar yine de gelinlerne çektiriyorlar anlamıyorum
Ben de seviyorum..Belki de çok uzakta olduğundan seviyorumdur
süper walla çok iyi, ben bugüne kadar sadece 2li test için 48 tl ödedim özelde yaptırdım onuda şimdide detaylı varmış işte..
haber bekliyorum.
zeynep kamil anadoluyakasındaymış baktımda ben avrupa yakasıyım olmaz ki bana
ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kaynanasından çeken kaynanalar yine de gelinlerne çektiriyorlar anlamıyorum
valla öyle kaynana bulsam bende severim
evlenirken oturacağımız evi annemle ben temizledik kadın burnunu bile göstermedi
ikinci evimize taşınırkende nasıl olsa annem yardım eder diye düşünmüş öyle diyo
aslında cümlenin aslı şöyle eşime derken duydum "ayşe hanımın işi ne gelsin yardım etsin ben gelemem"
kendisi 3 holdingte yönetim kurulu başkanlığı yapıyor ya vakti yok kadının
oyyy sağolasın. ben de yaptırırım o zaman. olmadı özel bi hastaneye giderim. eksik kalmıyım çükümüz düşer maazallah.
bu arada ayyyy kenarımmmmmmm doktorum burda yokmuş yurtdışına çıkmış... benim paralarımla tatıl yapıyo bı de tee allam yaaa... çabuk gelsin memleketine dedim. iyi demişim di mi? :)
( bizim baba tarafında delilik ırsiii takma sen beni :)))
valla öyle kaynana bulsam bende severim
evlenirken oturacağımız evi annemle ben temizledik kadın burnunu bile göstermedi
ikinci evimize taşınırkende nasıl olsa annem yardım eder diye düşünmüş öyle diyo
aslında cümlenin aslı şöyle eşime derken duydum "ayşe hanımın işi ne gelsin yardım etsin ben gelemem"
kendisi 3 holdingte yönetim kurulu başkanlığı yapıyor ya vakti yok kadının
Heeee benimki de yaptıydı ben taşınırken…Görünürde çok iyidir kendileri :)
Ben de seviyorum..Belki de çok uzakta olduğundan seviyorumdur
ben döndüm.. herkese sevgiler, selamlar
benim kaynanamda çok iyidir ama doğuma gelmez inş yoksa kundakla falan yaşlı nede olsa çok akıl verip maydanoz olur bende öyle şeye gelemem hiç..eşim karışmaz diyor ama ben hiç istemiyorum zaten odamda küçük bebekle kalacağım kış günü bide ona oda nasıl ayarlicam ...umarım gelmez...sağ olsun laf sokmaz herzaman kendide hassastır ama yinede gelmelerine gerek yok ben baş etmek istiyorum bebeğimle...
bblau senin bebek kız mı erkekmi bakmadım tabloya ama ?:44:
ben döndüm.. herkese sevgiler, selamlar
bblau zeynep kamil benim iş yerime yakın
canım aslında söylediği şeyi bende duydum birde şişme olursa el ve ayakta son aylarda tansiyon yüksekliğinden olabilirmiş sürekli baktırmak lazım..ama kafana takma hiç belki kötü niyeti yoktur banada akıl veren çok ama herkese kulak asmam ..... dinlerim sadece.... üzme kendini..iş yerleri hep aynı..sabredelim..
benim annem geleceğim diyor 2 sene bakarım diyor üstelik şehir dışında aslında istemiyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorm bebeğime kendim bakmak istiyorum.ister istemez.bildiğini yapacak evde düzen diye birşey kalmayacak. eminim çok yardımı olur ama bebeğimle yalnız olmak istiyorum.üstelik annem var diye kaynanam da damlayacak ve gitmeyecek.şimdiden düşününce sinirlerim bozuluyor.
Valla o işlerle de iyi kaynana olunmuyo be tatlım...Yetmez...
Valla benimkisi ben ev taşırken geldi, evlenirken ev yerleştirirken geldi.
Ev alırken tapuya kadar bile geldi. Arada gelir temizlik filan yapar hamileyim ya.
Neden? Çünkü her şeye hakim olması lazım. Lafa geldi mi reklamı süperdir, çok iyi promosyon yapar.
Kızlarında çok sever beni. Evlatlarından ileriyimdir.
Ama kızının burnu aksa kızının yanındadır. Gider çocuklarına bakar, işlerini görür.
Benim babam kanser oldu, 15-20 gün ömür biçtiler, öleceğini bile bile, öyle saçma bahaneler uydurup gelmediler ki ziyarete.
Aptal yerine koydular beni.
Düşük yaptım evde kendim yattım. Bir Allahın kulu kapımı açmadı, ki kendileri 2-3 km ötemde oturuyor.
Eşim domuz gribi oldu, aman bize bulaşır da torunlarımıza filan geçer sana nasılsa bulaşmıştır artık olan olmuştur sen bak dediler gelmediler.
Babam öldü cenazeye gelmediler, neymiş uzakmış.
Artık dayanamayıp laf sokunca, 7sine teşrif etti hanım.
Birkaç kez kızlarımdan daha çok seviyorum, seni annen benim kadar sevmiyordur gibi iri laflar edince,ondan mı düşük yaptığımda kapımı açmadın hastam var deyip ama tam 1,5 gün sonra kızının oğullarının doğum günü partisindeydin deyince şimdi arada yardıma gelmeye başladı. başladı da yemezler :)
Hehehe benim de anne tarafımda var.Lakabı kocadeliler olan bir sülale
İyi demişin para verdin diye hemen yimesi mi lazım :))))
hoşgeldinnn canım.....
Hoşgeldinnnn
Hoşgeldin canıııımmmmmm
Kız tatlım, değişmezse....
Hoşgeldin canıııımmmmmm
Valla ben hep oraya yaptırıyorum testi filan canım,Doktorum da güveniyor orada yapılan tahlile teste. Orda çalışmış zamanında, beğenmese yollamaz sanırım.
Dışarıda yaptır dese yaptıracağımı biliyor çünkü…
Preeklampsi canım dediğin senin. Sadece el ve ayakta şişme yeterli belirti değil.
Tansiyonun da yüksek seyrediyor olması ayrıca idrarda protein atılımı başlamış olması gerekir.
İdrar tahliliyle albumin kaçağı başlamış mı diye bakılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?