2012 Şubat Anneleri

Hey Allahım denecek laf mı!
Kına yakarsın deseydin! Ne alakası var başağrısıyla.....
Kıskançlıklarını nasıl ortaya koyacaklarını bilemiyolar,yazık ya.

ya insan gelinin doğuracağı çocuğu kıskanır mı anlamıyorum
zaten iki lafından biridir kayınpeder izin verseymiş bir tane daha doğururmuş
lafa gelince yaşı küçük daha menepoza bile girmedim der
işe gelince çok yaşlandım hiç bir şeye yetişemiyorum der

ayyy ne gerizekalı kadın yaaaa

canım bende çoğu zaman öyle olduğunu düşünüyorum

patavatsız lar cnm hepsi aynı sevmyioruz sizi kaynanalar

sevilecek gibi değiller ki hepsi ayrı dert

bende de eşimde de yok ama dedemde (ikisinde de) ve teyzemde ve sanırım kayınbabamda var şimdiye kadar ki tahlillerde çıkmazmıydı olsaydi?bilmiyorum ki

Çıkardı canım çoktan. Çünkü ilk bakılan tahliller arasında.
Anne şeker hastası olduğunda bebek epey irileşiyor. Akrabalarda şeker hastası olması değil sorun, hamile kadının o an diyabetli olup olmaması.
Ama her iri bebekte bu durum söz konusu değil tabi ki de.
Doktorun kesinlikle haftasına göre kıyas yapmıştır.
Erken döllenmelerde bebek haftasına göre ileride olabiliyor, aslında iri değil o bebekler, haftası varsayılandan daha fazla sadece.
Yani tahmin edilen zamanda değil, daha önce hamile kalmış anne demek.
Ayrıca genetik faktörler de önemli. Anne baba iriyse, yada daha önceki nesillerden uzun boy-iri yapı kalıtıyorsa da iri olabilir.

aaa ben sevıyorum kız şu an taşınacağım evde kadınla birlikte temizlik yapıyor kaynanam. sizinkiler biraz değişik anam. ya da benimki değişik bilemedim.

valla öyle kaynana bulsam bende severim
evlenirken oturacağımız evi annemle ben temizledik kadın burnunu bile göstermedi
ikinci evimize taşınırkende nasıl olsa annem yardım eder diye düşünmüş öyle diyo
aslında cümlenin aslı şöyle eşime derken duydum "ayşe hanımın işi ne gelsin yardım etsin ben gelemem"
kendisi 3 holdingte yönetim kurulu başkanlığı yapıyor ya vakti yok kadının

oyyy sağolasın. ben de yaptırırım o zaman. olmadı özel bi hastaneye giderim. eksik kalmıyım çükümüz düşer maazallah.

bu arada ayyyy kenarımmmmmmm doktorum burda yokmuş yurtdışına çıkmış... benim paralarımla tatıl yapıyo bı de tee allam yaaa... çabuk gelsin memleketine dedim. iyi demişim di mi? :)

( bizim baba tarafında delilik ırsiii takma sen beni :)))

Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu (((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...

ben de aynıydım günlerdir, korkmuştum ama bugün aşı için sağlık ocağına gittim, kalp atışlarını dinletti hemşire, içim rahatladı, sağlık ocağın yakınsa bir uğra
istersen hemen bakıyorlar zaten.

aaa ben sevıyorum kız şu an taşınacağım evde kadınla birlikte temizlik yapıyor kaynanam. sizinkiler biraz değişik anam. ya da benimki değişik bilemedim.

valla öyle kaynana bulsam bende severim
evlenirken oturacağımız evi annemle ben temizledik kadın burnunu bile göstermedi
ikinci evimize taşınırkende nasıl olsa annem yardım eder diye düşünmüş öyle diyo
aslında cümlenin aslı şöyle eşime derken duydum "ayşe hanımın işi ne gelsin yardım etsin ben gelemem"
kendisi 3 holdingte yönetim kurulu başkanlığı yapıyor ya vakti yok kadının

daha gelinini gerçekten kızı gibi gören kaynana görmedim.ben benimkini görmeye bile katlanamıyorum.artık bütün sabrım bitti.

İnşallah ben gelinini kızı gibi gören kaynana olacağım..
Oğluşum sağlıcakla gelsin bir büyüsün..
Hayırlı bir evlat olsun..
O günleri göreyim..

inş. ben fena sayılmam baba uzun belki de ondandır çok pimpirikli oldum.teşekkürler.Allah herkesin bebişini korusun.sağlıklı bir şekilde kucaklarız inş.

canım aslında söylediği şeyi bende duydum birde şişme olursa el ve ayakta son aylarda tansiyon yüksekliğinden olabilirmiş sürekli baktırmak lazım..ama kafana takma hiç belki kötü niyeti yoktur banada akıl veren çok ama herkese kulak asmam ..... dinlerim sadece.... üzme kendini..iş yerleri hep aynı..sabredelim..

Sız yıne tum hız yazıyorsunuz.
Ben ısıme odaklanayım ıyısı mı?

Bu arada tesekkur ederım pıkepolatcıgım

Tatlım hayırlı olsun, kızın oluyor galiba, Allah analı-babalı sağlık ve huzurla büyütsün insallah...

Hey Allahım denecek laf mı!
Kına yakarsın deseydin! Ne alakası var başağrısıyla.....
Kıskançlıklarını nasıl ortaya koyacaklarını bilemiyolar,yazık ya.

Tatlım selam, valla gene gittim 3-4 günlügüne istanbula, kayınvalidemi ziyarette aldıklarımızı gördükce ne diyecegini sasirdi.. onun zamanın da yokmus, kızı bile almamıs!!! (bi 10 bi 5 sene önce dogurdu) ... yani böyle zevzek konusmalara ne denir bilemiyorum...

Kızlar gecmisi tam okuyamadım... umarım hersey yolundadır... cinsiyet ögrenenlerin cümlesine hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…