- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.721
kızlar gece sizde de uyku bozukluğu oluyo ben nerdeyse her saatbaşı
uyanıyorum :95::95::95:
Günaydın bayanlar..
Dün burda biri bebişlerinizi rüyanızda görün gibi bir şey demişti sanırım ve ben bu gece karışık bir rüya gördüm..
Epeydir görmüyordum..
Ablam evde doğum yapmış oluyor ve doğum yaptıran kişi amcamın eşi yani yengem oluyor..
Sonra diyorlar bana senide doğurtalım..
Diyorum ben daha 25 haftalığım olmaz.. Yok diyorlar..
Neyse bana sancın geldimi diye tuhaf tuhaf soru soruyorlar diyorum kasıklarımda bir ağrı var ama bu sancımı ki diyorum kendi kendime..
Sonra ablamın oğlunu görüyorum diyorum bu çok tombik ayol nasıl böyle çıktı bu ..
Aynı eniştem çocukta..
Sonrasını hatırlamıyorum eşim sağolsun uyandırıyor..
Hayırlara çıksın bakim..
Ablamı arayım birazdan da doğurdumu ki acep..
Günaydın bayanlar..
Dün burda biri bebişlerinizi rüyanızda görün gibi bir şey demişti sanırım ve ben bu gece karışık bir rüya gördüm..
Epeydir görmüyordum..
Ablam evde doğum yapmış oluyor ve doğum yaptıran kişi amcamın eşi yani yengem oluyor..
Neyse bana sancın geldimi diye tuhaf tuhaf soru soruyorlar diyorum kasıklarımda bir ağrı var ama bu sancımı ki diyorum kendi kendime..
Sonra ablamın oğlunu görüyorum diyorum bu çok tombik ayol nasıl böyle çıktı bu ..
Aynı eniştem çocukta..
Hayırlara çıksın bakim..
günaydınlar herkeseee.bende cok uyanıyorum sabaha kadar birde tek uyanmakla kalmıyor her seferinde tuvalete gitmekten bıkıyorum bazı geceler süt içip yatıyorum ondanmıdır bilemedim :44:
yoo canım genetik değil birde galiba kız tarafından geçiyormuş bebeğin tek veya çoğul olması
ama bizde kimsede ikiz yok
eşimin çok uzak akrabalarında varmış güyaaa kaynanam uydurmadıysa
anladığım kadarıyla doktorlar tek ve çift yumurta ikizlerini çok ta ayırt edemiyorlar
ama bana tek yumurta ikizine benziyor dediler
cinsiyetleri daha belli değil bu haftasonu öğrenirim belki
ya benimde anlamadığım ikiz diye 15 günde bir kontrole çağırıyor doktor
birde muaynesi 65 lira yaa
aman üzümünü ye bağını sorma demişleer süper bişe bakımları biraz zor olacak ama süper birbirlerine birebir benzerler eğer tek yumurta ise hangi hastaneye gidiyosun çokmuş fiyat ben 30tlye muayene oluyorum hemde süper bir ilgi var benim sanırım biraz erken öğrendik cinsiyetini 12+3iken %75 erkek demişlerdi 15+6da gittim tekrar muayeneye kesinleşti erkekmiş minik yaramazım ama ikiz olsun çok isterdim yerim ben onlarıı
Günaydın bayanlar..
Epeydir görmüyordum..
Aynı eniştem çocukta..
Hayırlara çıksın bakim..
