- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.741
allah gönlüne göre versin canım
evet yani ben normalde etkilenmezdim aslında ama hep kendimi olumsuz şeyler düşünürken buluyorum
esra alkan a gidiyorum canım
alibeyköyde oturuyorum altunizade de çalışıyorum
bende kendi kendime kızıyorum ama güzel şeylerden bahsedersek daha iyi olur gibi geliyor bana
KIZLAR LÜTFEN OKURMUSUNUZ
burda bebek hastalıklarından falan bahsediyoruz ya tanıdığımız veya çevremizde
tamam burda herşeyi paylaşıyoruz ama
ben bunlardan rahatsız olmaya başladım
sürekli ya hasta olursa ya bebeklerden birine birşey olursa diye düşünüyorum
ve bunu başkalarınla konuşurken de yansıtıyorum galiba insanlar bana kafayı mı yedin diyorlar
hatta bugün topiğe artık girmesem mi çok etkileniyorum diye bile düşündüm
lütfen bunlardan bahsetmeyelim yada bir tek rahatsızlık duyan benmiyim ki
Sonuna kadar katılıyorum, kendi başımıza gelmediği sürece (Allah korusun) hiç bahsetmeyelim yakınımın başına böyle bir şey geldi felan diye, ne olursunuz kızlar..Girmeyeyim diyorum ama girmeden de vakit geçmiyor :26:
Gunaydın kızlar
Ya geceleri artık rahat uyuyamıyorum ben karnımdan
Gunaydın kızlar
Ya geceleri artık rahat uyuyamıyorum ben karnımdan
Günaydın canım...
Ben de rahat uyuyamıyorum, hep karnımın üstüne yatıyormuşum gibi geliyor uyanıyorum...
valla ben arada devletede kaçıyorum ordada daha bişi demediler bana ilgisiz bir suratsız baştan savsaklıyo bazı doktorlarda benden tavsiye çikolata yiyin ultrasona girmeden yarım saat önce bebek kuduruyo ve resmen gözüküyo cinsiyeti karışıklık olması mümkün değil ve görüntü netleşiyo hareketli olduğu için aklınızda olsun
Evet hep aynı tedirginlik var, yan yatmaay çabaladığımız için hem rahatsızız hem huzursuz...Arada yatıyomuyuzdur acaba karnımızın üstüne?
Hiç yakalamadım ben kendimi amaaaa...:44:
Günaydın canım...
Ben de rahat uyuyamıyorum, hep karnımın üstüne yatıyormuşum gibi geliyor uyanıyorum...
bebişim günaydınnnn seni nasıl özledim ben ama yaaaaaa nasıl gidiyo karnın kocuman olmuş bebeğinde büyümüş adını ne koycan benim bebeğimin uğurlu teyzesibende uyuyamıyorum geceleri helede sabaha karşı uykum bir kaçıyo haftasonu 12 ye kadar uyuyan ben sabahın 6,30da kalkıyorum nasıl bişi anlamadım sağa sola döne döne bi hal oluyorum
Evet hep aynı tedirginlik var, yan yatmaay çabaladığımız için hem rahatsızız hem huzursuz...Arada yatıyomuyuzdur acaba karnımızın üstüne?
Hiç yakalamadım ben kendimi amaaaa...:44:
Merhaba ben de 17 haftaya giriyorum yarın aşı için erkenmidir sence? bu arada çok acımadı di mi:)
kızlar nerdeyse ben hep karnımın üstüne yatıyorum.rahatsız olursam kendiliğimden dönüyorum kızımda da son ayıma kadar nerdeyse o sekilde yattım hatta bi ara son ay yatağın göbek kısmına gelen yeri oydurmayı bile düşündüm.ne olurki yatsak? korktum bak şimdi
Gunaydın pismaniye
kızlar nerdeyse ben hep karnımın üstüne yatıyorum.rahatsız olursam kendiliğimden dönüyorum kızımda da son ayıma kadar nerdeyse o sekilde yattım hatta bi ara son ay yatağın göbek kısmına gelen yeri oydurmayı bile düşündüm.ne olurki yatsak? korktum bak şimdi
Ben de hep yuz ustu yatan biriyim ama yuzustu donucem diye korkuyorum.
Bir de sırt ustu yattıgımda ayaklarımı uzattıgım zaman karnımda kasılmalar oluyor.
Ben kendimi yakaladım bi kere( O yüzden daha da tedirgin yatıyorum, bacaklarımın arasına yastıkta koyuyorum ama, demek fırlatıyorum gece...
canın pişmaniye çekti galiba eline catalı bıçagı almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?