2012 Şubat Anneleri

hımm anladım cnm tabi memnunsan bilemiyorum ama uzak gelmesse sana bu dediğim hastanelerde süper aklında olsun yinede ben söylemiş olayım doğum fiyatları ne kadar avrupa şafakta?

Sonuna kadar katılıyorum, kendi başımıza gelmediği sürece (Allah korusun) hiç bahsetmeyelim yakınımın başına böyle bir şey geldi felan diye, ne olursunuz kızlar..Girmeyeyim diyorum ama girmeden de vakit geçmiyor :26:

Son zamanlar ben de girmeyeyim uzak kalayım filan dedim ama dediğin gibi vakit geçmiyor...

Gunaydın kızlar

Ya geceleri artık rahat uyuyamıyorum ben karnımdan

bebişim günaydınnnn seni nasıl özledim ben ama yaaaaaa nasıl gidiyo karnın kocuman olmuş bebeğinde büyümüş adını ne koycan benim bebeğimin uğurlu teyzesi bende uyuyamıyorum geceleri helede sabaha karşı uykum bir kaçıyo haftasonu 12 ye kadar uyuyan ben sabahın 6,30da kalkıyorum nasıl bişi anlamadım sağa sola döne döne bi hal oluyorum

Günaydın canım...
Ben de rahat uyuyamıyorum, hep karnımın üstüne yatıyormuşum gibi geliyor uyanıyorum...

Evet hep aynı tedirginlik var, yan yatmaay çabaladığımız için hem rahatsızız hem huzursuz...Arada yatıyomuyuzdur acaba karnımızın üstüne?
Hiç yakalamadım ben kendimi amaaaa...:44:

halbuki yiyyorum tatlı türü
bakalım yarın buyuk gün hem test sonucunu hemede cinsiyet öğrencem inşallaaaah

evt arkadaşlar bende çok paranoya oldum valla başlarda sık gelmiyodum o kadar olumsuz
konuşuluyoduki korkular yüzünden sevinç heycan yaşamadım hep acabalar oldu...

Evet hep aynı tedirginlik var, yan yatmaay çabaladığımız için hem rahatsızız hem huzursuz...Arada yatıyomuyuzdur acaba karnımızın üstüne?

kızlar nerdeyse ben hep karnımın üstüne yatıyorum.rahatsız olursam kendiliğimden dönüyorum kızımda da son ayıma kadar nerdeyse o sekilde yattım hatta bi ara son ay yatağın göbek kısmına gelen yeri oydurmayı bile düşündüm.ne olurki yatsak? korktum bak şimdi

Günaydın canım...
Ben de rahat uyuyamıyorum, hep karnımın üstüne yatıyormuşum gibi geliyor uyanıyorum...

Ben de hep yuz ustu yatan biriyim ama yuzustu donucem diye korkuyorum.

Bir de sırt ustu yattıgımda ayaklarımı uzattıgım zaman karnımda kasılmalar oluyor.

Ben de seni ozledim canım, bayadır yoktun. En son oglun oldugunu ogrendim hayırlısıyla gelir insallah dunyaya.

Ömer koymaya karar vermistik esimle ama simdi Enes ismi de hosumuza gitmeye basladı =)

Onceden her saat bası uyanır wc ye giderdim ama artık karın kasılması ve asırı bel agrısı yuzunden uyuyamıyorum..

Ben kendimi yakaladım bi kere ( O yüzden daha da tedirgin yatıyorum, bacaklarımın arasına yastıkta koyuyorum ama, demek fırlatıyorum gece...

Merhaba ben de 17 haftaya giriyorum yarın aşı için erkenmidir sence? bu arada çok acımadı di mi:)

canım sanırım erken. 20 haftadan itibaren diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiş de olmayayım. ben aşıdan korkarım. hemşire de hemen farketti zaten. hareketlerim direkt tuhaflaşır çünkü, azcık ortalığı yıktım döktüm yanlışlıkla acımadı tabi. ama dün akşam ve şimdi ağrı var kolumda. sanki o bölgeyi bir yere çarpmışımda çürük oluşmuş gibi bir ağrı. oysa yeri bile belli değil

fikrine öleyim yatak oydurmak
Karnımızın üstüne yattığımızda ezmez miyiz bebişimizi?

Ben de hep yuz ustu yatan biriyim ama yuzustu donucem diye korkuyorum.

Bir de sırt ustu yattıgımda ayaklarımı uzattıgım zaman karnımda kasılmalar oluyor.

Ben kendimi yakaladım bi kere ( O yüzden daha da tedirgin yatıyorum, bacaklarımın arasına yastıkta koyuyorum ama, demek fırlatıyorum gece...

Ben kendimi hiç yakalamadım ama arada dönüyor muyum acaba diye korkmuyorum da değil...
Ama sırt üstü yakaladım birkaç kez kendimi...Normalde yüzüstü yatardım hep...
Uykum 20li yaşlarımın başından beri çok kalitesiz zaten, hep tilki uykusunda uyuyorum, çok istisnalar hariç derin uykuya dalamaıyorum dolayısıyla dinlenemiyorum.
Şimdi bir de nasıl yatıyorum, aman yanlış hareket yapmıyım korkusundan hepten bölük pörçük uyuyorum...

Günaydın kızlar,

Şu hastalık yada kötü hadiselerden bahsetmeme fikrine sonuna kadar katılıyorum.
Hatta bu sebepten etrafımdaki bütün insanlar yokolsun istiyorum...
En hassas dönemimde kafamı karıştıran, üzen olaylardan bahseden babaanneme ve meslektaşlarıma sevgilerimi sunuyorum ay birisi akıllıca davranıp rahatlatmaya çalışsın beni ya... ama nerdeeeeee...

neyse bugün 3e kadar evdeyiz, oh oh

kızlar ben doktoruma sormuştum hep sola mı yatmak gerekiyo diye
çünkü sola yatmaya alışkın değilim hiç uyuyamıyordum bu yüzden
o da bana sola yatmak için daha erken 7. aydan sonra sola yatman
daha iyi olur ama şimdilik sağınıza yada sırtüstü yatabilirsin demişti
7. aydan sonrada hep soluna yatacaksın diye de birşey yok genelde sola
yatarsan yeterli kendini çok kasma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…