yoo canım genetik değil birde galiba kız tarafından geçiyormuş bebeğin tek veya çoğul olması
ama bizde kimsede ikiz yok
eşimin çok uzak akrabalarında varmış güyaaa kaynanam uydurmadıysa
anladığım kadarıyla doktorlar tek ve çift yumurta ikizlerini çok ta ayırt edemiyorlar
ama bana tek yumurta ikizine benziyor dediler
cinsiyetleri daha belli değil bu haftasonu öğrenirim belki
ya benimde anlamadığım ikiz diye 15 günde bir kontrole çağırıyor doktor
birde muaynesi 65 lira yaa
KIZLAR LÜTFEN OKURMUSUNUZ
burda bebek hastalıklarından falan bahsediyoruz ya tanıdığımız veya çevremizde
tamam burda herşeyi paylaşıyoruz ama
ben bunlardan rahatsız olmaya başladım
sürekli ya hasta olursa ya bebeklerden birine birşey olursa diye düşünüyorum
ve bunu başkalarınla konuşurken de yansıtıyorum galiba insanlar bana kafayı mı yedin diyorlar
hatta bugün topiğe artık girmesem mi çok etkileniyorum diye bile düşündüm
lütfen bunlardan bahsetmeyelim yada bir tek rahatsızlık duyan benmiyim ki
avrupa şafak hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa da
sen nereye gidiyorsun
arkadaslar dün yeni bir doktora daha gittim.ankarada yasayan anne adayları eğer moraliniz bozuksa birinin sizi uzun uzudıya dinlemesini istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim cok tatlı bi doktordu.bizimkinin cinsiyeti henüz net değil halen ama doktor dün ilginç bişey söyledi bana.eğer bebeğinizde pipi olusumu gözüküyorsa ve yumurtalıkları bebeğin durusundan kaynaklı gözükmüyorsa ilişki tarihini sordu.yani kesin hamile kalımıs olabileceğiniz günleri biliyormusunuz dedi bende ovulasyon günü ve sonrası dedim yüksek ihtimal erkek dedi.ama dediğim gibi bizim pipi gözüküyor ama testisleri göremediler bebek poposunun üstünde oturuyormus cünkü.benim gibi aklı karısan arkadaslara bi faydası olur belki dedim
ve bunu başkalarınla konuşurken de yansıtıyorum galiba insanlar bana kafayı mı yedin diyorlar
aman üzümünü ye bağını sorma demişleer süper bişe bakımları biraz zor olacak ama süper birbirlerine birebir benzerler eğer tek yumurta ise hangi hastaneye gidiyosun çokmuş fiyat ben 30tlye muayene oluyorum hemde süper bir ilgi var benim sanırım biraz erken öğrendik cinsiyetini 12+3iken %75 erkek demişlerdi 15+6da gittim tekrar muayeneye kesinleşti erkekmiş minik yaramazım ama ikiz olsun çok isterdim yerim ben onlarıı
Hayırdır inşallah canım gündüz niyetine olsun bakalım
Haydi hayırlı haberler inşallah
Ben de ikiz bebek hep çok ister hayalini kurardım ama tek verdi Rabbim.
Bunu verene hamdü senalar olsun.
Ama cidden güzel olurdu.Pazar günü İkea'da gördüm, iki kız çocuğu 3-4 yaşlarında sarı saçlı mavigözlü.Nasıl güzeller maşallah
Belli ki tek yumurta ikizleri ayırtedemezsin aynılar.
Kardeşim de diyor ki bunlar kendi isimlerini öğrenip kendilerini bilene kadar kimbilir kaç kez karıştırmıştır anneleri
seni cok iyi anlıyorum oyelkencim ve katılıyorum sana olumsuz örneklerden bahsetmek moral bozuyor.hatta ben hamile olduğum günden beri dısarıda dilenen cocuklarının yüzüne bile bakamıyorum içim acıyor rahatsız oluyorum.hersey paylasınca güzel ama olumsuz örnekler belki su asamada hepimizi yorabilir diye düşünüyorum ben.
o kadar olmuş mu yaa orası benim alt kat komşum ucuz diodu inci hanıma mı gidiyosun ben çapa özele gidiyorum mine idi doktorum ayrılmış hastaneden şimdi zeynep ömere devam ediyorum biraz sevimsiz bir suratı var ama çok ilgili sağolsunn memnunum ben yarım saat ultrasonda doya doya bakıyorum bebeğime bide avrasya hospital var zeytinburnunda 22tl muayene ücreti gamze hanım var ordada orasıda çok ii bir hastane aklında bulunsun bende bayrampaşada oturuyorum sen nerdesin??
Ben hamile kaldığım ay çok umutsuz olduğumdan hiç takip yapmadım ilişki tarihi filan.
Tüp bebek merkezi araştırmakla meşguldüm :))
Ama düşen bebeğim kesin kızdı,çünkü yumurtlama gününde ilişkiye girmemiştik.Önceki günkü ilişkiyle hamile kalmıştım.
Evet ben de ne duysam etkileniyordum önceleri.
Bir ara toxoplasma korkusu sarmıştı, bi ara preeklampsi…
Şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum ama etkileniyo tabi insan her duyduğundan…
ne güzel maşallah yaa erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetini öğrenmişsin
benm 17.hafta bitecek dıktor hala emin değil
valla ben arada devletede kaçıyorum ordada daha bişi demediler bana ilgisiz bir suratsız baştan savsaklıyo bazı doktorlarda benden tavsiye çikolata yiyin ultrasona girmeden yarım saat önce bebek kuduruyo ve resmen gözüküyo cinsiyeti karışıklık olması mümkün değil ve görüntü netleşiyo hareketli olduğu için aklınızda olsun
Yoo bir tek sen degilsin ki ilk aylarda, Allah korusun, bebegini kaybedip aramizdan ayrilanlar olunca da konusulmustu bozmayalim moralimizi diye, herkes o kadar musait ki bir seylere inanmaya endise etmeye, ben de ayni durumdaydim, ama cok sukur endise etmiyorum ilk aylardaki kadar, ama kesinlikle etkileniyorum ve sana katiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?