2012 Şubat Anneleri

Evet bunu bana da dediler, sırtüstü yatabilirsin o yatmalar 7. aydan sonra diye..Duyduğumdan beri sırtüstü de yatıyorum.

fikrine öleyim yatak oydurmak
Karnımızın üstüne yattığımızda ezmez miyiz bebişimizi?

ezermiyiz ki acaba annemin bi lafı vardı bak o geldi aklıma tavuk kendi civcivini ezmez diye :)) bende yatmayayım bari ezilir civcivim falan koca gövde yasıkk ona bak kıyamadım şimdiii :))) sol yana yatıyım bari kocamada sarılır uyurum gerçi ona sarıldığımda kötü seyler geliyo basıma ama civcivi ezmekten iyidir :)

aaa bu güzel habermiş yaaa
bende hep soluma yatarım ama hamile olduğumu öğrendiğimdenberi
sağ tarafıma yatma isteği uyandı illaki zıtlık yapacam yaa
o zaman uykumu kasmayım hiç

aaa bu güzel habermiş yaaa
bende hep soluma yatarım ama hamile olduğumu öğrendiğimdenberi
sağ tarafıma yatma isteği uyandı illaki zıtlık yapacam yaa
o zaman uykumu kasmayım hiç

bencede canım hiç kasma zaten 7. aydan sonra doğru düzgün uyuyamayız şimdilik
uykumuzun tadını çıkaralım

Hayırdır inşallah canım gündüz niyetine olsun bakalım
Haydi hayırlı haberler inşallah
İnşallah canım hayırdır..
Aradım ablamı kontrole gideceğiz şimdi dedi..
Birşey yokmuş yani şimdilik..
Diyor erken doğum mu yapcam yoksa..
Dedim aman iş yapayım felan deme..

Son düzenleme:

hahha süper anlatmışsın

Minnoş anneler cümleten günaydın

cok haklısın, ben de böyle düsünüyorum... güzel düsünelim güzel olsun insallah..

Evet hep aynı tedirginlik var, yan yatmaay çabaladığımız için hem rahatsızız hem huzursuz...Arada yatıyomuyuzdur acaba karnımızın üstüne?
Hiç yakalamadım ben kendimi amaaaa...:44:
Tatlım Ters U seklindeki yastıklardan tavsiye ederim, bak dikişde biliyomussun ne güzel dik bence bi tane, ben cok faydasını gördüm inan.. ve insallah sonra daha da ise yarayacak gibi...

Teşekkür ederim kızlar..
Evet ablamda hamiş hayırlısıyla o doğurdu doğurcak ama..
Hayırlı olsun canım 2 kardes hamile cok şirin

hımm anladım cnm tabi memnunsan bilemiyorum ama uzak gelmesse sana bu dediğim hastanelerde süper aklında olsun yinede ben söylemiş olayım doğum fiyatları ne kadar avrupa şafakta?

memnunum cnm ilk doğumumuda o yaptı ya alışkanlık işte

sağol canım bencede girmeyelim

Gökçenin çılgın dedesi nasıl oldu acaba?

çılgın bedişin dedesi geldi aklıma

Günaydın hamişlerrr...

günaydın canım

evet birbirimizi rahatlatalım

bencede canım hiç kasma zaten 7. aydan sonra doğru düzgün uyuyamayız şimdilik
uykumuzun tadını çıkaralım

ben şimdiden rahat uyuyamıyorum ki

Offf bugün hiç çalışasım yok.İçim sıkılıyo…. Akşam nasıl olacak (((
Evde olmak, yatmak istiyorum….Hiç bişey düşünmeden uyusam filan

inşallah söylerler cinsiyetide testlerinde olumlu çıkar cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

valla bende hep yüzüstü yatardım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra yatamaz oldum o kadar özlüyorum ki öyle yatmayı rüyama giriyo yüzüstü yatmayı aşeriyorum resmen
yaa sorma iş yerişnden eşim ayrıldı tüm işler bana yığıldı fena idim hiç giremedim inan ki ama aklım hep sizde kaldı oğlumun adına karar verdik şehzade 3.Mahmut EYMEN olcak inşallah kız olursa bile die düşünmüştük ecmel koyacağız eğer kaza ile kız olursa ki netleşti bakalım

Teşekkür ederim pikepolatcım..

Bende geceleri uykudan uyandığımda bir bakıyorum bacağımın biri diğerinden önde duruyor sanki yüzüstü yatıyor gibi hemen tedirgin oluyorum..
Bu arada ablama doktoru son ayında demiş sırtı üstü yatma diye..
Dünde netten baktım diyor zaten hamileliğinizin son dönemlerinde istesenizde karnınız gerileceği için sırt üstü yatamazsınız..

Offf bugün hiç çalışasım yok.İçim sıkılıyo…. Akşam nasıl olacak (((
Evde olmak, yatmak istiyorum….Hiç bişey düşünmeden uyusam filan

dünde ben öyleydim canım akşam 8:30 da yatağa girdim valla
inşallah çabuk geçer sıkıntın hoşuna gidecek şeylerle uğraşmaya çalış
eğer işler çok yoğun değilse biraz salla gitsin
sen mi kurtaracan memleketi

Ben de esimi yuzustu yatarken gordugum zaman kızıyorum bagırıyorum kalk duzgun yat diye, icim gidiyo

kızlar canım bol köpüklü türk kahvesi istedi yanında da fal :)) aşeriyorum galiba fallı türk kahvesi keyfine..bblau gel canım sende sıkılmıssın bak bugun kahveler benden fal senden ama.canı çekenler kapatın bakim fincanlarııı...

Can sıkıntısından eksik alınacaklar listesi yapıyorum
Meğer daha ne çok şey varmış alınacak kızlar ya, ben evlenirken çeyizimi düzerken bile bu kadar kafam karışmadıydı

Meğer daha ne çok şey varmış alınacak kızlar ya, ben evlenirken çeyizimi düzerken bile bu kadar kafam karışmadıydı

yaa bi ben şu gayrete gelemedim.gerçi ben birazda kızımınkilere güveniyorum.gerçi oğlan olursa ters köşe olur tutusurum ama.yada ne olcak yatsın pembişlerin içinde olmaz mı teyzeleri?

haftasonu bende liste yaptım daha alınacak dünya kadar şey var nasıl yetiştiricez
hem zaman hem para olarak bilmiyorum
eşim hesap yapmaya şimdiden başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…